Aνέτρεψε ματς η United?Πως και έτσι?
Τσιτσιαρίτο και πάλι! 4-3 τη Νιούκαστλ!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Aνέτρεψε ματς η United?Πως και έτσι?
Tι ματσάρα ήταν αυτή!![]()
Τελικά ήταν πικρή για μια ομάδα του Μάντσεστερ η Boxing Day, αλλά όχι για την κόκκινη εξ αυτών!
Γαμώτο, κοιμήθηκα
Τέσπα θα δούμε τη Λίβερπουλ το βράδυ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Περίπατος της Τόττεναμ μέσα στο Μπέρμιγχαμ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ανύπαρκτη αμυντική λειτουργία σαν αυτή της Βίλλα.
Πάντως απόψε κι ο Τσεχ να ήταν στη Βίλλα το σκορ θα ήταν το ίδιο! Ομάδα που πραγματικά κατέρευσε μετά το 0-1!
Και θα έπιανες και το στοίχημα Κώστα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
sirkostas (27-12-12)
Mακάρι να γινόταν όπως τα λέει ο Πάνος, αλλά δεν έχει δίκιο.
Τέλος πάντων.
Τρομερή νίκη της Σουόνσι με 0-2 μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ. Πάντως το γκολ της Τσέλσι που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 92' και μπορεί να αποδειχτεί ζωτικό για τη πρόκριση, δικαιολογείται μόνο αν ο επόπτης το είχε παίξει under 2,5 στο στοίχημα.
Με την αποβολή νωρίς νωρίς του Κοσιελνί ψιλοτσόντα έγινε το ματσάκι. 0-2 στο ημίχρονο και με χαμένο πέναλτι για τη Σίτυ.
Nαι, κρίθηκε από το 9ο λεπτό το παιχνίδι.
A-χα, με 10 και η Σίτυ, ένα τέταρτο πριν το τέλος. Και η Άρσεναλ ήδη έχει απειλήσει για να ξαναμπεί στο ματς.
Πολυ καλη καθετη του καθορλα, και ωραια λομπα του γουολκοτ. Για να δουμε!
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ειναι κι εκει στην αγγλια... Ο μαυρος κανει καθαρο φαουλ στον γουιλσιρ κι ο διαιτητης τον αφηνει να συνεχισει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Έχασε η Άρσεναλ! Πάμε μωρή Λιβερπουλάρα!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
www.f1rstlap.com
Τι γαματο που φαινεται το χιονι οπως πεφτει. Ζηλευω
Reds (21-01-13)
Bookmarks