plugin Firefox2...
Λάθος μου αρχικά άκουγα (sport-fm) με μια βοή μέσα γι΄αυτό υπέθεσα ότι θα χρειάζεται κάποιο Plug-in αλλά τώρα είναι εντάξει.
!!!
plugin Firefox2...
Λοιπον εβαλα μερικους σταθμους γιατι ο Πανος ειχε ριξει το βαρος σε ροκ και αθλητικα και παραμελησε τους υπολοιπους.
Ετσι εφτιαξα μια νεα κατηγορια Pop-Dance και σε αυτη εβαλα τους Athens DeeJay,Kiss Fm,Galaxy92 FM.
Στη κατηγορια Rock εβαλα τον Radio Gold που παιζει classic rock και στην κατηγορια Ελληνικοι εβαλα τους Λαμψη,Σφαιρα,Derti,Διεση,John Greek και για hardcore καταστασεις τον επικο Blackman!
Καλη ακροαση!
Να 'σαι καλά, ρε γιατρέ! Ειδικά το Σφαίρα και το John Greek τους ήθελα πάρα πολύ! Μπράβο!
Ο παλιός, γνωστός και πολυαγαπημένος Αρτέμης Μάτσας είναι εδώ. Ήρθα να ρουφιανέψω ότι ο βλάκμαν δεν παίζει και άμα δεν τον φτιάξετε θα σας καρφώσω στην κομαντατούρα.... Χάιλ!
T rotation ;
,
Blackman ειναι αυτος και κανει οτι θελει...μπορει να το εχει κλεισει και να εχει παει με το γνωστο του κασετοφωνακι να ηχογραφησει παρανομα καμμια τραγουδιστρια σε καποιο μαγαζι!
"Ρε παρτε με τηλεφωνο ειμαι χαλια σας λεωωωωωω!"
Οκ θα το κοιταξω...
RADIO ON LINE.
RADIO INTERNET FORUM RED-DNA METROPOLIS .
METROPOLIS 2 .
METROPOLIS SITE .
.
.
.
Έχω να κάνω μία πρόταση:
Τι θα λέγατε να βάζαμε και κάποιους καινούργιους σταθμούς??
Όπως ας πούμε ΕΚΦΡΑΣΗ 92,4 ή ΠΑΛΜΟΣ 96,5 ή ΜΥΘΟΣ 94,3 ή RSO 91,7.
Βέβαια αυτοί οι σταθμοί είναι της Θεσσαλονικής και δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό.
Αυτοι οι σταθμοι εκπεμπουν μεσω Ιντερνετ;
Αν ναι δωσε μου τα λινκς να βαλω καποιους απο αυτους...
Εμενα μια χαρα παιζουν και απο Firefox και απο Explorer...
Νέα προσθήκη:
ΡΑΔΙΟ ΗΠΕΙΡΟΣ 94,5 Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Απολαύστε το επειδή το ζητήσατε
Radio Red-Dna
Derti
Flash
99,2 *
John Greek
94,5
*
Orange 93.2
Radio Blackman