Με βάση τα όσα έχω από τη Γιούβε φέτος, είναι τουλάχιστον ένα σκαλοπάτι πάνω από την Ιντερ. Κι ας έχασε στο ντέρμπυ.
Μπορεί η Ίντερ να μη καταφέρει να τους κοντράρει σ'αυτό το Πρωτάθλημα αλλά στο τέλος θα θυμόμαστε αυτή τη σεζόν για πολύ καιρό ακόμα! Θέλουν να τους δώσουν άλλα 2 Πρωταθλήματα για να γράψουν 30, με το ζόρι!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Με βάση τα όσα έχω από τη Γιούβε φέτος, είναι τουλάχιστον ένα σκαλοπάτι πάνω από την Ιντερ. Κι ας έχασε στο ντέρμπυ.
Ίσως να παρεξηγείς το στυλ παιχνιδιού του Στραματασιόνι φίλε! Ο άνθρωπος ακολουθεί το στυλ του Μουρίνιο κι έκανε τον Κόντε να βλέπει αστεράκια!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Γιωργη ο Ιντερ δεν μπορει να κοντραρει σαν ομαδα την Γιουβε,ενα επιπεδο πανω η κυρια
θες απο ποιοτητα παικτων θες απο προπονητη,γενικα σαν ομαδα καλυτερη.
Για εμενα η Γιουβε δεν εχει αντιπαλο στην ιταλια,σε ολους τους τομεις..
αυτη ειναι η διαφορα γιωργο, οτι τα ευκολα ματς η γιουβε τα καθαριζει, ενω η ιντερ γκελαρει.
τωρα στα της διαιτησιας θα σου πω πως η ιντερ επι μουρινιο πηρε 2 σερι πρωταθληματα χωρις να την απασχολει η διαιτησια. γιατι ειχε καλυτερη ομαδα.
προσωπικα στην ιταλια δεν υποστηριζω καμια ομαδα, αλλα αυτα για τη διαιτησια μου ακουγωνται του "κωλου τα εννιαμερα". οταν εχεις ομαδα κερδιζεις.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πολλές φορές .. μπορεί να έχεις καλύτερη ομάδα και να χάσεις. Δεν είναι σταθερό αυτό. Απ'την άλλη .. ναι, με τον Μουρίνιο είχα ομάδα και πήρα 2 Πρωταθλήματα αλλά ο Μουρίνιο έκραζε τους πάντες και έβαζε μία σχετική πίεση στους πάντες! Είχε το επικοινωνιακό κομμάτι, κάτι που ο Στράμα δεν έχει ούτε στο μισό! Πιστεύω, ότι θα κοντράρουμε τη γιουβέντους κι ότι βγει!
www.f1rstlap.com
Στην ζωη λενε οτι ολα πληρωνονται με το ιδιο νομισμα,σημερα εχασε η Γιουβε με πεναλντι που δεν ηταν απο την Μιλαν.
εγώ μέχρι το 85 είδα ένα πολυ καλό ματσ απο δυο μεγάλες ομάδες Γιουβέντους Μιλαν 1-1 τελικά από ότι διαβάζω πήγαν στα 120 με γκόλ της Γιουβε 2-1
τί έγραψαν οι μαλάκες ?
ο μαλάκας αυτός είδε μέτριο μάτσ , διότι οι πάσες οι τελικές δεν έγιναν γκολ .\Εάν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, οι 2 αντίπαλοι φρόντισαν να διαψεύσουν το ρητό. Ο Στεφάν ελ Σαραουί στο 6' άνοιξε το σκορ μετά από λάθος των "μπιανκονέρι", ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο ισοφάρισε με φάουλ στο 12' μετά από αδράνεια του Μάρκο Αμέλια και παρά τα επόμενα λεπτά, η αναμέτρηση του "Γιουβέντους Στέιντιουμ" δεν ξέφυγε από τη μετριότητα. Μέχρι να σημειώσει το... καθιερωμένο τέρμα του στα πρώτα λεπτά της παράτασης ο Μίρκο Βούτσινιτς, το σπουδαίο ματς του Τορίνο περιελάμβανε πολύ καλό ρυθμό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, αλλά κάκιστες επιλογές όσον αφορά στις πάσες που θα "ξεκλείδωναν" την αντίπαλη άμυνα.
Ελλείψει Αντρέα Πίρλο (ο Αντόνιο Κόντε τον ξεκούρασε κι έβαλε στη θέση του το νεαρό Λούκα Μαρόνε, όπως είχε προαναγγείλει) και καλού Ρικάρντο Μοντολίβο, οι 2 αντίπαλοι έπασχαν στην οργάνωση, αλλά το πάθος ορισμένων ποδοσφαιριστών έφερνε την μπάλα στις 2 περιοχές. Περισσότερη δουλειά είχε ο Μάρκο Αμέλια (τόσο ο Κρίστιαν Αμπιάτι, όσο κι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ήταν στον πάγκο), αφού το αμυντικό δίδυμο των Φιλίπ Μεξές (ο οποίος γλίτωσε την αποβολή στο 1ο ημίχρονο) και Φραντσέσκο Ατσέρμπι τον άφηνε διαρκώς ακάλυπτο. Ο Τζιοβίνκο και ο Αρτούρο Βιδάλ αποδείχθηκαν σπάταλοι, οι Μπόγιαν Κρκιτς και Εμπάιγ Νιανγκ που πέρασαν στο 2ο ημίχρονο για τους "ροσονέρι" ακίνδυνοι και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, ο Βούτσινιτς έκανε τη διαφορά με το τέρμα που σημείωσε στο 94ο λεπτό και όσο κι αν πίεσαν οι φιλοξενούμενοι, το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε. Η Γιουβέντους προκρίθηκε εις βάρος της Μίλαν και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά σε διπλά παιχνίδια τη Λάτσιο.
Εγώ είδα μέχρι το 85 ένα φοβερό ματσ , οι πάσες ήταν πολυ καλές εμπνευσεις , από στρές δεν πήγαν σε τετ α τετ με τον κήπερ , αλλά αυτο δεν έχει να κάνει , το ματσ ήταν γαμάτο στον ρυθμό που τρέξανε οι Ιταλικές ομάδες , για πρώτη φορά θα αναρωτηθώ αν μπορούσαν ακόμη και Εγγλεζικες να αντέξουν .
Ελα Παναγία μου τι είδε το νούμερο που έγραψε το άρθρο .
Το ματς εκτος του πρωτου 15ου δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο,στο β μερος και στο τελευταιο 20λεπτο παιχτηκε μπαλιτσα.
απο τα χειροτερα παιχνιδια που εχω δει στην ιταλια.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Στο Τορίνο βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (26/1) ο Νικολά Ανελκά, για λογαριασμό της Γιουβέντους. Πλέον, το μόνο που περιμένει ο Γάλλος φορ για να τεθεί στη διάθεση του Αντόνιο Κόντε είναι να φτάσει στη «γηραιά κυρία» το σχετικό έγγραφο από τη Σανγκάη Σενσούα, με το οποίο αποδεικνύεται πως δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο.
Κριμα ρε και τον ηθελα στον Ολυμπιακο.![]()
καλη μεταγραφη για τη Γιουβε.
Αμα σκεφτεις οτι ανακοινωσε και τον Γιορεντε της Μπιλμπαο για το καλοκαιρι τοτε ενισχυεται αρκετα στην επιθεση
ο γνωστος ανελκα? παιζει ακομα?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
μεγάλο μάτς σήμερα στο Μιλάνο Ιντερ Γιούβε στις 1600 θα το παρακολουθήσω
γκολάρα η Γιούβε στο 3ο λεπτό
φοβερή ευκαιρία η Ιντερ για την ισοφάριση
Bookmarks