BrazHlias (06-11-17)
Μόνο Μπάγερν.
BrazHlias (06-11-17)
estai (07-11-17)
Οι φίλοι της Τότεναμ συνεχίζουν να παρακολουθούν Πρέμιερ Λιγκ ή το παράτησαν το άθλημα; Οκτώ ποντάκια σας ρίχνουμε! Τεσσάρα και θέαμα η ομάδα σημερα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Paneas (29-11-17), patrickdrd (29-11-17)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Paneas (29-11-17)
Red Sting (29-11-17)
Με μουρινιο μπαλα δεν επαιξε κανεις. Παλι καλα που βρηκε εχθες ενα φιλο του πορτογαλο...φιλαρακια απο παλια...![]()
Δεν μπορώ να κοροϊδέψω και τους φίλους μου για την Γιουνάιτεντ σήμερα ρε γαμώτο, καθώς μου είναι παντελώς αχώνευτη η Σίτι.
Ωραία μπάλα η Σίτυ. Γουστάρω να τη βλέπω, μακάρι να πάρει το πρωτάθλημα.
Η νοοτροπία του γκουαρντιολα είναι όλα τα λεφτά.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
"Πήγα στα αποδυτηρια στο ημίχρονο και ήμουν έξαλλος με τους παίκτες μου. Τους ειπα οτι ηταν εντελώς λαθος η αντίδρασή τους μετά το 0-1. Βγήκαν μποστά για την ισοφάριση και άφησαν ανοικτή την άμυνά μας. Τους ειπα οτι χαλάλι τους, γιατι τελικα ισοφάρισαν. Τους ζήτησα ομως στο δεύτερο ημίχρονο να μην περνάνε τη σέντρα, ακομη και αν φαμε γκολ. Ευτυχώς με άκουσαν και περιορίσαμε την Σιτι. Φάγαμε ενα τυχερό γκολ και χάσαμε. Αλλα νομίζω αξίζαμε το 0-0 και ηταν πολυ άδικο που δεν τα καταφέραμε. Αν ηταν δίκαιο άθλημα το ποδόσφαιρο, θα υπήρχε τρόπος να αφαιρείς γκολ απο τον αντίπαλο, κι οχι μονο να πετυχαίνεις γκολ. Ετσι, ίσως να καταφέρναμε να μετατρέπαμε το 1-2 σε 0-0. Ποιος ξερει, ίσως μια μερα ο θεός δώσει φώτιση στους ανθρωπους που διοικούν το ποδόσφαιρο, και τοτε μπορει να παρω ολόκληρο πρωτάθλημα φέρνοντας μονο 0-0. Τελος, θελω να στειλω χαιρετισματα στον φιλο μου τον Τάκη απο τον Πειραιά. Με παιρνει και με συμβουλεύεται συχνά σε θέματα τακτικής, αν και τελευταια μαθαίνω οτι δεν τα πηγαίνει πολυ καλα. Ολα τα ματς λήγουν γκολ/γκολ κι εχει πετύχει 17 γκολ σε 5 ματς. Να του δώσει ο θεος δύναμη. Καλο βραδυ σε ολους"
― Bertrand Russell
drizzt (11-12-17)
drizzt (11-12-17)
Μπράβο στη σίτι που κέρδισε τη γιουνάιτερ και κλείδωσε και το πρωτάθλημα.
Αυτός ο Μουρίνιο παίζει να είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης όλων των εποχών σε συμπεριφορά.
Τον έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο και πολύ το χαίρομαι.
παντως απο αποψη αποτελεσματος, η γιουναιτεντ εχει συγκομιδη που υπο αλλες συνθηκες θα της εδινε πρωταθλημα. Απλα η σιτυ εχει σπασει τα κοντερ.
chainsaw (11-12-17)
Ο Μουρίνιο είπε τις παραπάνω ασυναρτησίες για αφαίρεση γκολ κλπ?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (11-12-17), flessanto (20-12-17), panahs7 (11-12-17), Red Sting (11-12-17)
Μου τα ειπε στο τηλεφωνο και με παρακάλεσε να μην τα πω σε κανέναν. Για αυτο κι εγω τα έγραψα
― Bertrand Russell
BrazHlias (11-12-17), differance (11-12-17), panahs7 (11-12-17), sabar77 (17-12-17)
Kι άλλο τρολ στην παρέα λοιπόν![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
estai (11-12-17)
Δεν ξέρω πόσο ελαφρύ φανέλι έχει στας Γιουρόπας, αλλά αυτό το Σίτι είναι ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ για το φετινό τσουλί... Μαζί με βάρκα και Παρίσι, την βάζω στην πρώτη γραμμή διεκδικητών. Πιο πίσω η ρεάλα...
There is a Dude in town
chainsaw (11-12-17)
Bookmarks