Και σε λίγο έχει τελικό σε άδειο Πανθεσσαλικό![]()
Ήθελε να δώσει λίγο σασπένς στο φινάλε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και σε λίγο έχει τελικό σε άδειο Πανθεσσαλικό![]()
Πραγματικά χαίρομαι που η Ελλάδα δεν θα συμμετέχει στα τελικά του Euro 2024 το καλοκαίρι. Δεν μας αξίζει σαν ομοσπονδία να συμμετέχουμε σε καμία ευρωπαϊκή ή διεθνή διοργάνωση.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Nikolaos_Kokkinos (25-05-24)
Ο πραγματικός τελικός του Αγγλικού Ποδοσφαίρου γίνεται τώρα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Προβλέψεις 24/25
Πρωταθλήτρια η Άρσεναλ.
Έκπληξη (κατάντια) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Υποβιβασμός για Μπρέντφορντ, Ίπσουιτς και Λέστερ.
Έχουμε ανεβάσει τον πήχη...
Είναι και 5-6 ομάδες που δεν ξέρουμε καν ποιον θα εχουν προπονητή. Η Λέστερ μόλις έχασε τον Μαρέσκα από την Τσέλσι, ο ντε Ζέρμπι έφυγε από την Μπράιτον, ο τεν Χαγκ περιμένει την απόφαση των νέων συνιδιοκτητών, ο Φρανκ της Μπρέντφορντ και ο Ιραόλα της Μπόρνμουθ έχουν προσελκύσει ενδιαφέρον από πιο μεγάλες ομάδες και ο Μόγιες είναι στο 60-40 να φύγει.
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το να πέσει η Σίτυ δίνει 12,00, για την ιστορία...
Στην Αγγλία γίνεται ένας μικρός χαμός με το PSR (οικονομικοί κανόνες της PL) Τσέλσι, Έβερτον, Βίλα και Φόρεστ αρχίζουν να αγοράζουν η μία από την άλλη νεαρούς παίκτες για να φτάσουν στα επιθυμητά οικονομικά αποτελέσματα μέχρι το τέλος Ιουνίου. Να μην εκπλαγούμε αν έρθει και από εδώ κανένας.
ΥΓ. Η Λέστερ πήρε τον Κούπερ για προπονητή, μαζί και με μία πιθανή αφαίρεση βαθμών, πάει καρφί για υποβιβασμό.
Γενικά, να το δούμε λίγο με τους συγκεκριμένους κανονισμούς, γιατί πήρε το μάτι μου ότι κάποιους από αυτούς τους εφάρμοσαν αναδρομικά και κατά περίπτωση, το οποίο νομικά είναι ανεπίτρεπτο, αν όχι και αποτρόπαιο. Μπορεί να μην έχουν την προχειρότητα που έχουν οι Ιταλοί, που όλοι οι κανονισμοί υπάρχουν για να την τρώει η Γιουβέντους, για να λέμε ότι κάτι κάνουμε, αλλά αυτό που συμβαίνει στην Αγγλία, με την διακριτική αντιμετώπιση των ομάδων του Μάντσεστερ, σε σχέση με τις μικρές, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.
Την αγωνιστική εικόνα, είναι λίγο νωρίς να την προδικάζουμε κυρίως γιατί πλέον ο υποβιβασμός έχει πολύ περισσότερους μνηστήρες ακόμα και από τις θέσεις που βγάζουν Ευρώπη και ο Κούπερ δεν είναι τόσο μέτριος προπονητής, άσχετα και αν δεν μπόρεσε να συμμαζέψει στο μεγαλύτερο βαθμό τον αχταρμά του Νόττιγχαμ.
Αρχίζουν να ξαναβγάζουν κέρατα οι κόκκινοι διάβολοι, υπέγραψαν Ζίρκζεϊ, Γιορό και έρχεται ο Ουγκάρτε.
Η Φόρεστ πάει να αγοράσει το Σίτι Γκράουντ.
Από ό,τι είδες, μέχρι και η Γιουνάιτεντ που είναι πιο τακτοποιημένη, τα δικά της ακίνητα τα πήρε πιο γρήγορα...
Η Νότιγχαμ ήθελε έναν Παραγουανό εξτρέμ (πριν 1 μήνα έγινε πελάτης του Μέντεζ) αλλά τώρα κλείνει τον Ζότα Σίλβα που γράφτηκε και για τον βάζελο.
Τί θα γίνει ρε Μπόκολη; Θα βάλεις κανένα δεύτερο;;;
Πάλι το έφαγαν στην πρώτη εύστοχη προσπάθεια του αντιπάλου, αλλά τους έσωσε το var...
Αυτό το λουζερ τον Ten Hag δεν θα τον έδιωχναν; Τι τον κράτησαν το μαλακα;
Τί τέτρις θα παίξει η Φόρεστ στην άμυνα για να μην νικήσει ούτε σήμερα;
Bookmarks