Πωπω την βιάζει αλύπητα την ΜανΓιου η Νιούκαστλ. 2 γκολ, 1 ακυρωμένο και 1 δοκάρι σε μισή ώρα. Αναγκαστική αλλαγή αλά Αλέφαντος ο Αμορίμ. Αν συνεχίσουν έτσι θα φάνε πολλά.
Παίζει Ολντ Τράφορντ τώρα το Νεόκαστρο και το κάρφωσε κιόλας ο Ισακ στο 4'. Αλμυρός πάγκο. Η Nova είναι τζάμπα μέχρι 10/1 θυμίζω για όποιον θέλει.
Πωπω την βιάζει αλύπητα την ΜανΓιου η Νιούκαστλ. 2 γκολ, 1 ακυρωμένο και 1 δοκάρι σε μισή ώρα. Αναγκαστική αλλαγή αλά Αλέφαντος ο Αμορίμ. Αν συνεχίσουν έτσι θα φάνε πολλά.
Έχει Γουλβς-Φόρεστ για όποιον θέλει. Ακόμα τζάμπα είναι η Nova.
Ωραίο, στρωτό ποδόσφαιρο η Φόρεστ. Καλές αποστάσεις, η μπάλα με τη μία μπροστά, ψυχραιμία στην άμυνα, ακόμα και στις περιπτώσεις που η Γούλβς τη διασπά. Ο Εσπίριτο κάνει καλή δουλειά, αλλά έχει και καλούς παίκτες να διαχειριστεί.
Θέλω κόντρα Φόρεστ - Θρύλου στο Σεντόνι, να πέσουν τσιμέντα και ο Πρόεδρος, να τρελαθεί εντελώς και να πανηγυρίζει όλα τα γκολ που θα μπαίνουν.
(Ο Βοσκός, μου το σφύριξε πως θα υποστηρίζει Φόρεστ, αλλά κρατήστε το μυστικό. Είναι φίλος και δεν θέλω να τον περνάτε για προδότη, ρουφιάνο, κομιτατζή, εφιάλτη κλπ.)
Πού είσαι, ωρέ Βοσκέ; Πού κρύβεσαι; Για εμφανίσου on stage!
Πάρτι της Φόρεστ μέσα στους λύκους 0-3 και 2η θέση!! Άρρωστο αυτό που κάνει φέτος.
Πραγματικά τι κάνει η Φόρεστ ρε μλκς.
Αναδάσωση?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Η Φόρεστ πήρε Χ απ' τη Λίβερπουλ (ή και το αντίθετο), την ώρα που γκέλαραν πάλι Σίτι και Τσέλσι. Συνεχίζεται το έπος.
Άρα 2η είναι τώρα η Φόρεστ?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (15-01-25)
Ρε τι γκολάρα έβαλε ο μιτομα στην τσελσι. Το έχω δει το κατέβασμα του 100 φορές και δεν το χορταίνω
panahs7 (Χθες)
Bookmarks