differance (22-01-17)
differance (22-01-17)
Κάταγμα στο κρανίο ο Μέισον
Μάχη για την ζωή του δίνει ο Ράιαν Μέισον, καθώς έχει υποστεί κάταγμα στο κρανίο και έχει ήδη υποβληθεί σε επέμβαση, όπως ανακοίνωσε η Χαλ. Ο αγγλικός σύλλογος αναφέρει πως η κατάσταση του 25άχρονου μέσου είναι σταθερή, ενώ φυσικά στο twitter και γενικά στα social media όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης γράφει μηνύματα στήριξης. Θυμίζουμε πως στην αναμέτρηση της Χαλ με την Τσέλσι στο Λονδίνο ο Μέισον συγκρούστηκε με τον αμυντικό των "μπλε", Γκάρι Κέιχιλ.
Ποια μεταγραφή ρε καραπάπαρα? Δανεικό τον δώσατε, δεν πουλήσατε δα και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τέλος ο Ρανιέρι απ' την Λέστερ, μετά την ήττα με 2-1 από την Σεβίλη εκτός έδρας, στην φάση των 16 του UCL!!!!
Βαριά ναρκωτικά οι διοικούντες και μετά λέμε για τους Έλληνες παράγοντες.
Και πολύ άργησαν. Τραγική η εικόνα της Λέστερ φέτος στο πρωτάθλημα κι ο υποβιβασμός είναι πολύ πιθανός.
θυμισαν ελλαδα οι διοικουντες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Aπό όσο ξέρω, δεν είναι Άγγλοι πάντως.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καθήστε ρε παιδιά. Για επαγγελματικό ποδόσφαιρο μιλάμε. Η Λέστερ έδωσε συμβόλαιο 100 χιλιάδων τη βδομάδα στον Βάρντι και τον Μαχρέζ, για να τους κρατήσει το καλοκαίρι που μας πέρασε. Και τώρα κινδυνεύει να φουντάρει. Με τι λεφτά θα τους πληρώνει στη Τσάμπιονσιπ; Επειδή πήρε πέρσι πρωτάθλημα με τον Ρανιέρι, να κλείσουν τα μάτια και να παραστήσουν ότι δεν βλέπουν το φετινό χάλι; Μα με τέτοια λογική, προπονητής στον Ολυμπιακό θα ήταν ακόμα ο Προτασόφ και στη βαζέλα ο Νιόπλιας.
Η φετινή Λέστερ είναι τραγική, όσο δεν πάει. Κι αυτό οφείλεται καθαρά στις επιλογές Ρανιέρι, που δεν πήρε αμυντικό ούτε για δείγμα και πήγε κι έδωσε 35 εκατομύρια για να πάρει κι άλλον σέντερ φορ, τον Σλιμανί. Δεν είπε κανείς να ξαναπάρει τον τίτλο, αλλά όχι και να φουντάρει αμέσως μετά τη κούπα που πήρε. Θα είναι η απόλυτη ξεφτίλα.
dimace (04-03-17)
Πάντως το 2-1 εκτός έδρας δεν ήταν κακό αποτέλεσμα. Και μάλιστα στην έδρα της αήττητης ομάδας σε νοκ άουτ παιχνίδια εδώ και 5 χρόνια
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε νομίζω πως οι διοικούντες πήραν την απόφαση με βάση τι έγινε στη Σεβίλλη. Ο υποβιβασμός που ζυγώνει ήταν που έκρινε τη μοίρα του Κλαύδιου. Και γι' αυτό επέλεξαν για διάδοχό του τον βοηθό του. Δεν είχαν τη πολυτέλεια να επιλέξουν έναν πιο φιρμάτο, γιατί απλά δεν έχουν χρόνο να του προσφέρουν για να μάθει την ομάδα. Τη Δευτέρα παίζουν με τη Λίβερπουλ. Αν τον ρουφήξουν, κατά πάσα πιθανότητα πέφτουν για πρώτη φορά κάτω απ' τη ζώνη υποβιβασμού.
Red Sting (04-03-17)
Πολυ σωστό! Εύγε!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Διαιτητάρα για Νόμπελ και Οσκαρ μαζί αυτός στο Ολντ Τράφφορντ. Αλλοι κοπανιόνταν σαν τα δαμάλια κι άλλον απέβαλε ο γάτος.![]()
Τι κάνει αυτός ο τέρμας της Μπόρνμουθ σήμερα!!!!!!!
Τόσες γκέλες φέτος, οπότε μάλλον ο Παπαρίνιο κάτι κάνει στραβά.
Εγω ειμαι ευχαριστημένος απο τον Μουρίνιο παντως. Ολα σωστά δεν τα κανει, αλλα εχει στρώσει η ομάδα.
Σκίζει η αμυνα της Άρσεναλ, ειναι η μόνη ομάδα που κανει τον Φιρμίνο να φαντάζει παικταράς...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Με 500.000.000 μεταγραφές τη τελευταία διετία και είναι έκτη στο πρωτάθλημα. Αλλά έχει...στρώσει! Μάλιστα. Αν δεν είχε στρώσει, που θα ήταν; Αλά μπρατσέτα με τη Σάντερλαντ;
Bookmarks