1-1 ισοφάριση για την Ιντερ
τρομερό σουτ του Πιρλο λίγο πριν την ανάπαυλα
1-1 ισοφάριση για την Ιντερ
ξανά μπροστά η Γιουβε 1-2
κόκκινη στον Καμπιάσο για βλακωδέστατο φάουλ στα δευτερόλεπτα που θέλει να τελειώσει το ματς ,και νίκη για την Γιούβε
Πλάκα κάνει η Γιουβε φέτος στην ιταλια όχι ότι η Ιντερ είναι κάτι το ιδιαίτερο άλλα λέμε.
Δολοφονικό το τάκλιν στο τέλος του αγώνα από τον Καμπιασο στον Τζιοβινγκο, λίγο ακόμα και θα του κόβε την μπάλα.
Τι έκανε ο αλήτης ο Καμπιάσο! Για τέτοια χτυπήματα έπρεπε να υπάρχει ειδική νομοθεσία που να έστελνε τους θύτες μερικούς μήνες στην εξέδρα.
κατά λάθος ρε άθλιε το έκανε !
ευτυχώς που γλίστραγε το γήπεδο και δεν κόλλησε το πόδι του κάτω , θα τα είχε σπάσει όλα τώρα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
sirkostas (31-03-13)
μα φάνηκε και στην φυσική ροή του αγώνα πως δεν προσπάθησε να του κόψει την μπάλα
ίσα ίσα μερικά δευτερόλεπτα πριν ήταν όλο χαρούλες με τον Κόντε
τον πήρε (και τον σήκωσε) η φούρια της φάσης
και ακριβώς επειδή φάνηκε , δεν τον κρέμασαν ανάποδα όλοι οι παίκτες που έτρεξαν πάνω του. πρώτος πρώτος ο Κόντε τον προστάτευσε
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Θλιβερή μέρα σαν εχθές πριν από 18 χρόνια για το σύλλογο καθώς έχασε ένα παιδί σε ηλικία 24 ετών, τον Andrea Fortunato (δες επίθετο που βρήκε):
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κόντρα στην ιστορία της και σε ό,τι άφησε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, η Γιουβέντους έδωσε τη φανέλα με το 10 στο νέο της μεταγραφικό απόκτημα.
![]()
![]()
Ο λόγος για τον [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], ο οποίος υπέγραψε με τη Γηραιά Κυρία για τρία χρόνια και πήρε τη φανέλα του άλλοτε αρχηγού των πρωταθλητών Ιταλίας.
Μία απόφαση που δεν άρεσε σε πολλούς φίλους της Γιούβε που τη θεώρησαν πως πρόκειται για ασέβεια σε έναν παίκτη-σύμβολο της ομάδα
ε ναι μαλακια να παρει το 10 ο τεβεζ μετα τον μεγα αλεξανδρο...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εδώ πήρε ο Ζαϊρί το 11 στη μετά-Τζόλε εποχή, το 10 του Τέβες σας πήραξε?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (25-08-13)
Το 10 επρεπε να το παρει ο Πιρλο αλλα ενταξει ειναι εμπορικο και το θελουν για τον Τεβεζ.
Υπάρχει σε φόρουμ Ολυμπιακού θρεντ που λεγεται φόρτσα Γιούβε; Θάνατος και μετά βιασμός με εξάμπαλα Γιούβε... Το λιγότερο.
There is a Dude in town
voskos_7 (18-08-13)
Serie A - Matchday 1 - 24/08/2013
Sampdoria vs Juventus
[Language-2] : -
[video] : 3000 Kbps/h.264 mkv/25fps
[Audio] : 192 Kbps/mp3 lame/stereo
[Duration] : 90min
[size] : ~2,3GB
[Release] : HD 720p Full Match
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Τα Links ΔΕΝ είναι δικά μου!
Σε ένα κωλόμπαρο ένα βράδυ έπεσα τέζα
Κι είδα τον Λούκι Λουκ στη θύρα την 7
♬.:Γυμνά Καλώδια:.♬
γκολαρα βαλανε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πλακα πλακα ομαδαρα η Γιουβε οσο αχωνευτη κι αν ειναι,ο Κοντε κανει τρομερη δουλεια και φετος παλι τον πρωτο λογο για το calcio.
Νομίζω πως Φιορεντίνα και Νάπολι έχουν καλές πιθανότητες, επίσης.
Bookmarks