Nikolaos_Kokkinos (01-10-23)
Χωρίς να μου είναι η πιο συμπαθής ομάδα στο νησί, δεν γίνεται τα πιό ακραία bloopers του var να συμβαίνουν σε βάρος μόνο μίας ομάδας και σε κάθε περίπτωση, οι ομάδες του Μάντσεστερ (και οι δύο), να μην αδικούνται ποτέ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (01-10-23)
Επειδή έβλεπα Ρότσντειλ - Όλνταμ (και βλέπω ακόμα γιατί έχει 16 λεπτά καθυστερήσεις) ξέρει κανένα παιδάκι να μας πει τί έκανε πάλι ο βαριόμοιρος ο Κούπερ και δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τη Λούτον με δύο τέρματα προβάδισμα στο 80;
Βέβαια, θα πει κανείς... "Και πού να πάει ρε φίλε; Να βγει Ευρώπη;;;"
Ναι - αφού οι άλλοι προσφέρονται.
Καλά δεν κέρδισαν οι μαλάκες; Έριξα μια ματιά στο 75' και είδα 2-0 και λέω το καθάρισε. Ποιος τρόμπας έκανε μαλακία πάλι;
Πρέπει να έχασε το κέντρο με την αλλαγή του Γιέιτς...
Ποιό καλό παιδάκι θα μου πει τί μαλακία έκανε ο Έμερι και είναι ο μόνος που δεν ισοφάρισε τη Φόρεστ;;;
Άκυρο - εντάξει κατάλαβα: Έπαιξε ο Βλαχοδήμος πρώτη φορά...
Ντεμπούτο Βλαχοδήμου και νίκη της Φόρεστ επί της Άστον Βίλα που πήγαινε τρένο! Ο ορισμός του ότι να 'ναι αυτή η ομάδα, είναι ικανή να κερδίσει την Τσέλσι και να γκελάρει με τη Λούτον. Oh wait.
Έχει καλύτερη ομάδα από αυτή που πιστεύει, αλλά πρέπει να σταματήσει να τρώει τα μισά εύστοχα σουτ ανά παιχνίδι, που έτρωγε μέχρι τώρα. Δεν πρόλαβα να δω και πολλά σήμερα, αλλά από τα λίγα που είδα, η Βίλλα δεν την απείλησε πάρα πολύ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 05-11-23 στις 23:29
Τρομερή ματσάρα στο Όλντ Τράφορντ
Τύπε εύσωμε, προεδράρα μου, σε αγαπώ σε εκτιμώ αλλά... τάλερο ο θρυλέωντας, τάλερο η Δάσος κάτι δεν πάει καλά ε;
There is a Dude in town
Παίρνει πουλί ο Κούπερ (και πολύ άργησε, αλλά τον θέλανε οι οπαδοί). Φαβορί Λοπετέγκι ή Μάρκο Σίλβα.
Εδώ που τα λέμε, έχει ασυλία, γιατί ο κόσμος εκεί έχει πιο πολύ από φόβο να ξαναβρεθεί στην τρίτη κατηγορία, παρά νοσταλγία να ζήσουν τη διετία του Μπράιαν Κλαφφ...
Bookmarks