Mε δικη σας ευθυνη, δεν φταιω εγω
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Mε δικη σας ευθυνη, δεν φταιω εγω
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
.....![]()
ynwa96 (17-09-16)
Αυτό που δείχνει ο τύπος ο γιόνας, δεν έγινε ποτέ. Μύθοι του λίβερπουλ...![]()
There is a Dude in town
giovanni#10 (17-09-16), Rena (17-09-16), ynwa96 (17-09-16)
Τι ανεβαζεις ρε αγορινα; Οχι εδω μεσα αυτα, πονανε.
Ιεροσυλία και μόνο που γράφετε τέτοιες κουβέντες για τη μεγαλύτερη ομάδα του Νησιού.
Όχι και κούλα.. Κούλα είναι η Μάντσεστερ,που έπεφτε κάτω για να κάνει καθυστερήσεις με τον Ολυμπιακό, μη τα ξεχνάμε...
Αλλοι προτιμησαν δηθεν να γλιστρησουν για να μην παρει πρωταθλημα η Μαντσεστερ.
Και βεβαια το πληρωσαν πανακριβα λιγα χρονια μετα με τον ιδιο τροπο.
Παντως εχεις δικιο, δεν ειναι Κουλα. Η Κουλα πηρε πρωταθλημα πιο προσφατα απ' αυτους.
Κούλα λοιπόν η Λίβερπουλ, βαζελοι της Αγγλίας η Μάντσεστερ και ούτω καθεξής..
Πάντως 25 χρόνια είχε να πάρει πρωτάθλημα και η United για οποίον δε θυμάται..
Αντε ρε απο δω που θα πειτε κουλα ολοκληρη Λιβερπουλ,θα το δουν τιποτα αεκακια και θα χουν να λενε οτι τους βαζουμε ισα κι ομοια.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αυτη κανανε την πρωταθλητρια Ισπανιας, Ατλετικο Κερατσινιου, στη Λιβερπουλ θα κολλησουμε;![]()
E σορρυ, αλλα δεν συγκρινεται σαν μεγαλειο ομαδας η Αθλετικο με την Λιβερπουλ. Η Αθλετικο το αριστερο της @ ειναι.
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
Συμφωνοι αλλά σιγα μην κατσω να κανω και συγκρισεις τωρα. Γαμιεται κι η Λιβερπουλ κι η Ατλετικο και η Κουλα.
Γαμω και τα Ποκερμον, που θα ελεγε ο Τακης.
giovanni#10 (18-09-16)
How cheeky is that?
[YOUTUBE]Qdg5DSyK-18[/YOUTUBE]
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (17-10-16), panahs7 (18-10-16), patrickdrd (17-10-16), Rena (17-10-16), The Dude (17-10-16)
Πόσο ωραία νοοτροπία έχουν και χαίρονται το ποδόμπαλο οι πούστηδες;! Εδώ αν γινόταν εδώ, θα είχαμε αναλύσεις επι αναλύσεων για το πως εκλάπησαν οι τακτικές...
There is a Dude in town
BrazHlias (17-10-16)
Γάμησε...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Ομάρ-Ελ Αμπντέλ Αουί είναι... Νορβηγός? Χαχαχαχα!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks