Στα μεγάλα σαλόνια η QPR. 1-0 κέρδισε τη Ντέρμπυ, παρά το ότι απ' το 60' έπαιζε με παίχτη λιγότερο. Το γκολ στο 90' ο Μπόμπυ Ζαμόρα.
Απείρως συμπαθέστερη η Ν. Κάουντυ και δυστυχώς, πάλι οι αχώνευτοι ανεβήκανε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η πρωτη μεγαλη "μεταγραφη" προπονητη στο νησι εγινε απο την Τοτεναμ σημερα-κατα την γνωμη μου- με την αποκτηση του
Μαουριτσιο Ποκετινο της Σαουθαμπτον.
Ο Ποκετινο εκανε τους "αγιους" να παιξουν ωραιο,γρηγορο και επιθετικο ποδοσφαιρο,νικησε 4 μεγαλους φετος ενω βρεθηκε ακομα
και σε θεση για εξοδο στο CL λιγο πριν τα Χριστουγεννα. Σιγουρα προκειται για χαρισματικο προπονητη που μπηκε σφηνα την πρωτη
του χρονια στην Πρεμιερ Λιγκ αναμεσα σε ομαδες με διπλασιο μπατζετ και καλυτερους παιχτες. Εστειλε 3 παιχτες απο την βασικη του
11αδα στην τελικη 23αδα της Αγγλιας για Μουντιαλ ενω οι Σο και Λαλλανα ειναι πλεον τα μεγαλυτερα "ταλεντα" στο νησι και κοντα
σε Γιουναιτεντ και Λιβερπουλ αντιστοιχα.
Θα περιμενω πολλα απο τον Ποκετινο καθως θεωρω οτι μετα τον Βιλας Μποας που αδικα εκδιωχτηκε μεσουσης της χρονιας πρεπει να στηριχτει
και να αφησει το εργο του.
Συμφωνώ και γω για Ποκετίνο, εξαιρετική δουλειά φέτος με την Σαουθάμπτον
και καλύτερη λύση απ΄αυτη του Ντε Μπορυ που ακούστηκε.
Πρώτη φορά που θα μανατζάρει ομάδα που δεν έχει στόχο απλά τη παραμονή. Η Τόττεναμ δεν το έκρυψε ποτέ ότι ψάχνει το πλασσάρισμα και τη καθιέρωση ανάμεσα στους μεγάλους της Πρέμιερ, επομένως άλλη θα είναι η πίεση στο βόρειο Λονδίνο απ' ότι στη Σαουθάμπτον.
Πιστεύω, ότι η Σαουδάμπτον, έχει βάλει γερές βάσεις για να επιστρέψει στην Τσάμπιονσιπ...
voskos_7 (30-07-14)
Μόνο το λιμάνι της πόλης δεν έχει πουλήσει ακόμα η Σαουθάμπτον. Ολα τα υπόλοιπα (προπονητής/παίχτες) γίναν λίρες.
SOLID (01-08-14)
5 βασικούς έχουν πουλήσει αλλά εχουν κάνει και 2 καλές μεταγραφές, βέβαια μονο ευκολο έργο δεν θα'χει ο Κούμαν.
Ηδη οι μπούκηδες την έχουν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.
Δεν ξέρω ποιος θα πέσει στην Πρέμιερ, στην κορυφή όμως θα γίνει Τιτανομαχία! Ίσως το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών:
η Σίτυ, Πρωταθλήτρια '14
η Γιουνάιτεντ, που επιστρέφει
και η Τσέλσι, που έκανε εύστοχες μεταγραφές και κράτησε τον κορμό
θα παλέψουν πιστεύω μέχρι τέλους στα ίσια!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Ξεχνας τις Liverpool και Αrsenal![]()
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
Δεν τις ξεχνάω εγώ, αυτές έχουν ξεχάσει τι θα πει Πρωταθλητισμός...
Η Άρσεναλ θα κάνει πάλι ό,τι χρειάζεται για να βγει 4η και να παίξει στο επόμενο Champions League. Θα ξεκινήσει εντυπωσιακά, θα γράψουν μερικά άρθρα για "τα μωρά του Βενγκέρ" κλπ. κλπ. Εύκολα ή δύσκολα, θα είναι στην 4άδα της Πρέμιερ και θα περάσει και στους "16" του CHL. Μια απ' τα ίδια δλδ, πάμε παρακάτω..
Η Λίβερπουλ έχασε πέρσι την ευκαιρία του αιώνα! Φέτος, με δυο ματς την εβδομάδα και χωρίς Σουάρες δυσκολεύομαι να τη δω φαβορί για τίτλο.
Πολύ καλές ομάδες κι οι δυο που θα παλέψουν για την 4η θέση, κατά τη γνώμη μου. Αλλά η Πρέμιερ τα προγνωστικά του Αυγούστου συνήθως τα ανατρέπει..
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Προγνωστικά στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν χωράνε, μπορει να σου βγει μια Τότεναμ απο κει που δεν το περιμένεις, οπως και πέρυσι με την Λίβερπουλ.
Απλά εγω βλέπω την Σίτι σαν φαβορί για ακόμα μια χρονιά διότι έχει εξαιρετικό υλικό και ενα προπονητή εξισου καλό. Φαβορί επίσης, η Τσέλσι του Μουρίνιο, που πάντα η ομάδες του στην δεύτερη χρονιά του παίζουν καλύτερα, συν ότι έκανε εξαιρετικές προσθήκες στο ρόστερ.Επισης περιμένω την Άρσεναλ ποιο δυνατή και με περισσότερη διάρκεια αν δεν εχει και πάλι πολλούς τραυματισμούς.
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ- Τότεναμ είναι δυνατές ομάδες αλλα και ερωτηματικό. Η πρώτη,χωρίς Σουάρες, θα δούμε πως θα τα πάει αν και εχει κάνει καλες κινήσεις, η αλλες δυο ειναι ομάδες με καινούργιους προπονητές που οσο να ναι θέλουν τον χρονο τους για να δουμε. αποτελέσματα αν και πιστεύω οτι θα ειναι πολύ καλύτερες απο πέρυσι.
Συμφωνω για τα προγνωστικα..Περσυ εβγαζαν την Τοτεναμ φαβορι για τιτλο και την Liverpool μεσα στην 7αδα οριακα..Γιαυτο ειναι και το καλυτερο πρωταθλημα στον κοσμο..Δεν ξερεις ποιος μπορει να παρει το πρωταθλημα μεχρι την τελευταια αγωνιστικη.
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
Στα λοιπά: Και επίσημα, ο Λάμπαρντ, διέλυσε κάθε ελπίδα να σώσει την υστεροφημία του, στη μνήμη των οπαδών, ως μεγάλου παίκτη και σημαίας.
Ποιος Frankie? Stevieee G.
www.f1rstlap.com
Bookmarks