Μα πως είναι ίδιος, απ' τις μεγάλες η Τότεναμ έχει και την Λίβερπουλ, ενώ ότι τα έχει όλα αυτά τα ματς μέχρι 36η αγωνιστική παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, απ' την Λέστερ που έχει την Τσέλσι στην τελευταία. Αυτή τη στιγμή, αν η Λέστερ πάρει όλα τα υπόλοιπα και χάσει απ' τη Γιουνάιτεντ, της αρκεί και το Χ στο Στάμφορντ Μπριτζ, αν η Τσέλσι είναι αδιάφορη έχεις την εντύπωση, ότι δεν θα το πάρει;
Στην θεωρία η Τότεναμ έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα απ' τους 3. Δίνω περισσότερες πιθανότητες στην Άρσεναλ, αν μπορεί να κάνει σερί νίκες χωρίς γκέλες και όλα θα κριθούν απ' το κατά πόσο μπορεί να διαχειριστεί την πίεση η Λέστερ. Μέχρι τώρα (και είναι μεγάλο το δείγμα), έχει δείξει ότι μπορεί. Εγώ Τότεναμ είμαι στην Αγγλία και αν δεν το πάρει η Λέστερ, αυτή θέλω, αλλά δεν πιστεύω ότι έχει ακόμη τη στόφα για να βγάλει αυτό το πρόγραμμα αψεγάδιαστα.
Αν πάρεις αγωνιστική-αγωνιστική και τα συγκρίνεις με την βαθμολογία, θα δεις ότι οι πιθανότητες είναι ξεκάθαρα υπέρ της Λέστερ αυτή τη στιγμή. Το τι θα γίνει δεν το ξέρουμε, μπορεί να γκελάρει με μια τυχαία μεθαύριο και να αυτοκτονήσει ή μπορεί να κάνει κάνα διπλό στο Ολντ Τράφορντ και να τελειώσει νωρίτερα. Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτή.
estai (17-03-16)
Η Άρσεναλ θα το πάρει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν πιστεύω ότι η Λέστερ θα "ζαλιστεί"στο τέλος και θα κάνει γκέλες..Όχι ότι δεν γίνεται, τα πάντα γίνονται.. Όμως έχει φτιάξει μια καλή διαφορά και η Αρσεναλ έχει 1-2 παιχνίδια που περιμένω να γκελάρει.. Αυτά είναι εκτός με την Σίτι και την Γουέστ χαμ..
Ομάδα έχει, εμπειρία δεν έχει και βρίσκεται σε μια θέση που η πίεση που δέχεται είναι από τις ισχυρότερες, να θυμίσω ότι ολόκληρη Λίβερπουλ δεν άντεξε. Αυτό που τους κρατάει ακόμη στην κορυφή είναι η "άγνοια κινδύνου" που λέμε, δεν πιστεύω ότι έχουν καταλάβει σε τι κατόρθωμα είναι πολύ κοντά. Κι όσο πλησιάζει το φινάλε, όλα τα βλέμματα στρέφονται κυρίως πάνω της, μακάρι να αντέξει και να μιλάμε για την μεγαλύτερη έκπληξη στο ποδόσφαιρο, τουλάχιστον ότι έχω δει εγώ, οι παλιότεροι δεν ξέρω αν έχετε να παραθέσετε άλλη περίπτωση..
Καταρχάς να σου πω ότι εγώ προσωπικά δεν πιστευω σε βαριές φανέλες,βαριά ονόματα κτλ κλτ.
Αν ίσχυαν αυτά η Λίβερπουλ θα είχε πάρει ένα τίτλο τόσα χρόνια ειδικά πρόπερσι που έφθασε τόσο κοντά.
Την ευκαιρία που έχει φέτος η Λέστερ θα την εκμεταλλευτεί στο έπακρο όπως την εκμεταλλεύτηκε πριν 20 χρονιά η Μπλάκμπερν.
Εχει τόση καύλα η κούπα της Αγγλίας, που της Λέστερ θα κάνουν τα πάντα για να μη χαθεί.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
chainsaw (24-03-16)
Το έκανε το θαύμα του πάλι ο Μαχρέζ και κέρδισε 0-1 την Κρίσταλ Πάλας η Λέστερ, νίκη που ήταν "εντός προγράμματος" πάντως. Η Άρσεναλ πέρασε σχετικά εύκολα από την Έβερτον με 0-2.
Σασταλεγάκιας, δεν μαλακίζεται φέτος η Άρσεναλ, θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες με το πόδι στο γκάζι.
ΥΓ. Αύριο το ντέρμπι του Μάντσεστερ.
voskos_7 (24-03-16)
Η επιτομή του δράματος "Κάνω πρωταθλητισμό με μικρή ομάδα"...
Στο τέλος, αν αυτό είναι αίσιο, θα έχουν όλοι να θυμούνται μία πλειάδα παιχνιδιών, τα οποία κρίθηκαν στο νήμα, πραγματικά, διαμορφώνοντας μικρές, επί μέρους πράξεις, ενός επικού έργου.
Ακόμα και παιχνίδια, τα οποία, θεωρητικά, θα έπρεπε να είναι εν μέρει υγιεινοί περίπατοι, για αντίστοιχες ομάδες που συνήθως κατέχουν την πρωτοπορία σε αυτό το σημείο της σεζόν, προσλαμβάνουν διαστάσεις δράματος.
Δεν υπάρχει περίπτωση, αυτή η πορεία να μην αποτελέσει πηγή έμπνευσης συγγραφικού έργου στο εγγύς μέλλον.
Εγώ πάντως πιστευω ότι στο τέλος, ΑΝ το πάρει, δεν θα το πάρει όσο εύκολα νομίζουμε. Βλέπω μεγαλο δράμα στο τέλος...
Εμείς, πάντως, ότι ελαφροπατάει λέμε, εδώ μέσα...
0-0 στο ημίχρονο, Λίβερπουλ και Τότεναμ στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής. Οι κόκκινοι πολύ καλύτεροι, ο Γιορίς έχει πιάσει τα κέρατά του. Αν δεν κάνει διπλό η Τότεναμ θα αρχίζει να ζορίζει και η 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους, αφού η Άρσεναλ δείχνει σοβαρή φέτος..
Bookmarks