Μεγαλη μπαλα στο ντερμπι του Μαντσεστερ δικαιη αλλα και τυχερη η νικη της United.
Περι διαιτησιας ουδεις λογος,καθαρη νικη.
Ξεκίνησε το δεύτερο. Εξω ο Μιραλλάς, όπως περίμενα.
Μεγαλη μπαλα στο ντερμπι του Μαντσεστερ δικαιη αλλα και τυχερη η νικη της United.
Περι διαιτησιας ουδεις λογος,καθαρη νικη.
Πωπω, τι φινάλε ήταν αυτό στο Γκούντισον Παρκ. Εκεί που το έλεγχε απόλυτα το ματς η Τόττεναμ, λες και τους πήρε ο ύπνος στο τέλος. 1-1 ακριβώς στο 90' και στο 92' κηδεία απ' τον παιχταρά τον Γέλαβιτς.
οσο βοηθαει ο βελλιος την εβερτον αλλο τοσο βοηθαει και ο καλυτερος γαμιας.
κεβιν γυρνα για να βρουμε και εμεις και εσυ την υγεια μας![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]ύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], ξεκίνησε η διαγωνιστική διαδικασία στην Ελλάδα, για την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Πρέμιερ Λιγκ, την τριετία 2013-16! Σάς είχαμε τονίσει και μέσω της ραδιοφωνικής «Στάσης media» (Κυριακή, 11.00-12.00 μ.) ότι ο διαγωνισμός θα αρχιζε από μέρα σε μέρα και, έτσι, έφτασε η μεγάλη ώρα!
Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι προσφορές Nova και ΟΤΕ TV (λογικά μόνο οι δύο συνδρομητικές πλατφόρμες θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον) θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους (πιθανότατα) μετά τις 15 Ιανουαρίου 2013.
Αν έτσι έχουν τα πράγματα, τότε μέχρι το τελος του πρώτου μήνα του νέου έτους θα ξέρουμε ποιός απ' τους δύο θα κερδίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και θα δείχνει αγώνες του αγγλικού Πρωταθλήματος απ' το 2013-14.
Θυμίζουμε ότι ως και το τέλος της τρέχουσας σεζόν, τα δικαιώματα έχει η Nova,
Απο τι λενε φημες ο ΟΤΕ θα παρει τα δικαωματα,θελει να παρει εκδικηση για τα δικαιωματα του ΤΛ και γιουροπα
καθως ειχε κανει καλυτερη προσφορα απο την Νοβα αλλα δεν τα πηρε λογο μικρης συνδρομητικης βασης.
Aς πάρει ό,τι θέλει, OTE tv δε βάζω. Θα μείνω να βλέπω τα κατορθώματα της ΑΕΚ (αν σωθεί) και της πανάθας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Οχι να παρει κ τη πρεμιερ ρε γαμωτο...
Λεφτα και για οτε δεν υπαρχουν παντως οποτε ας τη βαλουν στ κωλο τους.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΟΤΕ ΠΟΤΕ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αν χάσει η νόβα το αγγλικό, το κόβω χθες
Tη nova ή το αγγλικό?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Bundesliga 1 και 2 Nba,moto gp,F1,serie A,Primera Divizion,copa del rey{ισπανικο κυπελλο},ιταλικο κυπελλο.
Αν παρει και την Πρεμιερ θα εχει το καλυτερο πακετο.
Μπα. Δε θα έχει βάζελο.
Reds (17-12-12)
To ελληνικο πρωταθλημα ποσα χρονια συμβολαιο εχει ακομα με την Νοβα?
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
sabar77 (22-12-12)
Eίναι το ακριβότερο πρωτάθλημα του κόσμου και φαίνεται.
Ηδη ξεκίνησαν οι μεταγραφές.
Στάριτζ στη Λίβερπουλ και Σνάιντερ στη Τόττεναμ.
Ο δεύτερος έχει δυόμισι χρόνια να παίξει σοβαρή μπάλλα. Μετά το τρεμπλ με την Ιντερ και το Μουντιάλ στην Αφρική είναι χωρίς υπερβολή κατώτερος και του Μασάδο. Να δω αν τον αναστήσουν οι λονδρέζοι.
Boxing-Day σήμερα! Ίσως η πιο όμορφη αγωνιστική του Πρωταθλήματος!
www.f1rstlap.com
Mέχρι στιγμής είναι όμορφη μόνο για τη Νιούκαστλ!![]()
Geo 5 (26-12-12)
Συνήθως .. η United κάνει γκέλες αυτή την περίοδο!
www.f1rstlap.com
Bookmarks