Το γυρισε.
Μ' αρέσει που λέμε για γαύρο, βάλτε να δείτε τεράστια Λίβερπουλ μέσα σε 2 λεπτά έχουν κάνει παιδικά λάθη τοπικού. Έφαγαν το 1ο αλλά ήταν οφσάιντ και το 2ο μετράει κανονικά. 0-1 η Μπόρνμουθ.
Το γυρισε.
Η ξαδέρφη έχει βάλει κωλοδάχτυλο στην ΜανΓιου μέσα στο Όλντ Τράφορντ. 0-2 στα πρώτα 5'.
flessanto (26-08-23)
Δεν έχουμε σόι στην Αγγλία: Την έχουμε κάνει feeder club, γιατί δεν έχουμε τίποτα εμείς να τους φανούμε χρήσιμοι.
Είναι πολύ φτωχή ποιοτικά ομάδα για την κατηγορία, πάντως και θα καταφέρει να μη νικήσει ούτε τώρα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Φτώχεια καταραμένη, κράζουν τον Βαγγέλα οι οπαδοί που τους έχει καταστρέψει. Θα πέσει και φέτος.
drizzt (26-08-23)
Αν δεν βρεθούν χειρότεροι, όπως πέρυσι, άκλαυτοι θα πάνε: Μέχρι και η Μπόρνμουθ τους πέρασε.
Εντάξει.
Πάντως ωραίο αυτό που είπες "θα καταφέρει να μη νικήσει ούτε τώρα". Γιατί περί κατορθώματος πρόκειται άλλωστε να μην κερδίσεις μέσα στο Όλντ Τράφορντ. Πώς τα πετάτε έτσι αβίαστα τα μανταρίνια, απορώ.
Ε, δεν έχουμε την βαθιά ανάγκη να γλύψουμε τον υπέροχο πρόεδρο: Αυτήν την Γιουνάιτεντ, όταν δεν είσαι χωριό, στην κατάσταση που είναι τώρα και όπως παίζει της βάζεις κι άλλα. Αν είσαι κακομοίρα, κάθεσαι πίσω και δεν μπορείς να βγάλεις ούτε μία αντεπίθεση με το μισό γήπεδο να είναι άδειο.
Δεν είμαστε αυτοκαταστροφικοί να λέμε ότι θέλουμε να πέσει η Νότιγχαμ, για αυτό ακριβώς θέλουμε να πηγαίνει καλύτερα, για να είναι πιο ευνοϊκά τα πράγματα και για τον Ολυμπιακό.
Το ματς, το βλέπεις;
Ήδη ξεκίνησες και είναι αργά: Το ματς το βλέπεις, σε ξαναρωτάω;
Σε πιάνει το προεδρικό στα πλέον λάθος σημεία, σε βαθμό που με ανησυχείς πραγματικά. Αν βλέπεις το παιχνίδι, έστω και τώρα, δεν θα βρεις έναν λόγο να σεβαστείς τόσο τη Γιουνάιτεντ - δεν παίζεις κόντρα στον Σκόουλς ή τον Κριστιάνο Ρονάλντο πιά, να σου κόβονται τα γόνατα: Μιλάμε για Αγγλικές ομάδες, οι οποίες κυνηγάνε και διεκδικούν κάθε πιθανότητα στα παιχνίδια - όχι από την σκοπιά ότι ο Ολυμπιακός έχει τη Γιουνάιτεντ της καραπαζιάς. Με 0-2 στο 4ο λεπτό, είναι το λιγότερο κακομοιριά να μην έχεις καταφέρει να τελειώσεις μία αντεπίθεση και να έχεις ισοφαριστεί με την άμυνα στημένη όλη πίσω να περιμένει.
Μιση μερα ελειψα σταματηστε
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (26-08-23)
Όχι ρε δεν σταματάμε - από ποιόν πήρες άδεια;
Nikolaos_Kokkinos (26-08-23)
Ε βέβαια θέλουν και κόκκινη τα μπασταρδια για να νικήσουν την τιμημένη Φόρεστ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Και πένταλτι...
drizzt (26-08-23)
Περιμένω πρόεδρο να βγει να λέει για την FA
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (26-08-23), Nikolaos_Kokkinos (26-08-23)
Καλά θα τους κάνει να τους τρίξει τα δόντια με τη σιχαμερή μόνιμα ευνοημένη Γιουνάιτεντ!
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (26-08-23)
Και η Φόρεστ, τον Πανσερραϊκό έκανε σήμερα, αλλά είχε λίγο περισσότερη ποιότητα (αναλογικά με το πρωτάθλημα που παίζει πάντα), με χειρότερο όμως τερματοφύλακα.
Μέχρι στιγμής, φαίνεται πάντως η Λούτον να μην έχει καμία τύχη στην παραμονή και η Έβερτον με την Γούλβς σε δεύτερη μοίρα να μάχονται και φέτος για την δεύτερη θέση προς την Τσάμπιονσιπ με τις άλλες δύο (Μπόρνμουθ και Σέφιλντ) να βράζουν στο ίδιο καζάνι με την Φόρεστ.
Μπράιτον και Μπρέντφορντ, μάλλον πάλι θα κάνουν περίπατο για τις θέσεις στη μέση της βαθμολογίας και ερωτηματικό είναι η Φούλαμ. Δεν γίνεται να επαναλάβει την ίδια πορεία η Γουέστ Χαμ, ενώ η Κρίσταλ Πάλλας, μάλλον στα ίδια θα είναι.
Αν πάρει τερματοφύλακα, η Φόρεστ, ίσως σωθεί πιο άνετα εφέτος, αλλά κάποια στιγμή, πρέπει να αρχίσει να μοντάρεται διαφορετικά και να δείξει κάτι άλλο. Τρίτη χρονιά να παίζεις σαν νεοφώτιστος, δεν θα σου συγχωρεθεί σίγουρα.
Bookmarks