Απίστευτος Μινιολέ
Ροντέο το ματσάκι..
Απίστευτος Μινιολέ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Παράταση
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Πωωω τι έσωσε ο Μινιολές ρε!
Λίβερ-πουλ(ο) στα πέναλτι. Κοσμά μη με κάνεις ban!![]()
differance (29-02-16)
Α, λες για κάτι μπαν που έριχνα παλαιότερα σε κάποιους εδώ μέσα
Παλιές, νεανικές απερισκεψίες![]()
quaresma (02-03-16)
differance (03-03-16)
Reds (29-02-16)
Εγώ πλέον περιμένω να δω το Liverpool-Manchester United στο Europa League μπας και δούμε καμιά μπαλάρα.
"Γκέλαρε" η Λέστερ, 2-2 με την Γουέστ Μπρομ! Την έπαιξε στο μισό γήπεδο και την πίεσε ασφυκτικά αλλά κράτησαν οι φιλοξενούμενοι. Μπουρλότο στην κορυφή, τώρα το διπλό της Τότεναμ στην έδρα της Γουέστ Χαμ αύριο αξίζει χρυσάφι..
τελεια.παμε για κορυφη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
1-0 η Γουέστ Χαμ πολύ νωρίς. Στα έλεγα Στάθη, δύσκολο να περάσουν από εκεί οι πετεινοί..
θα το γυρισουμε οπως και την κυριακη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ωραιο πρωταθλημα γινεται και φετος
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χαμός γίνεται, η Σουόνσι έχει ισοφαρίσει την Άρσεναλ 1-1 και δεν το καθάρισαν εύκολα τελικά τα κανόνια! Η Τότεναμ χάνει τα άχαστα, παραμένει το 1-0, ενώ η Λίβερπουλ παίρνει εκδίκηση απ' τη Σίτι για το Λιγκ Καπ. Απίστευτο πρωτάθλημα φέτος, να μην τελειώσει ποτέ!
Firmiiinoooo. Κριμα που δεν το πηραμε το κυπελλο, αλλα δεν πειραζει. Βγαζει ψυχη η ομαδα σημερα.
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
1-2 η Σουόνσι μέσα στο Έμιρειτς!! ΡΕ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΛΕΜΕ!!
και εκει που λεγαμε για γκελα της λεστερ, τελικα αυξησε τη διαφορα.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
differance (03-03-16), panahs7 (02-03-16)
Μιλάμε για πρωτάθλημα ουγκάντας κι εκεί.. Δεν μπορούν να βγάλουν πρωταθλητή..![]()
Bookmarks