Σελίδα 8 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 45678910111218 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 141 έως 160 από 485

Θέμα: FORZA JUVE

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παρελθόν θα αποτελέσει, τελικά, για τη Γιουβέντους ο Πάβελ Νέντβεντ! Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των «μπιανκονέρι», από την προσεχή Δευτέρα, δηλαδή μετά το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, θα σκεφτεί το μέλλον του.

Παράλληλα, ο 36χρονος Τσέχος μέσος ευχαριστεί τους φίλος του συλλόγου, ενώ κάνει έναν μικρό απολογισμό των επιτυχιών του με τη «Γηραιά Κυρία». Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε αντίθεση με όσα είχαν διαρρεύσει στον Τύπο τις τελευταίες ώρες, έπειτα από δημοσίευμα της «juventusnews.tk», που υποστήριζε πως ο Νέντβεντ είχε συμφωνήσει με τη Γιουβέντους για ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη έναν χρόνο, με απολαβές περίπου 2 εκ. ευρώ.

Η ανακοίνωση του μεγάλου Τσέχου άσου:

«Μετά από οκτώ χρόνια στην Γιουβέντους ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους φίλος της ομάδας για το διάστημα που περάσαμε μαζί. Εδώ κατάφερα να κατακτήσω τέσσερα πρωταθλήματα, όμως και την "χρυσή μπάλα".

Από την Δευτέρα θα σκεφτώ το μέλλον μου. Θέλω να ευχαριστήσω την γυναίκα μου και τα παιδιά μου που όλα αυτά τα χρόνια με στήριξαν και με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου. Θα έχω στην καρδιά μου πάντα την Γιουβέντους και την οικογένεια Ανιέλι. Η αποχώρηση μου δεν έχει να κάνει με οικονομικούς λόγους
    ».

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

τεραστιος παικτης.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

"Ψάχνεται" ο Νέντβεντ

Σύμφωνα, με τον μανατζέρ του Μινο Ραγιόλα ο Πάβελ Νέντβεντ αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Τσέχος ο οποίος αποχώρησε απο τη Γιουβέντους την περασμένη Κυριακή δεν έχει ξακαθαρίσει το μέλλον του.
    Ο μάνατζερ μιλώντας για τον πελάτη του στο "Radio Radio" επισήμανε: "Ο Νέντβεντ θα πλήξει και θα θέλει να ξεκινήσει προπόνηση πάλι.Θα προσπαθήσω να βρω γι αυτόν μια απ τις καλύτερες ομάδες του κόσμου προκειμένου να αγωνιστεί", συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος σε δημοσιεύσεις του τύπου για την περίπτωση να μετακινηθεί στην Ίντερ ο μανατζέρ του τόνισε: "Αν πάει εκεί γνωρίζει πως θα πληγώσει τους οπαδούς της "Γιούβε" αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Θα προσπαθήσω και έχω την πεποίθηση ο,τι θα παραμείνει ποδοσφαιριστής", κατέληξε ο Ραγιόλα.

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

δεβ θα παει στη λατσιο?
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κάποτε είχα πει ότι αυτόν τον παίκτη τον θέλω και στα 40 του. Απίστευτος.

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rodner7 (03-06-09)

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάποτε είχα πει ότι αυτόν τον παίκτη τον θέλω και στα 40 του. Απίστευτος.
    πραγματι!δεν παιζεται ο τυπος.

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Τσίρο Φεράρα είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Γιουβέντους, καθώς υπέγραψε το διετές συμβόλαιο που του πρόσφερε η «Μεγάλη Κυρία».

«Είναι επίσημο. Ο Τσίρο Φεράρα είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους. Η περιπέτεια συνεχίζεται στον πάγκο για τον τεχνικό, που καθοδήγησε την ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια του περασμένου πρωταθλήματος», αναφέρει η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο πρώην αμυντικός των Νάπολι και «Γιούβε» ανέλαβε λίγο πριν την ολοκλήρωση της Serie A στη θέση του Ρανιέρι, που απολύθηκε. Προηγουμένως, οι ιθύνοντες των «μπιανκονέρι» είχαν προϊδεάσει το κοινό, υποστηρίζοντας, πως θα επέλεγαν για τη θέση έναν Ιταλό με νεανική νοοτροπία. Τα ιταλικά ΜΜΕ προέβλεψαν λανθασμένα τον Αντόνιο Κόντε της Μπάρι ή τον Λουτσιάνο Σπαλέτι της Ρόμα, όμως αυτοί εκδήλωσαν την επιθυμία τους να παραμείνουν στις ομάδες τους.

Έτσι, λοιπόν, ο 42χρονος Φεράρα ξεκινάει μία καινούρια καριέρα στο σύλλογο, όπου αγωνίστηκε για 11 χρόνια, μέχρι το 2005, οπότε και ολοκλήρωσε την 20ετή του ποδοσφαιρική σταδιοδρομία.

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται σφόδρα για τον Τζιουζέπε Ρόσι, η Βιγιαρεάλ δεν είναι αρνητική, αλλά θέλει τον Νταβίντ Τρεζεγκέ. Ως εκ τούτου το σενάριο ανταλλαγής που παρουσιάζουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης έχει ισχυρή βάση.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Ιδίως από τη στιγμή που συνοδεύεται από δηλώσεις του μάνατζερ του Γάλλου επιθετικού. "Είναι μια πιθανότητα, την οποία θα εξετάσουμε με ενδιαφέρον. Μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε ένα τέτοιο πρότζεκτ", σημείωσε ο Αντόνιο Καλιέντο, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Σε περίπτωση που ευοδωθεί το εν λόγω σχέδιο, η Γιουβέντους θα γλιτώσει μερικά εκατομμύρια ευρώ από την αποζημίωση για το Ρόσι, ενώ θα ξεφορτωθεί και το συμβόλαιο του Τρεζεγκέ. Από την άλλη η Βιγιαρεάλ θα καλύψει στη γραμμή κρούσης το κενό με τον Γάλλο, ο οποίος θα βρει χώρο και χρόνο σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Not bad...

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

αν η μεγάλη Γιούβε , στηριχθεί την νέα χρονιά απόντος Νέντβεντ σε "αυτόν" τον Καμορανέζι και σε "αυτόν" τον Καναβάρο που είδα χτες ένα θα πώ :

ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ !!!!
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Προεπιλογή

Δημοψήφισμα για Τσάμπι Αλόνσο στο Τορίνο

Πάνω από 8000 φίλοι της Γιουβέντους ψήφισαν σε δημοψήφισμα της ιταλικής ιστοσελίδας vecchiasignora.com υπέρ της απόκτησης του Τσάμπι Αλόνσο από την Λίβερπουλ, απαιτώντας από την διοίκηση της ομάδας τους να φέρει τον Ισπανό μέσο στο Τορίνο.

Μάλιστα, το ποσοστό των φίλων της «γηραιάς κυρίας» που ψήφισαν να αποκτηθεί ο Αλόνσο έφτασε το 85%. Να σημειωθεί ότι κάτι αντίστοιχο πέρυσι έγινε σε ότι αφορά την περίπτωση του Ντέγιαν Στάνκοβιτς με τους οπαδούς της Γιουβέντους να παίζουν καταλυτικό ρόλο στο να «χαλάσει» η μεταγραφή του Σέρβου μέσου από την Ίντερ.

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !!!!!!! τσάβι με τα χίλια
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλα θα ηταν να τον επαιρναν και να μας διναν κι εμας τον δανό τον Πόουλσεν να βολευτουμε στα χαφ.

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν προδίδει ο Νέντβεντ

Παρά το έντονο ενδιαφέρον της Ιντερ ο Πάβελ Νέντβεντ δεν πρόκειται να φορέσει τα &#171;νερατζούρι&#187; για να μην προδώσει τους οπαδούς της Γιουβέντους.

Ο Τσέχος μέσος φέρεται να συναντήθηκε με τον Μάσιμο Μοράτι αλλά δεν πρόκειταν να πει το πολυπόθητο ναι &#171;Η Ίντερ έχει προσπαθήσει πολύ να με αποκτήσει και είμαι πολύ κολακευμένος. Δε νοιάζομαι για την Γιουβέντους σαν σύλλογο, αλλά δεν θέλω να γίνω προδότης στα μάτια των οπαδών της&#187;, ανέφερε στο οικογενειακό του περιβάλλον.

χαζέ , ρώτα τον χριστοφιδέλη να σου πει !!!!
    ------------------------------------------------

Παρουσίασε Ντιέγκο και φανέλα η Γιουβέντους

Με κάθε επισημότητα έγινε η παρουσιάση της νέας φανέλας της Γιουβέντους με το νέο απόκτημα της ομάδας, τον Ντιέγκο, να παίρνει τη φανέλα με το Νο 28. Ο Βραζιλιάνος άσος δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να μπει στον αγωνισιτκό χώρο με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

"Δεν βλέπω την ώρα να βγω στο χορτάρι, για μένα είναι τιμή και ευχαρίστηση να παίζω στη Γιούβε. Σήμερα είναι η πρώτη μου φορά με αυτή τη φανέλα στους ώμους, είναι μεγάλη συγκίνηση", δήλωσε ο Ντιέγκο, με τον συμπατριώτη του Αμάουρι να προσθέτει: "Το να φοράω για δεύτερη σεζόν τη φανέλα της Γιουβέντους είναι κάτι που με συγκινεί, ελπίζουμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Πέρυσι πιστεύω ότι έδειξα σε όλους πως είμαι παίκτης για να παίζει στη Γιουβέντους. Είμαι χαρούμενος που ξαναπήρα το νούμερο 11, αυτό που με καθιέρωσε.

Ήταν το νούμερο του Νέντβεντ στη Γιουβέντους, στενοχωρήθηκα πολύ που χάσαμε έτσι έναν τέτοιο παίκτη, γιατί μπορούσε να συνεχίσει για άλλα 2-3 χρόνια. Είμαι χαρούμενος που παίρνω το νούμερο από εκείνον.Ελπίζω να πετύχω πολλά γκολ και να είναι φτάσουν για να κατακτήσουμε κάτι σημαντικό. Το ρόστερ της Ίντερ είναι πιο πλήρες όμως εμείς σκοπεύουμε να έρθουμε πρώτοι
    ".

Όσον αφορά στη μεταγραφική ενίσχυση των "μπιανκονέρι" αυτό το καλοκαίρι, ο πρώην φορ της Παλέρμο επεσήμανε: "Ενισχυθήκαμε πολύ, πήραμε τον Ντιέγκο που προέρχεται από μία πολύ μεγάλη σεζόν και ελπίζουμε ότι θα τα πάει ακόμα καλύτερα. Θα μας επιτρέψει να κάνουμε ένα ποιοτικό άλμα ως ομάδα, είναι κάτι που περιμέναμε. Εάν έρθει ο Φελίπε Μέλο, θα έχουμε έναν ακόμα σπουδαίο παίκτη. Ο Καναβάρο θα μας δώσει την εμπειριά του. Το σύστημα; Ευτυχώς είμαι ένας παίκτης που ξέρει να προσαρμόζεται στο 4-4-2, στο 4-3-3 και σε οποιοδήποτε άλλο. Η σωστή νοοτροπία είναι σημαντικότερη από τον τρόπο παιχνιδιού μίας ομάδας".

----------------------------------------------------

Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε την απόκτηση του Φελίπε Μέλο από την Φιορεντίνα, με τον Μάρκο Μαρκιόνι να ακολουθεί την αντίθετη διαδρομή.

Ο 25άχρονος Βραζιλιάνος υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με την "μεγάλη κυρία" και θα λαμβάνει για κάθε ένα από αυτά 2.600.000 ευρώ.

Η Φιορεντίνα θα βάλει στα ταμεία τις 21.000.000 ευρώ και θα πάρει και τον Μάρκο Μαρκιόνι, όχι ως δανεικό, αλλά με κανονική μεταγραφή.

Ουσιαστικά το κόστος για την απόκτηση του Φελίπε Μέλο φτάνει τα 25.000.000 ευρώ, καθώς στα 4.000.000 υπολογίζεται η αξία του Μαρκιόνι.

O Μέλο αποκτήθηκε πέρσι από την Αλμερία, ενώ έχει κατά το παρελθόν αγωνιστεί σε Σανταντέρ, Μαγιόρκα, Γκρέμιο και Κρουζέιρο.

Η χρονιά στους "βιόλα" ήταν εξαιρετική και πλέον είναι βασικός στην εθνική Βραζιλίας, δίπλα στον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Η επίσημες ανακοινώσεις από τους δύο συλλόγους αναμένονται αργότερα απόψε, κάτι που θα είχε γίνει από χτες, αλλά υπήρχε πρόβλημα στις απαιτήσεις του Μαρκιόνι, το οποίο όμως λύθηκε.

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Αποφασισμένοι, όχι απλά να μη «συγχωρήσουν», αλλά και να κάνουν «τη ζωή δύσκολη» στο Φάμπιο Καναβάρο, εμφανίζονται οι οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους. Οι «τιφόζι» της «Μεγάλης Κυρίας» χαρακτηρίζουν «προδοσία» τη φυγή του Ιταλού άσου αμέσως μετά το σκάνδαλο «Calciopoli», και δε σταματούν να προμηνύουν πόσο αρνητικό θα είναι φέτος το κλίμα για εκείνον στο Τορίνο.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης σε “πέταξε”, η Νάπολι σε απέρριψε και εδώ σε έφερε μόνο η απληστία σου», έγραφε ένα από τα πανό που είχαν αναρτήσει οπαδοί κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ενώ άλλοι από αυτούς κυκλοφορούσαν με μπλουζάκια, που μπροστά ανέγραφαν «Καναβάρο, φραγκοφονιά», και πίσω «καμία συγχώρεση στους προδότες».

Ένας εκ των επικεφαλής των συνδέσμων, δε, μιλώντας σε ιταλικά Μέσα, εμφανίστηκε απόλυτος, όσο και σίγουρος ότι ο Καναβάρο θα μετανιώσει που αποφάσισε να επιστρέψει: «Αυτό κι αν είναι δεδομένο. Θα αποδοκιμάζουμε τον Καναβάρο, ό, τι κι αν συμβεί», τόνισε και ξεκαθάρισε: «Θα διαμαρτυρηθούμε εναντίον του σε πολιτισμένα πλαίσια, αλλά να είστε σίγουροι πως θα καταλάβει ότι δεν έπρεπε να γυρίσει πίσω».

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

0-1 με ντιεγκο
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Γιουβεντίνος ο Γκρόσο

Σύμφωνα με το Sky Sport 24, Γιουβέντους και Λιόν έδωσαν τα χέρια για την μεταγραφή του Φάμπιο Γκρόσο στους Τορινέζους.

Ο 31χρονος αριστερός μπακ-χαφ από τότε που ο Γάλλοι πήραν τον Αλί Σισόκο κατάλαβε ότι δεν είχε μέλλον στο "Ζερλάν" και έβαλε τον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα, μες τη Γιούβε να κερδίζει το παιχνίδι της απόκτησής του.

Αρχικά οι "λιονέ" αξίωναν 4.000.000 ευρώ για τη μεταγραφή, οι "μπιανκονέρι" έδιναν τα μισά και τελικά η συμφωνία έκλεισε κοντά τα 3.000.000 ευρώ.

The Purifier Το avatar του χρήστη Yulin

Περιοχή
    Brahami city
    Thanks
    426
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 697 φορές σε 370 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Έκλεισε κι επίσημα. Μαζί με την μεταγραφή του Eidur Gudjohnsen κλέβουν την παράσταση στην τελευταία μέρα των μεταγραφών.
    Nittens lux, horrenda procela, tenebris aeternis involuta...

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

καλες μεταγραφες.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Προεπιλογή

100&#37; χτυπάει τίτλο η Κυρία φέτος

FORZA JUVE , FORZA VECCIA SENIORA

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red Sting (03-09-09)

Το avatar του χρήστη Galletti97

Thanks
    2.508
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 588 φορές σε 425 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

INTER!

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Galletti97 Εμφάνιση μηνυμάτων
    INTER!

μαράκι θα σφαχτούμε ....

Σελίδα 8 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 45678910111218 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές