drizzt (07-10-18)
drizzt (07-10-18)
0-0 τελικα. Δεν μπορω να διανοηθω πως η λιβερπουλ θα παρει το πρωταθλημα. Καλη ομαδα εχει, αλλα μεχρι εκει.
The Dude (08-10-18)
2 ποντακια απο την κορυφη γατακια...τρεμετε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε σταθη αφηστε και κανεναν αλλο στην αγγλια να παρει κανενα πρωταθλημα. Τα εχετε σαρωσει ολα.
voskos_7 (22-10-18)
Παρολο που η τοτεναμ ηταν καλυτερη εχθες, ηττηθηκε απο την Σιτι. Αυτο το αποτελεσμα δεν αλλαζει και πολλα αφου η τοτεναμ παραμενει φαβορι για τον τιτλο και φετος.
Γαμιέται πάρα πολύ και η τότεναμ και η σίτι. Στουδιαουλουαποδωπέρα...
There is a Dude in town
BrazHlias (30-10-18)
τι εμαθα? ξυσανε τον "special one" βαρετο καταστροφεα του αθληματος?? Και πολυ αργησαν. Πονεσανε τα ματια μας
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
giovanni#10 (18-12-18)
Το προβλημα του ειναι οτι εχει μαλωσει με ολους τους παικτες του. Μαλλον εχει γινει υπερβολικα αλαζονας.
Το οτι ειναι αναχρονιστικος ή εκτος των νεων τασεων του ποδοσφαιρου, ακουγεται υπερβολικο. Πολλοι προπονητες σε μεγαλες ομαδες παιζουν κλειστα και χτυπανε στην κοντρα.
Ο Μου επαιζε τοσο κλειστα που ειχε κατοχη 20% σε καθε μεγαλο ματς και παρ'ολα αυτα η αμυνα του δεχοταν 2-3 παστελια και καμια 10αρια ευκαιριες ακομα, Οσο για την κοντρα, μπορει να εβγαζε και μια κοντρα καθε 5-6 ματς.
Κοινως, ο.τι διαολο συστημα κι αν ηταν αυτο που προσπαθουσε να παιξει, μονο ηττες μετραγε.
Πέρσι είχε Συγκομιδή που υπό άλλες συνθήκες έδινε πρωτάθλημα. Έπεσε όμως πάνω στην καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από την πρεμιερ.
Δεν λέω πως ήταν πετυχημένος, αλλά όχι πως έγινε και άσχετος.
Συμφωνώ με τον τσεινσο πως μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι τσακώθηκε με όλο το σύμπαν, το οποίο σίγουρα επηρέαζε αρνητικά όλη την ομάδα.
Το αποτέλεσμα μετράει όμως και είναι αποτυχημένος παρόλο που πήρε το ΟΥΕΦΑ.
Εδώ και κάποια χρόνια, τα συμβόλαια των προπονητών είναι σα τα προγαμιαία... Και να μη πετύχουν - δε θα βάλουν και τα μαύρα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks