voskos_7 (26-04-16)
H Γουεστ Μπρομ είναι ομαδάρα ρε. Τεράστια επιτυχία το Χ για τα κοκόρια![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (26-04-16)
Τσέλσι, Σίτυ, Κρου και Πάλας και οι άλλοι να πάνε να ...χτενιστούνε.
*τεράστια η επιτυχία της Λέστερ, που θα το σηκώσει. ¨Οσο για τον Ρανιέρι τι να πω; Απ' εδώ έφυγε νύχτα και στο νησι μεγαλουργεί. Αλλά και ο Θεός ο ίδιος, αν ποτέ έρθει, θα φύγει νύχτα από την κόλαση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αντί να γκελάρει η Λέστερ, χάνουν οι άλλοι βαθμούς! Και τώρα Όλντ Τράφορντ για την ομάδα του Ρανιέρι. Αν δεν ηττηθεί, το σηκώνει...
Λέστερ - Σουόνσι 4-0
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ 1-1
Σάντερλαντ - Άρσεναλ 0-0
Βαθμολογία
![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν εννοούσα μαθηματικά, αλλά αν δεν ηττηθεί, θα είναι σαν να το πήρε, ούτε με αυτοκτονία δεν το χάνει μετά. Κι αυτό γιατί η Τότεναμ όπως είχα πει, έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα (αν και ανταποκρίνεται απίστευτα). Τώρα παίζει με την Τσέλσι στο Στάμφορντ, η οποία ναι μεν είναι αδιάφορη, δεν παύει να είναι Τσέλσι όμως και μετά έχει την Σαουθάμπντον που κυνηγάει μια θέση στο Europa και την Νιούκαστλ που θα παίξει τη ζωή της για να μείνει κατηγορία.
Ενώ η Λέστερ, μετά την ΜανΓιου (αν πάρει Χ2), θα κυνηγάει από 1 εως 3 βαθμούς (δεν αποκλείεται και κανέναν) απέναντι στις αδιάφορες Έβερτον και Τσέλσι. Ότι κι αν γίνει πάντως και μαθηματικά πλέον θα έχουμε πρωταθλητή-έκπληξη φέτος!
Μια νίκη θέλει η Λέστερ και θα την πάρει με την Έβερτον.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ή, τέλος πάντων, θα τη βρει στο Στάνφορντ Μπρίτζ...
Μη σας απασχολεί ότι δεν παίζει εκεί...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Παιζει κι εκει, τελευταια αγωνιστικη. Αλλα οντως θα τη βρει τη νικη εκει μεσα τη Δευτερα.
εγω λεω πιο πιθανο να γκελαρει η τοτεναμ παρα να παρει τρεις ποντους η λεστερ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αυτο ακριβως λεμε κι εμεις οι απο πανω.
Όχι - εμείς λέμε ότι θα γκελάρει με την Τσέλσι...
Εστω κι ετσι. Γκελαρει η Τοτεναμ με Τσελσι και ακομη κι αν χασει η Λεστερ, θα ειναι βεβαιη πρωταθλητρια- ισως και μαθηματικα.
Αυτο λεμε.
Το πολύ - πολύ, να χάσουν και οι δύο, αν κατάλαβα καλά, γιατί είχα ξεχάσει και τί λέγαμε...![]()
giovanni#10 (30-04-16)
Πήρε το Χ στο Όλντ Τράφορντ η Λέστερ και μαζί και τον τίτλο κατά πάσα πιθανότητα. Μας ξεφτίλισε ο Ρανιέρης κι άντε να του πεις κουβέντα τώρα..
Δε νικησε στο Ολντ Τραφορντ αλλά ουτε η Τοτεναμ θα κανει διπλό στο Σταμφορντ Μπριτζ κι ετσι ο Ρανιερι αυριο θα παρει πρωταθλημα. Ο,τι λεγαμε απο πανω!!!!
Και έγινε και γαργάρα μία αποβολή του Φελαϊνί, στο πρώτο ημίχρονο, με το σκορ στο 1-1...
Tι έκανε? Koπάνησε αντίπαλο με το μαλλί του?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη differance : 02-05-16 στις 10:29
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (05-05-16)
Ρε τον Ρανιερι.....................................
Bookmarks