1-1 τελικό στο Άνφιλντ, η Τότεναμ στο -4 απ' την Λέστερ και στο +4 απ' την Άρσεναλ, αμφότερες οι αντίπαλες έχουν 1 ματς λιγότερο όμως. Αύριο στις 15:30 η Λέστερ παίζει δύσκολο ματς, εντός έδρας όμως, με Σαουθάμπντον κι έχει ευκαιρία να πάει στο +7.
Χαχαχα και μόλις το είπα, 1-1!! Πάμε μωρή ομάδα!![]()
1-1 τελικό στο Άνφιλντ, η Τότεναμ στο -4 απ' την Λέστερ και στο +4 απ' την Άρσεναλ, αμφότερες οι αντίπαλες έχουν 1 ματς λιγότερο όμως. Αύριο στις 15:30 η Λέστερ παίζει δύσκολο ματς, εντός έδρας όμως, με Σαουθάμπντον κι έχει ευκαιρία να πάει στο +7.
μας την εκανε η γαμιολα η λιβερπουλ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
πιστευω θα γκελαρει και η λεστερ σημερα, αν δεν γκελαρει γινεται το φαβορι για το πρωταθλημα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (03-04-16)
Εγώ, πιστεύω ότι αν παραμείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος, θα το πάρει κι όλας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (03-04-16), giovanni#10 (03-04-16)
Αυτοί πρέπει να είναι ο βασικός της αγγλιας. 1 φορά κάθε 100 χρόνια πρωτάθλημα και όταν το παίρνουν κερδίζουν πάντα με 1-0.
Δεύτερο γκολ δεν παίζει να βάλουν
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τις τελευταιες αγωνιστικες ειναι που κερδιζουν με 1-0, στην αρχη της σεζον ταν οσα ερθουν κι οσα πανε. Την τριτη επιθεση του πρωταθληματς εχουν,, με ενα γκολ λιγοτερο απο τη σιτυ και δυο απο την τοτεναμ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Κλείδωσε το πρωτάθλημα σήμερα η Λέστερ. Πολύ δύσκολα το χάνει πλέον, εγώ περίμενα να γκελάρει με την Σαουθάμπτον.
Το παίρνει και με 3 νίκες-3 ισοπαλίες
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Kι εγω Τοτεναμ βλεπω.
panahs7 (04-04-16)
voskos_7 (04-04-16)
Aν και δυσκολα θα το χασει η Αρσεναλ με τη διαφορα στο +7.
estai (04-04-16)
Γιατί, έχει σκοπό να ζητήσει αναβολή;;;
Bookmarks