Δεν ξέρω Βασίλη. Η Τσέλσι σήμερα τη γλίτωσε πάντως.
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Δεν ξέρω Βασίλη. Η Τσέλσι σήμερα τη γλίτωσε πάντως.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Ναι για σήμερα σου λέω. Βαζελοομάδα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
PrisonBreak-7- (02-01-12)
Ναι στο 89' οι μαλάκες!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Σιγουρα ειναι πρωταθλημα εκπληξεων αλλα οι μπουκ καθε γιορτες τα μαγειρειυν καλα!
Για παραδειγμα μου ειναι αδιανοητο η Σιτι να φερει δυο συνεχομενα αποτελεσματα με ομαδες που παλεουν για την παραμονη..επισης η Τσελσι απο τις 17 δεκεμβριου μεχρι σημερα
εχει δωσει 6 αγωνες και εχει παρει 6 βαθμους..5 αγωνιστικες χωρις νικη???
η Ματσεστερ σιτι ηταν 6-7 βαθμους μπροστα λογικο ειναι να ερθουν λιγο αναποδα τα αποτελεσμα για να εχει και ενδιαφερον..
chainsaw (04-01-12)
Κερδίζουμε αύριο και τούμπα όλα! Πάμεεεεε ρε Steve G!
Sent from my iPad using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Κερδίζετε? Ποιοι? Οι πάλαι ποτέ πρωταθλητές απ' το Λίβερπουλ?
Καλα, θα σας το ξηγήσει τ' όνειρο ο Πυρηνικός Γιαγιάς απόψε!
Οσο για τις εκπλήξεις, πολύ λογικό όταν παίζεις κάθε δυο μέρες. Τελείως απάνθρωπο στις μέρες μας και λογικό οι ομάδες να εμφανίζονται αγνώριστες από αγώνα σε αγώνα.
Αυτά πληρώνει κι η Εθνική Αγγλίας κάθε καλοκαίρι στα Μουντιάλ και στα Γιούρο.
Ντέρμπι σήμερα... Μαντσεστερ Σιτυ - Λίβερπουλ.....
Ω ρε γλέντιααααα![]()
οποιος και να χασει θα το χαρω απιστευτα, ετσι και ερθει και κανα Χ θα γελαω μια βδομαδα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Το ματσακι είναι ασσος....![]()
Όλοι λένε για 1 μα ελπίζω η Λίβερπουλ να πιάσει απόδοση και να τους γλεντήσουμε!
www.f1rstlap.com
Xωρίς Σοάρες δύσκολα αλλά θα το παλέψουμε.
Με τον Gerrard στην εντεκάδα είμαστε άλλη ομάδα! Πάμεεεεεεε!
www.f1rstlap.com
Ο Gerrard εχει τελειωσει πλεον.Ζητημα να μεινει σε δραση για ενα εξαμηνο πριν ξανατραυματιστει.
Κάνεις λάθος φίλε! Έχω αντίθετη άποψη!
www.f1rstlap.com
Τι να πεις; Τσάμπα ήττα! Απίστευτη χαμένη ευκαιρία στο 8' από το Ντάουνινγκ, λάθος του Ρέινα στο 11' και πέναλτι-φάντασμα μετά την αποβολή! Κρίμα!
www.f1rstlap.com
Ο Ρέινα στον κόσμο του! Στα 2 από τα 3 τέρματα ήταν αλλού γι'αλλού!
www.f1rstlap.com
Το καλύτερο πρωταθλημα παγκοσμιως. Και κατα 90% κατ' εμε "φταιει" ο τροπος που παιζουν. Ουτε φαουλ καθε τρεις και λιγο, ουτε τιποτα. Καραγκουνηδες, Μιραλαδες και σια δεν εχουν θεση σε τετοιο πρωταθλημα. Συνεχης ρυθμος και οποιος αντεξει. Απόλαυση ειναι να παρακολουθεις την Πρεμιερ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (04-01-12), differance (04-01-12), Red Sting (05-01-12)
και δεν υπαρχουν και κρουσματα ντοπας οπως στην ισπανια...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks