Βασικα η Γιουβέντους ειναι πολυ καλη φετος οσο αχωνευτη και αν μου ειναι και βλεπω να περνει το πρωταθλημα.
Μεγαλη νΙκη μεσα στο Μιλανο..
O Μίρκο Βούτσινιτς μια ανάσα πριν τη Γιουβέντους. Είναι στο Τορίνο και περνάει από ιατρικές εξετάσεις.
www.f1rstlap.com
Βασικα η Γιουβέντους ειναι πολυ καλη φετος οσο αχωνευτη και αν μου ειναι και βλεπω να περνει το πρωταθλημα.
Μεγαλη νΙκη μεσα στο Μιλανο..
Κωλομαδα του κερατα!
Αρε Πιρλο σε αυτην βρηκες να πας!
τον αφησε και η μιλαν....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
παμε ρε γιουβε,γαμα την μιλαν την πουτανα
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
και δε το μετρησε!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (26-02-12)
γτπ η διαιτησια, εκτος απο συτο το γκολ, δεν μετρησε και ενα της γιουβεντους ενω δεν εδωσε και κοκκινη σε ενα παιχτη της μιλαν για χτυπημα εκτος φασης...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Φαντάζεστε να έπαιζε Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και να μην μετρούσε τέτοιο γκολ στους βάζελους....;![]()
Sent from iPhone using Tapatalk
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Όπως πέρσι δηλαδή![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (01-03-12)
ε νταξει θα δερναμε παλι το σισε![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
μπράβο μωρή ομάδα! 3-0 την Νάπολι χθες! ωραίο παιχνιδάκι στο β' μέρος που είδα.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αυτην την ομαδα την γουσταρα καποτε,την σιχαθηκα απο την 7αρα που φαγαμε και απο τον αποκλεισμο του ΟΑΚΑ{η χειροτερη ξενερα που εχω φαει απο τον ολυμπιακο}.
Παντως για εμενα ειναι φετος το πρωτο φαβορι για την κατακτηση του πρωταθληματος!
Περασε πρωτη με ενα βαθμο διαφορα απο την Μιλαν,απιστευτα πραγματα στην ιταλια!
Eiδα εχθες τον αγωνα τις Γιουβε με την Λατσιο,εντυπωσιαστηκα πολυ απο την φυσικη κατασταση που εχει η Γιουβεντους που παρολο που εμεινε με
10 παιχτες απο την αρχη του δευτερου ημιχρονου δεν φαινοταν πουθενα οτι επαιζε με λιγοτερο παιχτη.Ωραια ομαδα εχει φτιαξει ο Κοντε!
Rena (12-04-12)
Ωραιος αγωνας.Επιθετικες και οι δυο ομαδες.Ετσι που εκανε συνεχεια επιθεση η Γιουβεντους νομιζα οτι ο αγωνας ηταν ζωης και θανατου-κυπελλου.Πολυ καλο ηταν το γκολ του Ντελ Πιερο.Ενας αρχηγος μενει παντα αρχηγος τελικα.
Reds (14-04-12)
Μεγαλο φαβορι για το πρωταθλημα η JUVE δεν νομιζω οτι μπορει να τις κλεψει η Μιλαν το πρωταθλημα.
Το σήκωσε η Γιούβε! Μεγάλο comeback, ελάχιστα μόνο χρόνια μετά τον υποβιβασμό της.
Αν αφήσουν τον Στραματσιόνι να δουλέψει, επιστρέφουμε του χρόνου!!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Δικαια πρωταθλητρια η juve,καλυτερη απο ολους και με δικο τις γηπεδο!![]()
Bookmarks