Να κάνετε γαργάρες πρώτα για να τα πείτε ωραία!![]()
Θα μιλήσουμε την τελευταία αγωνιστική![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Να κάνετε γαργάρες πρώτα για να τα πείτε ωραία!![]()
differance (08-05-14), panahs7 (09-05-14), voskos_7 (09-05-14)
Φινάλε στην Πρέμιερ σήμερα λοιπόν, Σίτι-Γ.Χαμ θα έρθει 0-0 και η Λίβερπουλ θα κερδίσει 14-0 την Νιούκαστλ και θα το πάρει...![]()
...αλλά στο 90', ο Τζέραρντ θα δώσει λάθος πάσα στα "όλε-όλε", θα γίνει το 14-1 και θα το χάσουν πάλι...![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Και στο 91' βάζει αυτογκόλ ο Γιάγια Τουρέ και το παίρνουμε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
To άρπαξε η Λίβερπουλ που δείχνει απογοητευμένη πλέον να κυνηγήσει τις λιγοστές ελπίδες. Εε ρε και να κάνει κανένα αστείο η Γ. Χαμ να δεις γέλια...
Το κάρφωσε ο Νασρί.
Φορτσαρε πολυ η Σιτυ στην τελευταια 15αδα αγωνων στον δευτερο γυρο.
Εσφιξε την αμυνα της και παει να παρει εναν τιτλο που θα τον θυμαται για χρονια.
Για την Λιβερπουλ,αναμενομενο το σημερινο.Δυσκολο να παιξεις μπαλα μετα απο τετοιο "στραπατσο".
Κριμα παντως γιατι το καλοκαιρι αναμενονται αποχωρησεις απο την Λιβερπουλ και ειναι αμφιβολο εαν οι Ζιλετ και Χικς
θα μπορεσουν να ανταγωνιστουν στο μεταγραφικο παζαρι την Σιτυ,την Τσελσι,την Αρσεναλ και την Γιουναιτεντ
Ήδη κάνει πρόβες ο Γιάγια Τουρέ πώς θα σηκώσει την κούπα!!
Του χρόνου η Μάντσεστερ δε θα έχει Ευρώπη και άνετα θα παίξει τον ρόλο της φετινής Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ (δυστυχώς γι' αυτήν) έχασε μεγάλη ευκαιρία, εδώ που έφτασε..
αν και δεν περίμενα ποτέ να το πω, πάλι καλά που το πήρε η σίτι γιατί αλλιώς θα μας έφτανε η λίβερπουλ σε πρωταθλήματα.
Οπαδοί Άστον Βίλα, αναφερόμενοι στην άμυνα της ομάδας τους: Για όσους θεωρούν ότι όσα γράφονται εδώ κάνουν κακό στην ισορροπία της ομάδας και επηρρεάζουν αρνητικά την ψυχοσύνθεση των παικτών.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Rena (12-05-14)
Καλά... Η Βίλα είναι η χαρά του αντίπαλου επιθετικού. Αυτήν περιμένι για να ξεμπουκώσει... Κατά τ' άλλα συμπαθητική ομάδα.
Η Πρέμιερ Λιγκ θεωρείται από πολλούς ως το κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Το γεγονός αποδεικνύουν και οι αριθμοί και όταν λέμε "αριθμοί" εννοούμε τα έσοδα των ομάδων από το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο συν το μπόνους που δίνει η λίγκα για τη συμμετοχή τους. Για να έχετε μία καλύτερη εικόνα να αναφέρουμε πως η τελευταία ομάδα της κατάταξης θα λάβει για τη φετινή περίοδο το ποσό των 64 εκ. λιρών (λίγο πάνω από τα 78 εκ. ευρώ!). Η dailymail, λοιπόν, έκανε έναν υπολογισμό των εσόδων όλων των ομάδων. Τα ποσά είναι... τεράστια, οπότε καθίστε καλά στην καρέκλα σας πριν τα διαβάσετε.
ΟΜΑΔΑ - ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ
Μαν. Σίτι - 120εκ. ευρώ
Λίβερπουλ - 121εκ. ευρώ
Τσέλσι - 116εκ. ευρώ
Άρσεναλ - 114εκ. ευρώ
Έβερτον - 105εκ. ευρώ
Τότεναμ - 110εκ. ευρώ
Μαν. Γιουνάιτεντ - 111εκ. ευρώ
Σαουθάμπτον - 96εκ. ευρώ
Στόουκ - 94εκ. ευρώ
Νιούκαστλ - 96εκ. ευρώ
Κρίσταλ Πάλας - 92εκ. ευρώ
Σουόνσι - 92εκ. ευρώ
Γουέστ Χαμ - 93εκ. ευρώ
Σάντερλαντ - 89εκ. ευρώ
Άστον Βίλα - 89εκ. ευρώ
Χαλ - 84εκ. ευρώ
Γουέστ Μπρομ - 82εκ. ευρώ
Νόριτς - 81εκ. ευρώ
Φούλαμ - 80εκ. ευρώ
Κάρντιφ - 78εκ. ευρώ
Το μπόνους της λίγκας μειώνεται προς τα κάτω ανάλογα τη θέση που τερματίζει μία ομάδα, όμως το τηλεοπτικό σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει σχέση με το που τερμάτισαν.
Ο Ολυμπιακος για να μαζεψει τα λεφτα που πηρε η καρντιφ, πρεπει να παρει πρωταθλημα, να παιξει τσου λου, να γεμισει το γηπεδο, να παρει λεφτα απο τα τηλεοπτικα, να παρει τα λεφτα απο τους χορηγους και να πουλησει και 10 παιχτες.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (12-05-14)
80 ολόκληρα εκατομμύρια πήρε η Φούλαμ και μας έδωσε μόνο τα 15 για τον Μήτρογλου???
Βαγγέλη, μας έπιασαν κότσους!!!!![]()
Η Ντέρμπι Κάουντι, θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι του Σαββάτου την ΚΠΡ στο «Γουέμπλεϊ», με τον νικητή να τα... παίρνει όλα.
Ή καλύτερα, να τα τσεπώνει όλα!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
sirkostas (22-05-14)
Εύχομαι καλή επάνοδο στην Ντέρμπι, γιατί η ΚΠΡ όταν ανεβαίνει, όλο μαλακίες κάνει.![]()
Bookmarks