sirkostas (21-04-14)
sirkostas (21-04-14)
Ωρα να βαλω φωτιες.
Τωρα που εβαλε γκολ ο μιραλας στη Γιουναιτεντ θα αρχισουμε συζητηση για το αν θα νικουσαμε την μαντσεστερ σε περιπτωση που δεν ειχε φυγει?![]()
Ο Τουρέ να δεις πόσα της έχει βάλει!![]()
Rena (22-04-14)
Ξεκινάει, άντε να δούμε! Καλό ματς να γίνει κι όποιος παίξει καλύτερα ας κερδίσει.
Καταπληκτική ατμόσφαιρα σήμερα όπως και σε όλα τα γήπεδα της Αγγλίας.
Oπως το περίμενα, ο γάτος πορτογάλος το έχει φέρει το ματς στα νερά του. Εσβησε τον ρυθμό της Λίβερπουλ που στα άλλα ματς στο Ανφιλντ έβαζε τον αντίπαλο μες στο τέρμα.
Καραμπινάτο πέναλτυ έπνιξε ο κόρακας.
Ελεος ρε Φλαναγκαν.
Μπες μωρη πορνη
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δικαιότατο προβάδισμα για τον γάτο των πάγκων.
Πεναλτάρα τους στέρησε ο κόρακας νωρίτερα, τουλάχιστον αποκαταστάθηκε η αδικία.
Μεγαλος κοουτς ο Πορτογαλος.
Με πασα βεβαιοτητα προκειται για το καλυτερο πρωταθλημα της 10ετιας τουλαχιστον.
Ε αντε γαμησου κωλομπαλα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εαν η Τσελσι ειχε παρει εστω το Χ απο την Κρισταλ Παλας η βαθμολογια -εαν παρει το διπλο και παρει η Σιτυ τα 2 παιχνιδια της-
θα ηταν 81,81,80.
Δεν θυμαμαι ξανα τετοιο πραγμα στην Πρεμιερ Λιγκ. Ισως να εχει να συμβει απο το μακρινο 1996
χάνουμε αλλα έχουμε ακόμη τα ποστοστά με εμας , αν πάρουμε τους πόντους που πρέπει , στα ματς τότε κανένα προβλημα , είναι πάντα στο χέρι μας
Το παιρνει η σιτυ νομιζω.
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΑΣ 5 ΑΠ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Μετραει η διαφορα των γκολ και αυτη τη στιγμη η Σιτυ εχει καλυτερη διαφορα.
αρα δεν εξαρταται απο εμας
+52 η Λιβερπουλ GD
+56 η Σιτυ GD
καταπληκτικο πρωταθλημα
Bookmarks