Και η φιορεντινα εχει καλη ομαδουλα φετος
Ειδικα η Ναπολι αλλα και παλι βλεπω οτι η Γιουβε εχει μεγαλη ποιοτητα και ειναι ποιο δεμενη ομαδα,το καλο με την Ναπολι ειναι οτι επενδυσαν μετα την πωληση του Καβανι.
Και η φιορεντινα εχει καλη ομαδουλα φετος
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Πολύ ωραίο το χθεσινό μάτς με την Τορίνο . παλαιότερα ήταν ένα τοπικό ντέρμπυ αλλά και εχθές έπαιξαν και οι δύο πολύ καλή μπάλα. Πόσο είχα παρεξηγήσει το Ιταλικό πρωτάθλημα το Ιταλικό ποδόσφαιρο , δεκαετίες πολέμιος γιατί ? γιατί έτσι μου γράφαν οι Φυλλάδες και αυτό μου πιπήλιζαν το μυαλό οι αχρείοι δμγ .
Το Μεγάλη Κυρία δεν έχει να κάνει με ορισμένη μερίδα βλαμμένων οπαδών της. Σίγουρα ντροπιάζουν την ομάδα αλλά ειναι από τα φαινόμενα που συμβαίνουν σε γήπεδα.
sirkostas (24-02-14)
ουτε τα παοκια δεν εχουν φτασει σε τετοιο επιπεδο καφριλας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
8PYLOS (24-02-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
απιστευτη καφριλα πραγματικα
—John Lennon
Δεν είναι πρώτη φορά που εμφανίζονται τέτοια πανώ σε γήπεδα. Και συνθήματα έχουν ακουστεί για νεκρούς. Το έχουμε γευτεί κι εμείς στη Ψωρωκώσταινα.
Νικαει 1-0 τη μιλαν.Πηγαινω να το δω.Επρεπε να παιξω στοιχημα σημερα....Κριμα που δεν εχω πεθερα δηλαδη.![]()
voskos_7 (03-03-14)
Ποσο περιεργο ειναι να βλεπεις τον Πιρλο στη γιουβεντους.Τοσα καιρο μετα και ακομα να το συνηθισω.
έχει Νάπολι Γιούβε τώρα ..............................
γαμεί και δέρνει ο ΜΠουφόν έχει σώσει τα άσωστα και γαμω τις διαιτησίες
γκολ Ναπολι
προσπαθεί αλλά δεν βλέπω φως μέχρι τώρα , πάντως νομίζω ότι το ρόστερ της θέλει ενίσχυση , πάντως παλεύει την Μπενφίκα η οποία έχει ψηλώσει πολύ , πως την περάσαμε πριν μερικούς μήνες θαύμα ήταν..
ο μονος τροπος να ανεβει ξανα στην ελιτ, ειναι να αγορασει τον χολεβα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Στην ελίτ της φρυγανιάς, υποθέτω.
Και τυπικά πλέον πρωταθλήτρια 2013-14 μετά την ήττα της Ρόμα απ' τη Κατάνια.
![]()
άξια αλλά θέλει πολλά για να ξαναγίνει μεγάλη , πρέπει να βρεί παίκτες..
Bookmarks