3-2!
Ντερμπάρα!
ροντεο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
3-2!
Ντερμπάρα!
ωραιο γκολ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μάλλον το χειρότερο παιχνίδι στη καριέρα του Κομπανί, που δεν τίθεται θέμα ότι είναι απ' τους κορυφαίους αμυντικούς της εποχής μας.
Και στα 3 γκολ φέρει ευθύνη. Στο πρώτο τον χαζεύει ο ζουμπάς, στο δεύτερο χάνει τελείως τον Σκρτελ και στο τρίτο...απλά ασχολίαστος.
με 4 νικες στα υπολοιπα παιχνιδια η λιβερπουλ το πηρε.
εξαρταται πλεον μονο απο αυτην
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν εξαρτάται μόνο απ' αυτή. Ενας απ' τους αντιπάλους είναι η συν-διεκδικήτρια Τσέλσι.
κωστα αν κανει το 4/4 βγηκε πρωταθλητρια.μονο απο αυτην εξαρταται πλεον.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
differance (13-04-14)
Ε, τώρα θα μπλέξουμε σε κουβέντα αν έκανε η κότα το αυγό ή το αυγό τη κότα.
Λίβερπουλ/Τσέλσι/Σίτυ θα κυνηγήσουν τη νίκη σε όλα τα ματς. Εφόσον μεσολαβεί ντέρμπυ διεκδικητών, δεν εξαρτάται τίποτα από έναν και μόνο.
Ενός λεπτού σιγή πριν λίγο στο Σουόνσι-Τσέλσι για τους νεκρούς του Χίλσμπορο. Και στο γήπεδο δεν κουνιόταν φύλλο. Ας κάνουμε το ίδιο και σε αγώνα πχ Ξάνθης-Παναθηναϊκού για τους νεκρούς της Θ7 να δούμε αν θα επικρατήσει η ίδια σιγή.
Αλλά όταν κάποιοι τα γράφουμε αυτά για τις διαφορές των ελληναράδων με τους ευρωπαίους, πάντα δεχόμαστε την εξυπνακίστικη απάντηση "ναι μωρέ, στο γήπεδο κάνουν τις κυρίες κι έξω στα στενά πλακώνονται."
Γεια σου ρε λιβερπουλαρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
μπορει καποιος αδερφος να ποσταρει το προγραμμα των βασικων διεκδικητων του
τιτλου τις αγωνιστικες που απομενουν;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αναλυτικά πρόγραμμα των τριών διεκδικητών
* Λίβερπουλ
- Στις 20/04 με Νόριτς εκτός
- Στις 27/04 με Τσέλσι εντός
- Στις 05/05 με Κρίσταλ Πάλας εκτός
- Στις 11/05 με Νιούκαστλ εντός
* Μάντσεστερ Σίτι
- Στις 16/04 με Σάντερλαντ εντός
- Στις 21/04 με Γουέστ Μπρομ εντός
- Στις 27/04 με Κρίσταλ Πάλας εκτός
- Στις 03/05 με Έβερτον εκτός
- Στις 07/05 με Άστον Βίλα εντός
- Στις 11/05 με Γούεστ Χαμ εντός
* Τσέλσι
- Στις 19/04 με Σάντερλαντ εντός
- Στις 27/04 με Λίβερπουλ εκτός
- Στις 04/05 με Νόριτς εντός
- Στις 11/05 με Κάρντιφ εκτός
Αν και δεν είμαι Λίβερπουλ, φέτος το αξίζουν
"I'm gonna make him an offer he can't refuse"
Το χει το προβάδισμα η Λίβερπουλ, κυρίως λόγω ανεβασμένης ψυχολογίας αλλά και προγράμματος.
Εγώ βλέπω να τους το παίρνει ο Μουρίνιος και να μένουν όλοι παγωτά με το καβλί στο χέρι, ψάχνοντας να δουν πώς έγινε αυτό.
There is a Dude in town
Ετσι ρε κεβιν παστελωσε τη τη μαλακισμενη
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Aφού δεν την παστελώσαμε εμείς, ας την παστελώσει κάνας άλλος, ε?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (20-04-14)
Ε ενταξει, πρωην γαυρος κι αυτος :p
Sent from my iPad using Tapatalk
Bookmarks