Η καλύτερη μεταγραφή ειναι ο Ποκετινο.
Ήλπιζα να αναλάβει την Βαλενθια αλλά τον μάζεψε ο Λεβι.
Πολλά υπόσχομενος Κοουτς
Νίκη με ωραία μπάλλα.
Η καλύτερη μεταγραφή ειναι ο Ποκετινο.
Ήλπιζα να αναλάβει την Βαλενθια αλλά τον μάζεψε ο Λεβι.
Πολλά υπόσχομενος Κοουτς
"Μπαμ" με Ετό η Έβερτον!
![]()
Ο Σαμουέλ Ετό ήρθε σε συμφωνία με την Έβερτον και είναι μία ανάσα από το να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.
Κάτοικος Πρέμιερ Λιγκ και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι ο Σαμουέλ Ετό, μόνο που αντί για τη μπλε φανέλα της Τσέλσι θα φοράει όπως όλα δείχνουν αυτή της Έβερτον.
Όπως αποκαλύπτουν αγγλικά και ιταλικά ΜΜΕ, ο 33χρονος Καμερουνέζος επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Έβερτον και την Τρίτη (26/θα περάσει από ιατρικά τεστ πριν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τα "ζαχαρωτά", που θα έχει πιθανότατα ισχύ μέχρι το 2016.
Ο Σαμουέλ Ετό με τη φανέλα της Τσέλσι ανάμεσα σε τέσσερις παίκτες της Έβερτον, σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση των δύο ομάδων την περασμένη σεζόν στο "Γκούντιστον Παρκ"
Σημειώνεται πως ο Ετό έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από την Τσέλσι και σε περίπτωση που υπογράψει στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ αυτός θα είναι ο ένατος σταθμός στην επαγγελματική καριέρα του μετά από: Ρεάλ Μαδρίτης, Λεγκανιές, Εσπανιόλ, Μαγιόρκα, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Ανζί και Τσέλσι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ως εναλλακτική λύση πίσω απ' τον Λουκάκου, καλός θα είναι.
SOLID (26-08-14)
Τραγικές αποφάσεις διαιτητών ΚΑΙ χθες στη Πρέμιερ. Κι οι πεναλτάρες στο ματς της Σίτυ με τη Στόουκ και το άλλο που ζήτησε η Γιουνάιτεντ, άντε να πεις ότι καταπίνονται έστω κι αν έβγαζαν μάτια.
Αλλά η μη αποβολή του Χάουαρντ που αποκρούει με τα χέρια ένα μέτρο έξω απ' τη περιοχή του θα έπρεπε ήδη να έχει κοστίσει τον δια βίου αποκλεισμό διαιτητή κι επόπτη.
Ετσι, για να μη λέμε πως στην Ελλάδα είναι χειρότεροι οι διαιτητές απ' το εξωτερικό.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
0-1 με Στέρλινγκ η Λίβερπουλ. Ωραίο γκολ στο 7ο λεπτό.
Βασικός Μπαλοτέλι.
Τι έχασε ο Αντεμπαγιόρ!
Θα γίνει τρελλή ματσάρα!
Πανηγυρίζω γιατί το'χω παίξει όβερ!![]()
differance (31-08-14)
Είπα κι εγώ. Δε βλέπει χαρές από τη Γιουνάιτεντ και το γύρισε στο Μέρσεϊσαϊντ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (31-08-14)
Μπα, η δεύτερη συμπάθειά μου είναι η Αρσεναλ. Μην το ξεφτιλίζουμε με την επαρχία, πρέπει να συμπαρασταθούμε και στις ομάδες της πρωτεύουσας λιγάκι.
Πέναλτυ. Πάμε Στίβι!
Φοβερός ο Μορένο
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
Ο Φρανκ Λάμπαρντ εξομολογήθηκε πως πήρε την οριστική απόφαση να αποχωρήσει από την εθνική Αγγλίας μετά από έναν... σουρεάλ διάλογο που είχε με τον Λουκ Σό για τον Τόνι Άνταμς!
Ο Λουκ Σο είναι ένας από τους ακριβότερους Βρετανούς αμυντικούς της σύγχρονης εποχής (27.000.000 λίρες δαπάνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για χάρη του αυτό το καλοκαίρι), όμως αγνοεί έναν από τους πιο εμβληματικούς αμυντικούς που έχουν φορέσει τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας.
ADVERTISEMENTΌπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη "Sun" ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο πρώην μπακ της Σαουθάμπτον πιάστηκε... αδιάβαστος όταν κατά τη διάρκειας μίας πρόσφατης συνομιλίας τους έγινε αναφορά στον παλιό άσο της Άρσεναλ και των "λιονταριών", Τόνι Άνταμς.
Τόνι Άνταμς και Σολ Κάμπελ πανηγυρίζουν το FA Cup του 2002 με τη φανέλα της Άρσεναλ
"Είχα μία συζήτηση με τον Λουκ Σο και ανέφερα τον Τόνι Άνταμς όμως δεν φάνηκε να καταλαβαίνει για ποιον μιλούσα. Τον ρώτησα αν σοβαρολογούσε και μου απάντησε: "Σε ποιά ομάδα έπαιζε; Τότε κατάλαβα πως είχε έρθει η στιγμή να αποχωρήσω από την εθνική ομάδα".
Σημειώνεται πως ο Τόνι Άνταμς κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Αγγλίας με την Άρσεναλ (έγινε αρχηγός της από τα 21 του και διατήρησε αυτό το "προνόμιο" 14 ολόκληρα χρόνια) και φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο 66 φορές, ωστόσο το 2002 που κρέμασε τα παπούτσια του ο Σο ήταν μόλις επτά χρόνων...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
voskos_7 (07-09-14)
Χάχαχαχα δάκρυσα με τον θεό τον Σο.
voskos_7 (07-09-14)
Και τι να λέει; Θα γίνει μεγαλύτερος...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
μεγαλος παικτης ο τονι ανταμς
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ