Απ' το πρώτο λεπτό προηγείται της Ιντερ. Αν βγει άσος φεύγει με 7 βαθμούς μπροστά και μάλλον καθαρίζει νωρίς νωρίς το σκουντέτο.
Μέταλο μεγάλη ομάδα σκληρό πετσι , αυτά βλέπω εγώ στην Γιουβε
Απ' το πρώτο λεπτό προηγείται της Ιντερ. Αν βγει άσος φεύγει με 7 βαθμούς μπροστά και μάλλον καθαρίζει νωρίς νωρίς το σκουντέτο.
Καθαρό offside το γκολ της Γιουβέντους .. Τι να πεις;
Sent from my iPad2 using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Πούτσαααααααααααα! 1-3 μέσα στο Τορίνο!
Sent from my iPad2 using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Πολυ το χαρηκα!
Πρεπει να ειναι πρωτη απο της ομαδες που αντιπαθω...και ειναι πολλες.
Geo 5 (04-11-12)
Σταμάτησε στα 49 ματς το αήττητο σερί. Ακριβώς το ίδιο με της Αρσεναλ πριν λίγα χρόνια όταν στο 50ό ματς έχασε από τη Γιουνάιτεντ.
παληκαρήσια νικη σήμερα απεναντι στην Τσελσυ η οποία θυμίζει ομάδα του καμπιονάτο
Μόνο την Τσελσι ξέρουν να κερδίζουν, δίκαια! Στην Ιταλία έχουν εξ-αγοράσει και το τερέν! Ουστ μαλάκες!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Reds (22-11-12)
Πρεπει να ειναι η ποιο μισητη ομαδα της ιταλιας,το οτι κερδισε την αλλη αχωνευτη ομαδα δεν λεει κατι.
Εχω ξαναπει οτι αυτη η ομαδα επρεπε να παιζει μονιμα στην Β κατηγορια.
Δε λέω ότι η Ίντερ ήταν καθαρή τότε αλλά αυτοί έκαναν όσα έκαναν και συνεχίζουν να λένε για 30 Πρωταθλήματα!!!!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Βρωμικη ομαδα ηταν και θα ειναι,μεγαλη κυρια και παπαριες...
Τα ίδια λέγονται και για τον Ολυμπιακό. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, σωστά?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σωστα!
Στον Ολυμπιακο υπαρχει και μια καραμελα χρονια και γενικα κλαψα απο της αλλες ομαδες{που δεν εχουν ομαδα}.
Στην Ιταλια δεν ειναι ετσι η Γιουβε εκανε μεγα σκανδαλο και την πληρωσε ακομα και για πολλους αλλους{Μιλαν}
που δεν επεσαν για να να μην αλλοιωθει η εικονα της SERIE A Βγαζοντας 2 τοπ ομαδες.
Βρωμικη κωλομαδα..
differance (22-11-12)
Αυτοι που λενε για τον ολυμπιακο ειναι μαλακες.Σωστα?
Η ίδια συζήτηση γίνεται σε όλες τις χώρες. Οι ομάδες που έχουν τη πρωτοκαθεδρία στα πρωταθλήματα εισπράττουν την αντιπάθεια των υπολοίπων. Ούτε η Ρεάλ είναι αγαπητή στους αντίπαλους οπαδούς ούτε η Γιουνάιτεντ.
Και βασικά, όλοι αυτοί (Ολυμπιακού συμπεριλαμβανομένου) εκτός από καλές ομάδες φρόντιζαν και φροντίζουν να έχουν και τη διαιτητική εύνοια. Τα ανύπαρκτα πέναλτυ που κερδίζει τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα έχουν ξεπεράσει κάθε ανοχή. Και η Γιουβέντους έχει ευνοηθεί κι ο Ολυμπιακός κι όλοι οι ισχυροί σε όλα τα πρωταθλήματα.
Προσωπικη αποψη ειναι οτι αυτοι που λενε για τον Ολυμπιακο οι σχετικοι μαλακες[παο,αεκ,παοκ]ολα αυτα τα χρονια
δεν ειχαν ποτε ομαδα για να κοντραρουν τον Ολυμπιακο,ναι σιγουρα τα σφυριγματα τα πηρε δεν λεω το αντιθετο
αλλα στην Γιουβε αυτο που συμβαινει απο περυσι και συνεχιζεται και φετος δεν εχει προηγουμενο.
Παρακολουθω αρκετα ιταλικο ποδοσφαιρο και εχω αποψη δεν τα λεω ετσι για να κανω ποστ.
Η Μιλαν οταν κυριαρχουσε στο ιταλικο ποδοσφαιρο δεν ειχε αυτη την ευνοια.
παρατηρησε να δεις τι γινεται την επομενη αγωνισιτκη που στραβοπαταει η Γιουβε,..
Αυτος που την ακολουθει τον σφαζουν στην κυριολεξια για να μην την φτασουν φετος παραδειγμα Η Λατσιο και η Ναπολι.
Ολοι εχουν ευνοια,δεν λεω το αντιθετο αλλα η Μπαρτσελονα διαδασκε και μπαλα η Γιουβε κερδιζει χωρις να παιζει.
Εγώ θυμάμαι ακόμα και τη Μίλαν του Σάκι και των 3 ολλανδών που ήταν μεν η καλύτερη ομάδα του κόσμου εκείνη την εποχή, αλλά όταν χρειάστηκε το έξτρα σφύριγμα δεν το στερήθηκε ποτέ.
Ετσι κι η Μπαρτσελόνα μπορεί να παίζει μπαλλάρα, αλλά έχει καταντήσει αηδία το να κερδίζει πέναλτυ με τέτοια ευκολία. Οσο για Γιούβε, απλά έπαιζε ως γνήσια ιταλίδα στα χρόνια της παντοδυναμίας της. Κοντρόλ παιχνίδι, ασφυκτικό πρέσσινγκ, έλεγχο ρυθμού και σκορ. Πάντα όμως είχε και παιχταράδες που κάναν μαγικά. Πλατινί/Μπάτζιο/Ντελ Πιέρο/Ζιντάν/Νέντβεντ κλπ.
Τελος πάντων, αυτά είναι γούστα του καθενός.
Εγω οσα χρονια θυμαμαι την μεγαλη Μιλαν μεχρι και το ΟΑΚΑ στον τελικο με την Μπαρσα επαιζε μπαλαρα και χωρις διαιτησιες
Αντιθετος θυμαμαι πολυ καλα να σφαζουν την ναπολι του Μαραντονα στα μεταξυ τους παιχνιδια με την Γιουβε.
Δεν ξερω αυτη την ομαδα ποτε δεν την θαυμασα οσα αστερια και αν ειχε ειδικα απο τοτε μετα 7 γκολ την σιχαθηκα εντελως.
Bookmarks