Τρένο πάει η Φόρεστ με τον Νούνο.
Ωωωππππ η Νοτιγχαμ Γιουναιτεντ εριξε γκολακι στη Μαντσεστερ Φορεστ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τρένο πάει η Φόρεστ με τον Νούνο.
Προς το παρόν, τραμ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τι γκολάρα έβαλε ο Μπερνάρντο Σίλβα.
Ε, δεν την έβαλε και ο Καπετάνος, να είναι τόσο είδηση...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Επανήλθε ο Ντε Μπρόινε μετά από τόσους μήνες με κάνα τάλιρο κιλά παραπάνω και είχε γκολ και ασίστ για την πλάκα του.
Ματσάρα απόψε, Λίβερπουλ-Τσέλσι.
Κράτα λίγο ακόμα μωρή Μπρέντφορντ να πάει 2.00 το διπλό της Σίτι να παίξω το σπίτι μου.
Τον πηδάνε τον χοντρό χωρίς σάλιο. Είχε την μπάλλα η Νότινχαμ. τραυματίζεται παίχτης Λίβερπουλ και αντί να δώσει ο διαιτητής στο ελεύθερο την μπάλλα στην Φόρεστ, την δίνει στην Λίβερπουλ και βάζουν γκολ. Φωναζαν, χτυπιούνταν, αλλά... Εντωμεταξύ ο χοντρός έχει πάρει "αναλυτή διαιτησίας" στην Φόρεστ τον ...Κλάτενμπεργκ!
Για την Τσάμπιονσιπ τραβάει η Νότινχαμ, κλείνει το πουγγί για τον πρόεδρα. Kρύος ιδρώτας στις εν Ελλάδι σερβιέττες του, παν τα μπαχτσίσια
Κι εσυ γιατί χαίρεσαι εντωμεταξύ; Δηλαδή το σεναριακι να πάει κανένας Καρμο στη Νότιγχαμ και να παίξει σε εμάς «δανεικός» πάει περίπατο.
maniak7 (18-03-24)
Η Φόρεστ θα σωθεί και όποιος δεν γουστάρει να πάει να γαμηθεί! Over and out!
Βγήκαν οι σερβιετες παγανια...
Για να δω αν μπορείτε να πλακωθείτε τώρα και για το δάσος του Σέργουντ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εγώ θυμάμαι ότι έδωσε και Σκάρπα που κάποιοι μας έλεγαν τί παιχταράς είναι και τον ήθελαν διακαώς.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (19-03-24)
Bookmarks