Chelsea 1 - 2 Crystal Palace
Liverpool 0 - 3 West Ham United
![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
κουβας οχι μαλακιες![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
και μετα μιλαμε για μας που στο κατω κατω κερδισαμε κιολας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
έλα ρε west ham αρρώστια, τρίμπαλο στο ρελαντί λέμεεεεεεεεε! κάνατε και περήφανο τον αρχηγό steve! (πολλοί θα το δουν λίγοι θα το καταλάβουν)
voskos_7 (30-08-15)
Η Τσέλσι του Μουρίνιο εχει 4 βαθμούς σε 4 αγώνες. Εμεις που ειμαστε μάγκες θα τον ειχαμε διώξει τον άσχετο
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Καλά, όχι ότι η Τσέλσι έχει συμπεριφερθεί καλύτερα ακόμα και στον ίδιο, στο παρελθόν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
βεντουζα και η γιουναιτεντ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χαχαχαχα 2-0 τον πίνει ο Μουρίνιο απ' την Έβερτον στο 30'!![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τον ήπιαν 3-1. Μαλακία έπρεπε η Τσέλσι να μας τύχει φέτος..
voskos_7 (12-09-15)
επιασε τελευταια θεση ή ακομα?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αυτή η κοροϊδία με τη διαιτησία στο ποδόσφαιρο πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να σταματήσει. Σκάει 2 σφαλιάρες σήμερα ο Κόστα στον Κονσιελνί και η φάση κατέληξε με τον μαλάκα να παίρνει κίτρινη και τον Γκάμπριελ κόκκινη, ενώ καθυστέρησε και 4 λεπτά το παιχνίδι. Δηλαδή αν υπήρχε βίντεο πόσο παραπάνω μπορούσε να καθυστερήσει? Ας μην πληρώνουν τους μαλάκες στην περιοχή που δεν κάνουν και τίποτα κι ας βάλουν 2 ανθρώπους σε ένα μέρος με μόνιτορ να βλέπουν και να ειδοποιούν τον διαιτητή.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (01-10-15)
Η διαιτησία, Χρήστο, από όσα μας έχει διδάξει η πρακτική, δεν είναι θέμα το πόσους επόπτες και από ποιά θέση τους έχει...
Είναι ζήτημα διάθεσης της διοργανώτριας αρχής.
Τιμή και δόξα στα σφυριά, που έχουν βάλει στόχο να περάσουν ένα χέρι όποιον παίζει Ευρώπη στην Αγγλία...
Μονο 2 σφαλιαρες?Εφυγε ο Σουαρες με την ατσαλενια μασελα και χαλαρωσαν τα πραγματα.
Ας τα - φλωρέψανε κι αυτοί...
Bookmarks