Μέχρι το 2014? Αντέχει μέχρι τότε?
Πέρα απ'την πλάκα ... είναι παιχταράς και ήταν άδικο που έφυγε με τέτοιο τρόπο από το Μιλανέλο.
www.f1rstlap.com
Geo 5 (25-05-11)
Το θέμα ότι θα 'χει μπροστά τον Μέγα Αλέξανδρο και θα κάνουν παπάδες αλλά θέλουν στήριξη για ν'ανέβουν ψηλά στη Serie A.
www.f1rstlap.com
ο πιρλο ειναι τεραστιος παικτης και αυτο που θυμαμαι οσα χρονια τον βλεπω ειναι οτι σου βγαζει μυαλο 35χρονου εμπειρου παικτη
Άρχισε καλά ο Πίρλο! Μεγαλύτερη ομάδα η Γιουβέντους από την Μίλαν ...!
Προβλέπω να γίνει της πουτ@νας στο πρώτο derby!
www.f1rstlap.com
Αντε μωρη Γιουβε!
Παμε παλι γερα!
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
η Μίλαν το σκέφτηκε καλά πριν τον αφήσει να φύγει????
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ο Αλέγκρι θα φάει μια φούτσα του χρόνου και θα κλείσει το στόμα του.![]()
www.f1rstlap.com
σαν και αυτη που τρωει η σισσυ γιωργο?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ποτε θα αναστηθει αυτη η ομαδα ρε παιδια??αντε να πουμε,αντε ρε γιουβε ξυπνα να γουσταρουμε
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Όταν θα αποφασίσει η οικογένεια Ανιέλι , ποιο από τα παιδιά θα κάνει τελικά κουμάντο και όταν θα επανενωθεί η "τριανδρία" Λουτσιάνο Μότζι, Αντόνιο Τζιραούντο και Ρομπέρτο Μπέτεγκα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Υπέγραψε στην Γιουβέντους ο Ζίγκλερ
Παίκτης της Γιουβέντους θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ο Ελβετός αριστερός μπακ Ρέτο Ζίγκλερ που αγωνιζόταν στην Σαμπντόρια.
Οι "μπιανκονέρι" αναζητούσαν ένα παίκτη στη συγκεκριμένη θέση και ο Ρέτο Ζίγκλερ ήταν ο πρώτος στόχος.
Την Τετάρτη πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και πλέον από την Πέμπτη ανήκει επίσημα στο δυναμικό της Γιουβέντους."Είμαι πολύ χαρούμενος με την μεταγραφή. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα και είναι τιμή μου που βρίσκομαι στην Γιουβέντους.Έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ με σπουδαίους παίκτες εδώ και ανυπομονώ να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι εδώ", είπε χαρακτηριστικά.Ο 25χρονος παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκρασχόπερς και ακόμη αγωνίστηκε στην Τότεναμ, την Γουίγκαν και το Αμβούργο πριν μετακομίσει το 2007 στην Σαμπντόρια. Πρόκειται για τη δεύτερη μεταγραφή της Γιουβέντους στην θερινή μεταγραφική περίοδο καθώς προηγήθηκε η απόκτηση του Αντρέα Πίρλο.
αφού κάνατε την μαλακία της δεκαετίας με τον Κρισίτο ,τώρα .... πληρώνετεεεεεεεε
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Κορυφαιος μεν,αλλα με πολλα προβληματα τα 2 τελευταια χρονια σε τραυματισμους.
Bookmarks