Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ούτε εγώ έχω κάποιο θέμα κι ούτε κάνω τον πουριτανό που κοκκινίζουν τα μάγουλά του.
Αλλά δεν βλέπω τον λόγο να πάμε και στο ακριβώς απέναντι άκρο και να το ρίξουμε στο ανελέητο βρισίδι. Απλά σκέψου αυτό που σε ρώτησα πριν: Πως φαντάζεσαι το φόρουμ αν όλοι εκφραζόμαστε έτσι?
Δεν παρακολούθησα αλλά ο κωλόφαρδος ο Μουρίνιο το έκανε πάλι το θαύμα του?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Καλό ειναι να μην βρίζεις γιατί υπάρχουν νέα μέλη τα οποία ούτε καν γνωρίζουν ότι είσαι γένους θηλυκό με τόσα που ρίχνεις..
Επίσης σεβάσου ότι υπάρχουν μέλη που υποστηρίζουν κάποιες ομαδες που εσύ αντιπαθείς, παρόλα αυτά όταν χάνουν δεν βρίζουν.
Reds μόνο εγώ είμαι, κανείς άλλος.![]()
Ή και αλλιώς: "Μέχρι πότε;"![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σορρυ αλλά μπορεί κάποιος να εξηγήσει; Εξακολουθώ να βλέπω την Λίβερπουλ να προηγείται, γιατί λέμε ότι δεν εξαρτάται από αυτην;
... there's no such thing as "too much"...
Αν παρουν ολα τα ματς σιτυ και λιβερπουλ θα εχουμε ισοβαθμια.
Στην ισοβαθμια μετραει η συνολικη διαφορα γκολ και εκει προηγουνται με διαφορα οι αραβες.
consigliere (28-04-14)
Έχουν ματς λιγότερο οι Σιτυ;
... there's no such thing as "too much"...
consigliere (28-04-14)
Και στην ισοβαθμία αν δε κάνω λάθος πάλι το παίρνει η Μάντσεστερ Σίτι.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (03-05-14)
Oι μισθολογικές δαπάνες των ομάδων της Πρέμιερ για τη σαιζόν 2012-13 σύμφωνα με άρθρο του Γκάρντιαν. Τα ποσά είναι σε εκατομύρια λίρες.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αφενός θέλω να σταθώ στο πόσο φαιδρές ακούγονται οι απαιτήσεις για διακρίσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, όταν σε άλλες χώρες ακόμα κι οι μικρομεσαίες ομάδες έχουν τόσα λεφτά για ξόδεμα.
Αφετέρου δε στο σενάριο του Solid για την Εβερτον που "με το 1/5 του μπάτζετ του Ολυμπιακού, του χρόνου θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ".
Η ροφιάνα η αλήθεια έχει τη τάση να απομυθοποιεί τα καλύτερα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
![]()
Παίζουν φέτος, η ΚΠΡ και η Γουίγκαν;;;
Έτερον εκάτερον, όμως, όχι και μεγαλύτερο μπάτζετ ο Βαγγέλης από τους Εφοπλιστές του Λίβερπουλ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Eδώ οι φετινές και οι προγραμματισμένες για την επόμενη σαιζόν.
Premier League Clubs Wage Bills (Comparative)
All Premier League Clubs Wage Bills 2014-15 Season
# Club 2014-15 Wages
(In £) 2013-14 Wages
1 Manchester City 234M 220 M
2 Chelsea 205M 190M
3 Manchester United 184M 176M
4 Arsenal 167M 160M
5 Liverpool 135M 129M
6 Tottenham Hotspur 98M 96M
7 Aston villa 75M 75M
8 New Castle United 74M 70M
9 Sunderland 73M 69M
10 Everton 69M 66M
11 Fulham 69M 67M
12 Swansea City 45M 38M
13 West Bromwich 58M 55M
14 Stock City 57M 54M
15 Norwich city 39M 37M
16 West Ham United
17 Hull City
18 Crystal Palace
19 Cardiff City
20 Southampton
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Πάλι πάγκο ο Μήτρος, ωραία καριέρα κάνει στην Πρέμιερ...
Το άρπαξε κι η Γιουνάιτεντ και πάει να δώσει πίσω το δώρο της Ευρώπης που της έκανε η Γουέστ Χαμ κερδίζοντας την Τότεναμ...
Bookmarks