Η Λίβερπουλ μετά την 7αρα στην ΜανΓιου, έχασε από την Μπόρνμουθ που παλεύει να μην υποβιβαστεί. Ρε άντε κάντε καμιά άλλη δουλειά λέω εγώ, μαλάκες.
Ούτε της φετινής είναι: Μέχρι και στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, δεύτερη βγήκε.
Και δεν αναφέρουμε καν τους τραυματισμούς που έχει αντιμετωπίσει η φετινή Λίβερπουλ και της έχουν πηδήξει την ομοιογένεια, οι οποίοι στη Γιουνάιτεντ, ούτε σε σενάριο άσκησης δεν έχουν εμφανιστεί.
Στα λοιπά, της επικαιρότητας, τον Βαγγέλη θα τον γράψει η ιστορία για τους παίκτες που μάζεψε, ώστε στο τέλος να τον σώσει ο παίκτης που τον ανέβασε πέρυσι, αν τον σώσει επειδή έχει κάνει περισσότερα θαύματα από όσες μαλακίες έχουν κάνει οι υπόλοιποι ειδικά στην άμυνα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 06-03-23 στις 11:58
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η Λίβερπουλ μετά την 7αρα στην ΜανΓιου, έχασε από την Μπόρνμουθ που παλεύει να μην υποβιβαστεί. Ρε άντε κάντε καμιά άλλη δουλειά λέω εγώ, μαλάκες.
ΑΝ η Νότιγχαμ καταφέρει να μην βρει τρόπο να δώσει βαθμό σήμερα σε ανταγωνίστρια ομάδα, θα μπορεί να βλέπει το μέλλον της στην κατηγορία με πολύ καλύτερες προοπτικές... Αν όχι, μπορεί να σχεδιάσει το μέλλον της στην Τσάμπιονσιπ από τώρα...
Ισοπαλία έφερε - αν και φαίνεται ακόμα σχετικά ψηλά, δίκαια θα πέσει.
Η Νότιγχαμ με το καλημέρα μέσα στη Λίντς είχε δοκάρι και τώρα γκολάσο. 0-1. Το παιχνίδι αίμα κι άμμος για τη μάχη της παραμονής. Ετοιμαζόμαστε για over 2,5 αν δεν το φάει μέχρι το 35'.
Ούτε ανάσα δεν πήραμε στοιχηματικά. Το έφαγαν οι μαλάκες.
Με έναν Τζόνσον να σκοράρει μόνος του, δεν σώθηκε ούτε η Αγία Σωτήρα αυτοπροσώπως...
Δεν γλιτώνουν.
9 αγωνιστικές πριν το τέλος, 9 ομάδες έχουν διαφορά μόλις 6 βαθμούς. Τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή, μπορεί να πέσει οποιαδήποτε. Πάντως η Νότι έχει δύσκολο πρόγραμμα στο κλείσιμο, με πολλούς μεγάλους. Τα παιχνίδια με Έβερτον, Γουλβς και Λιντς ήταν πολύ σημαντικά και πήρε μόνο 2 βαθμούς.
Αυτό ήταν και το πρόβλημα, ειδικά τώρα που οι ανταγωνιστές της, πήραν αποτελέσματα και με μεγάλους αντιπάλους.
Αλλά με μία επίθεση που σκοράρει ένα γκολ το πολύ και μία άμυνα που τρώει ένα γκολ το λιγότερο, δεν μπορείς να περιμένεις και θαύματα.
το καλυτερο πρωταθλημα του πλανητη
ενω οι διαιτησιες ειναι αψογες στη ροη ενος ματς και συχνα χαριζουν φαουλ χαριν θεαματος
σε αποφασεις οπως χερια, βαρ κλπ ειναι για να συμβει οτι λες
Σε πρωτάθλημα που έχει υποδειχθεί οφσάιντ σε παίκτη που όταν πήρε την μπάλα ήταν ακόμα κάτω από τη σέντρα και δεν έχει μετρήσει γκολ με την μπάλα δύο μέτρα μέσα από την γραμμή με καθαρό οπτικό πεδίο για διαιτητή και επόπτη, δεν νομίζω να προκαλεί έκπληξη οποιαδήποτε υπόδειξη.
Τι γκολαρα εβαλε αυτος στο πρωτο ρε μλακες πωωωωω
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Γράφει ιστορία η Τότεναμ στο Νιούκαστλ, τρώει το 2ο πιο γρήγορο 5-0 στην ιστορία της Πρέμιερ (απ' το 21'). Η φάση είναι χειρότερη κι από "πέσε κάτω Αεκάρα", έχουν αρχίσει τα τάκλιν στην καρωτίδα μπας και σώσουν τίποτα. Εν τω μεταξύ το ματς ήταν τελικός για έξοδο στο ΤΣΛ.
Πληρώνουν τα εισιτήρια στους φιλάθλους οι παίκτες της Τότεναμ ως συγνώμη για την συντριβή από την Νιούκαστλ.
![]()
Nikolaos_Kokkinos (25-04-23)
Εν τω μεταξύ, ζητάνε συγγνώμη γιατί απλά επαλήθευσαν άλλη μία φορά τον μύθο που έχει χτίσει η Τόττεναμ.
Χριστιανοί-λιοντάρια το ντέρμπι κορυφής. 2-0 η Σίτι στο ημίχρονο και αντίο πρωτάθλημα για την Άρσεναλ. Άντεξαν όλη τη σεζόν και γλιστράνε σαν τον Τζέραρντ κι αυτοί τώρα στο τέλος.
Εφαγε πουτσικλικεν η Φορεστ, απο μια ομαδα με ερυθρολευκα.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αυτοκτόνησε βασικά, έχασε δική της νίκη μόνη της. Αν κέρδιζε και την Μπρέντφορντ μετά την Μπράιτον που φέτος σπέρνει, θα είχε πάλι πολλές πιθανότητες να σωθεί.
Η καημένη η Τότεναμ συνεχίζει να τρώει ό,τι τρώγεται και ό,τι ίσως όχι, από όποιον βρει...
Nikolaos_Kokkinos (30-04-23)
στο 3 στο 5 και στο 15... ημαρτον , Ενταξει με Λιβερπουλ παιζουν, αλλα ουτε καν εμεις δεν τα ειχαμε φαει τοσο γρηγορα
(καλα παιζει να τα ειχαμε μαζεψει even faster αλλα anyway.)
Βλεπω τους παικτες να ξεπαραδιαζονται να ξανα-κερνανε εισητηρια παλι![]()
Bookmarks