epimenides (10-10-09), kostisv377 (11-11-08)
Τωρα που δεν εχει αγωνιστικη δραση ευκαιρια να θυμηθουμε εναν ακομα μεγαλο του Ολυμπιακου!
Κυριες και κυριοι Βασιλης Καραπιαλης ο τελευταιος μεγαλος του Ελληνικου ποδοσφαιρου!
Διαβαστε ενα μινι αφιερωμα στην σπουδαια καριερα του και κατεβαστε video με μερικα απο τα ωραιοτερα γκολ που πετυχε με τον Ολυμπιακο!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
epimenides (10-10-09), kostisv377 (11-11-08)
υπηρχε ενας βαζελοφουρνος στην οδο Ζηνωνος.Ανοιγε απο τις 4πμ.Ειχε τοσο σιγουρο τον Καραπιαλη που ειχε φτιαξη την 11αδα του αδελφατου και ειχε τον μπιλι με το νο 10 σε αυτη.Ακομα θυμαμαι την μουτσουνα του φουρναρη,και την αποκαθιλωση απο την ταμειακη της καταφαντασιας 11αδας που την ειχε κολλημενη εκει οταν ειδε το ΦΩΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ.
Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ VIDEO ΣΚΟΡΑΡΕ ΝΤΡΙΜΠΛΑΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ.
ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ.
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ RED-DNA
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Η ΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ
Αυτο ακριβως σκεφτομουνα και εγω φιλε μου την ωρα που εφτιαχνα το βιντεακι...που να ξαναβρεις ενα τετοιο παιχταρα!Αρχική Δημοσίευση από thekanasoy
Και Ελληνα μαλιστα!
Μπραβο παιδια!!!
O ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΟΧΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΔΕΡΗΣ Ο ΓΙΟΥΤΣΟΣ Ο ΜΠΟΤΙΝΟΣ Ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ Ο ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ... ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ - ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ- ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΥΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ...
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣΣΣΣ!!!!
eyxaristw poly
Τι να πεις για τον Βασιλη...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό.Θρύλος Θεός Ολυμπιακός.
προσκυνώ το Βασίλη , και το ποδοσφαιρικό του μεγαλείο !!!!
10% να του έμοιαζαν 4 παίκτες μας θα είμασταν άπιαστη !!!!
Μια ζωή μέσα στη καρδιά μου , μέχρι να κλείσω τα μάτια μου !!!![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ.
Σόρι, βλέπω ότι πάμε καμια δεκαριά χρόνια πίσωα αλλά... Γιατί όλοι λέγατε μπράβο κι ευχαριστώ; Είναι κάτι που δε βλέπω εγώ;Και δεν έχω πιεί ακόμα... πολύ...
There is a Dude in town
voskos_7 (16-11-16)
Άντε, να σου δείξω αυτό που είδα εγώ, που έχω πιεί λίγο περισσότερο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το γκολ του Καραπιάλη στο 2-4 της Λεωφόρου το 1998 με έκανε γαύρο.
Στο ΟΑΚΑ ήταν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks