differance (30-07-22), drizzt (30-07-22)
Λιβερπουλάρα, αλλά απόψε ήταν ένας τελικός, πρώτο παιχνίδι της χρονιάς κλπ. Το θέμα είναι ποιος θα πάρει την Πρέμιερ.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
differance (30-07-22), drizzt (30-07-22)
Η Λίβερπουλ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μακάρι! Βλέπω πάλι οι 2 τους να έχουν απόσταση από τους υπόλοιπους.
drizzt (30-07-22)
Η Νότιγχαμ θα την πάρει την κούπα.
Η Άρσεναλ έκανε πρεμιέρα με διπλό στην Κρίσταλ Πάλας και η Λίβερπουλ γκέλαρε 2-2 στην Φούλαμ. Άντε καλή σεζόν να έχουμε.
differance (06-08-22)
Τους την έφερε ο Μάρκο Σίλβα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Oberon (06-08-22)
Ωραία στημένη η Φούλαμ, η Λίβερπουλ πήρε λίγα πράγματα από αρκετούς παίκτες σήμερα. Στο πέναλτι δεν είδα επαφή πάντως. Θα κάτσω να δω Έβερτον - Τσέλσι. Πίτσα και Πρέμιερ είναι μια χαρά ΣΚ.
Φαντάζεστε να έκανε αυτό το πέναλτι ο Παπασταθόπουλος? Τι θα άκουγε?![]()
Πολύ θα ήθελα να μάθω με ποια λογική επιλέγουν τις εμφανίσεις πλέον. Αυτό το πράγμα δεν έχει καμία λογική, στις περισσότερες διοργανώσεις. Και από πότε επιτρέπεται να έχουν ίδιο χρώμα σορτς οι 2 ομάδες;;
![]()
Εφόσον ξεχωρίζουν,δεν υπάρχει πρόβλημα με το σορτσάκι.
2 γκολ ο Χάαλαντ στο ντεμπούτο του. Ρε ήμαρτον ρε εξωγήινε.
Pedro Martins welcome to Everton.
Ο Λάμπαρτ μεγάλη προπονητική απάτη.
Ενώ ο Martins..
Sent from my COR-L29 using Tapatalk
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-08-22)
Πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ στο γκολ της Γουέστ Χαμ και ο σπίκερ παλεύει να μας πείσει ότι δεν έγινε και κάτι.
--edit--
Και καπάκι 1-0 η Νότι.
Πιο γραφικός κι απ' τη Σαντορίνη ο Βάγγος, βγάζει εικόνες και σταυροκοπιέται λες και ασχολούνται οι άγιοι με τη μπάλα. Τον έχουν πάρει χαμπάρι και τον δείχνουν συνέχεια, ούτε αρχιμανδρίτης να ήταν.
john syggel (14-08-22)
Bookmarks