drizzt (19-03-24)
panahs7 (19-03-24)
δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορουμε μια φορα να ειμαστε μονιασμενοι, ολο τρωγεστε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Σε φόρουμ του Ολυμπιακού είμαστε, ο.τι θέλουμε θα λέμε.
Εν τω μεταξύ η ποινή στη Φόρεστ επιβλήθηκε λόγω ffp επειδή στην 3ετία βρέθηκε -34 εκατομμύρια στον ισολογισμό. Ακριβώς αυτό που ζητάνε για τον γαύρο δηλαδή τύποι σαν τον Oberon, να χώσει ο Βαγγέλας λεφτά που μπορεί να μην βρει μετά από έσοδα και να μας βάλουν το ffp στον πάτο.
Κατά τ' άλλα "ρε τον φουκαρά τον Θρύλο" απ' τη μία, "κλείνει το πουγγί και κρύος ιδρώτας" απ' την άλλη για την Φόρεστ. Για να ξέρουμε και τι λέμε στο κάτω κάτω και τι τσουτσέκι παριστάνει ο καθένας μας. Αλλά μιλάμε για τέτοιο κόμπλεξ, που μαρτυράνε μόνοι τους. Εντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε.
Καλά όλα αυτά, αλλά έναν βαθμό κάτω από την Λούτον βρέθηκε: Αγωνιστικά, θα αξιωθούν κάποτε να κρατήσουν αποτέλεσμα, γιατί 3 στα 4 χαμένα αποτελέσματα φέτος, τους τα πήρανε οι άλλοι στο τέλος.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εγώ πιστεύω θα μείνει, την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας που δεν παίζει για τίποτα, είναι λίγο κάτω από τη μέση στο +8 και έχει σωθεί ήδη. Η Λούτον πάει στην Τότεναμ και θα χάσει. Αν δεν είναι πάλι από πάνω τότε άξια της μοίρας της. Το ρόστερ της δεν είναι με τίποτα για υποβιβασμό, απλά ψάχνει τον Μεντιλίμπαρ της. Ίσως ξαναδώσει Γη και ύδωρ στον Σίλβα το καλοκαίρι.
Πάρτι της Φόρεστ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή. 3-0 ημίχρονο απέναντι στη Φούλαμ. Πιάνει την Έβερτον που χάνει 1-0 στο Νιούκαστλ και ξεφεύγει +3 από τη Λούτον που θα χάσει αύριο μέσα στην Άρσεναλ.
Paneas (02-04-24)
Κάτσε - Άρσεναλ είναι...
Εν τω μεταξύ, πήραν τον Αβονίγι, για βαρύ πυροβολικό και ο Νεο-Ζηλαδός ο Γουντ τραβάει το κουπί της σωτηρίας στο σκοράρισμα...
Στις περισσότερες εφέσεις ένα μέρος των αφαιρεθέντων βαθμών επιστρέφεται. Η λογική λέει πως 2 βαθμοί από τους τέσσερις είναι δυνατοί. Αν γίνει αυτό η κατηγορία σώζεται με 80% πιθανότητες. Το πρόγραμμά μας ΔΕΝ είναι πολύ καλό αλλά παίζουμε με τους 2 τελευταίους και ίσως υποβιβασμένους μέχρι τους αγώνες.
Τι ματσάρα είδαμε πάλι χθες!
Έχει και Λίβερπουλ Γιουνάιτεντ μες το ΣΚ
Αν δεν κρατάει υλικό για να παίξει τα ρέστα της στην Αγγλία, η Λίβερπουλ, μάλλον έκλασε και μας άφησε. Πιστεύει κανείς την Άρσεναλ;
Αν δεν νικήσει σήμερα η Φόρεστ, τα πράγματα σκουραίνουν σοβαρά...
Εγώ θα δω την μάχη του Πόρτμαν Ρόουντ,
Μουρίγιο και Γκιμπς Γουάιτ τρομεροί παίκτες. 150 εκατομμύρια θα βγάλει ο Βαγγέλας απ' αυτούς τους 2.
Και άλλα 18 αν συνεχίσει να τον ισοφαρίζουν ακόμα και σε παιχνίδια τα οποία τα γύρισε...
Αυτοκτόνησε η Λίβερπουλ! Και ξαφνικά το πρωτάθλημα οδεύει προς Μάντσεστερ πάλι.
Bookmarks