BrazHlias (06-04-16), giovanni#10 (06-04-16), voskos_7 (07-04-16)
BrazHlias (06-04-16), giovanni#10 (06-04-16), voskos_7 (07-04-16)
Ήθελα να δω τη φάτσα αυτουνού, από το τείχος, που είπε, βλέποντας την εκτέλεση "καλά, τα λέμε...".
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 07-04-16 στις 14:49
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Βλεπω Λεστερ για πρωταθλημα.![]()
estai (08-04-16)
αγώνες του σ/κ:
Σάντερλαντ - Λέστερ
Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ
αν καταφέρει και πάρει τους 3 βαθμούς η λέστερ και η μγ κάνει το διπλό τότε πιστεύω τέλειωσαν όλα αλλά αν γίνει το αντίθετο τότε φαβορί γίνεται αυτόματα η τότεναμ. η άρσεναλ έχει ελπίδες μόνο αν το πάει τραίνο μέχρι το τέλος.
για να δούμε αν θα αντέξει την πίεση η λέστερ.
3-3 η Αρσεναλ. Προηγηθηκε 0-2 και εχανε 3-2 στο 50'!!!! Διπλακι η Λεστερ αυριο και το καθαρισε.
Αύριο έχει ευκαιρία να το τελειώσει οριστικά η Λέστερ. Επειδή είναι Πρέμιερ Λιγκ όμως, χώστε ότι έχετε στο 1Χ.
Δε νομίζω να ανατρέπεται η διαφορά στην κορυφή...
Μη σου πω ότι η Τόττεναμ, περισσότερο κοιτάει να τερματίσει πάνω από την Άρσεναλ, πλέον...
εγω εχω την εντυπωση πως η λεστερ τις τελευταιες εξι αγωνιστικες δεν μπορει να συνεχισει να κερδιζει, αν τελικα το παρει θα ειναι επειδη θα κανει γκελες μαζεμενες και η τοτεναμ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εγώ, λέω ότι θα κάνουνε τις ίδιες γκέλες και οι τρεις.
0-2 η λεστερ μεσα στη σαντερλαντ με δυο γκολ του βαρντι. Ολος ο πλανητης θελει να το σηκωσει η λεστερ, νομιζω το ιδιο θελουν, εστω και υποσυνειδητα, ακομα και οι αντιπαλοι της.
Δεν γινονται αυτα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πωπω τσοντίδι που ρίχνει η Τότεναμαρα στην United !!! Πάρτι φέτος, το σηκώνει ένα αουτσάιντερ και οι πετεινοί δεύτεροι!
εμφάνιση ντροπή για τη μγ. πραγματικά αυτή η ομάδα δείχνει να μην έχει καθόλου πια το μέταλλο που είχε. θλίβομαι.
BrazHlias (10-04-16), sk12072 (10-04-16), vasilis-thrylos7 (10-04-16)
επειδή είδα τον αγώνα είναι ακριβώς όπως τα λες. έχουμε γίνει μικρή ομάδα και δε μπορώ να το χωνέψω με τίποτα. δεν ξέρω πραγματικά τι φταίει αλλά αφού δεν ήρθε ο γκουαρντιόλα στην ομάδα τότε μακάρι να έρθει ο μουρίνιο γιατί αν μείνει ο φαν χάαλ τη γαμήσαμε.
όσο για το πρωτάθλημα η τότεναμ φαινομενικά έχει πιο εύκολο έργο στα 5 εναπομείναντα ματς:
Δείτε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα των 4 διεκδικητών του τίτλου στην Αγγλία, με τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι να έχουν ματς λιγότερο, δηλαδή θα παίξουν ακόμη 6 ματς...
Λέστερ (72)
Γουέστ Χαμ
Σουόνσι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ*
Έβερτον
Τσέλσι*
Τότεναμ (65)
Στόουκ*
Γουέστ Μπρομ
Τσέλσι*
Σαουθάμπτον
Νιούκαστλ*
Άρσεναλ (59)
Κρίσταλ Πάλας
Γουέστ Μπρομ
Σάντερλαντ*
Νόριτς
Μάντσεστερ Σίτι*
Άστον Βίλα
Μάντσεστερ Σίτι (57)
Τσέλσι*
Νιούκαστλ*
Στόουκ
Σαουθάμπτον*
Άρσεναλ
Σουόνσι*
μεγαλη εμφανιση απο τοττεναμ αλλα δυστυχως δεν προλαβαινουμε.θα το σηκωσουν οι γαμιοληδες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Gtakis (10-04-16)
Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ 3-3
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Σάντερλαντ - Λέστερ 0-2
Τότεναμ - Μάντσεστερ Γ. 3-0
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Bookmarks