Ορίστε. Μόνο η νοτιγχαμ τον νοιάζει.
Χοντρέ πούλα φύγε.
Ρε τον φουκαρά τον θρύλο
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν σας ρωτήσουν γιατί αγαπάτε το ποδόσφαιρο, δείξτε τους αυτό
Gtakis (19-09-23)
Η Μπράιτον βιάζει την ΜανΓιου μέσα στο Όλντ Τράφορντ και ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Κουλάρα.
flessanto (16-09-23), Nikolaos_Kokkinos (16-09-23)
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
panahs7 (16-09-23)
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Έκανε και ροτέισον -6 βασικοί γιατι φοβάται την αε6.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (16-09-23)
Γκέλα με την ουραγό Μπέρνλι οι μαλάκες της Φόρεστ. Πάει χαμένο το διπλό στην Τσέλσι. Και τώρα πάνε μέσα στη Σίτι.
Αρχίζει το ματς που θα εξελιχθεί σε 1η ήττα στη σεζόν για την Σίτι από τη Φόρεστ.![]()
Ο Βλαχοδημος θα παιξει καθολου ή θα ερθει σε μας το καλοκαιρι;;;;
flessanto (27-09-23)
Από την άλλη, θα μου πεις, αν έπαιζε τόσο καλά, δεν θα ερχόταν ο Οδυσσέας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ούτε πρόκειται να φταίξει ατομικά αυτός, εκτός απροόπτου αλλά και καμία απόκρουση, όπως έκανε ο Νάβας ειδικά πέρυσι, δεν προβλέπεται να κάνει...
Μακάρι φέτος να μην τις χρειαστούν.
Μία και μιλάμε για φανέλες, οι παίκτες της Άστον Βίλα έχουν παραπονεθεί για τις φανέλες τους, επειδή μαζεύουν πολύ υγρό, κολλάνε πάνω τους και δεν αερίζεται το δέρμα τους (αλλά το λουρί στην Τσέλσι, δεν το ξέχασαν να το ρίξουν). Βλέποντας ότι οι υπόλοιποι συνεργαζόμενοι σύλλογοι με την συγκεκριμένη εταιρεία αθλητικής ένδυσης (Castore) είναι η Νιουκάσλ, που πληρώνει για να φύγει του χρόνου, η Γουλβς, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η Ρέιντζερς της Γλασκώβης και η Σεβίλλη, λαμβάνοντας υπ'όψιν και την πορεία τους, δεν μπορεί κανείς εύκολα να αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχουν και δίκιο...
Η Σίτι έχασε απ' την πεθαμένη Γουλβς. Ρε τι γίνεται.
εδω η Μπραιτον η πιο φορμαρισμενη ομαδα του Γιουροπα -συμφωνα με ΑΡΔ της κουλας- εφαγε 6. πως γκενεν αυτο;
Fuck no politica
Αμα τρως τον παπα....
Μέχρι τώρα, η Νιουκάσλ και η Τσέλσι με διαψευδουν προς το χειρότερο. Όλοι οι άλλοι, με την Μπράιτον μέσα, πάνω - κάτω, για εκεί που τους είχα είναι...
Και ίσως σιγά - σιγά, καταλάβαινετε πόσο μεγάλη ευκαιρία έχασε τελικά η Φόρεστ (όχι και τελείως μόνη της), να πάρει διπλό στο Όλντ Τράφορντ.
Off-side (το).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 01-10-23 στις 12:44
Ο VAR λέει, νόμισε οτι το διαιτητικό τρίο δεν είχαν ακυρώσει το γκολ και γι αυτό είπε κατευθείαν"check complete".
Σε άσχετα (ή και όχι) νέα, νωρίτερα είχε γκελάρει η Σίτυ, ενώ VAR, βοηθός VAR και 4ος διαιτητής του αγώνα Τότεναμ-Λίβερπουλ σφύριξαν ματς στα Η.Α.Ε. (η κυβέρνηση των οποίων είναι οι ιδιοκτήτες της Σίτυ) μόλις την προ-προηγούμενη ημέρα.
Bookmarks