ρε την λατσιο....
1. Λάτσιο 13
2. Ίντερ 11
3. Νάπολι 11
4. Μίλαν 11
5. Κιέβο 10
6. Μπρέσια 9
7. Γιουβέντους 8
8. Παλέρμο 8
9. Κατάνια 8
10. Τζένοα 8
11. Μπάρι 8
12. Λέτσε 8
13. Κάλιαρι 7
14. Σαμπντόρια 7
15. Μπολόνια 7
16. Τσεζένα 7
17. Φιορεντίνα 5
18. Πάρμα 5
19. Ρόμα 5
20. Ουντινέζε 4
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ρε την λατσιο....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χ ηρθε η Γιουβε ...χε!
Ναπολι Λατσιο και κιεβο πανε πολυ καλα.
Επιστροφή Νέντβεντ στη Γιουβέντους
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ο Πάβελ Νέντβεντ επέστρεψε στη Γιουβέντους, έχοντας ρόλο στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας που καταξιώθηκε ποδοσφαιρικά.Αρκετό καιρό οι άνθρωποι της διοίκησης της "Γιούβε" έψαχναν να βρουν τον ρόλο που θα ταίριαζε καλύτερα στο πρώην μέσο του συλλόγου.
Τελικά, η χρυσή τομή βρέθηκε με το αγαπημένο παιδί των φίλων των "μπιανκονέρι" να αναλαμβάνει πόστο στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, ενώ θα ασχολείται ειδικά με τα αθλητικά ζητήματα. Η πρόσληψη του Νέντβεντ αναμένεται να ψηφιστεί από το συμβούλιο το αργότερο μέσα στο μήνα.
Ο γενικός διευθυντής στης "γηραιάς κυρίας", Ζαν-Κλοντ Μπανκ, πιστεύει ότι ο Τσέχος "θα βοηθήσει με την εμπειρία του", ενώ τόνισε ότι η παρουσία του στο σύλλογο "θα κάνει το διοικητικό συμβούλιο δυνατότερο και γι' αυτό έπρεπε να κάνουμε μια σημαντική επιλογή,καθώς χρειαζόμασταν έναν άνθρωπο που θα ασχολείται με τα αθλητικά ζητήματα".
Αρκετοί πίστευαν ότι η συγκεκριμένη συμφωνία άργησε να πραγματοποιηθεί. Ο Μπλανκ σχολίασε το συγκεκριμένο γεγονός, λέγοντας:
"Ο Πάβελ ήξερε ότι Γιουβέντους ήταν το σπίτι του και ότι οι πόρτες της ήταν πάντα ανοιχτές γι' αυτόν. Μας πήρε μερικούς μήνες για να σκεφτούμε ποιος ρόλος θα του ταίριαζε πραγματικά".
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
ωραιος παιχτης.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Έγραψε ιστορία ο Αλεσάντρο ντελ Πιέρο
Η νίκη της ομάδας του επί της Λέτσε με το ευρύ 4-0 δεν είναι ο μόνος λόγος που έφερε ικανοποίηση στον Αλεσάντρο ντελ Πιέρο.
Ο ζωντανός θρύλος της Γιουβέντους σκόραρε στο 82' το 178ο γκολ του στο πρωτάθλημα με την φανέλα της "γηραιάς κυρίας", ισοφαρίζοντας έτσι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της ομάδας τον Τζιαμπιέρο Μπονιπέρτι.
"Ο Μπονιπέρτι έλεγε πάντα ότι αν τον ξεπεράσω θα είναι χαρούμενος και είμαι σίγουρος ότι η χαρά του θα είναι τεράστια. Θα τον πάρω πάντως αύριο για να μάθω τι σκέφτεται. Δεν θέλω να σταματήσω στα 178 γκολ", δήλωσε για το ρεκόρ που πέτυχε ο "Πιντουρίκιο".
Ερωτηθείς για το αν αισθάνεται δικαιωμένος απέναντι σε κάποιους που τον είχαν θεωρήσει ξεγραμμένο ως παίκτη, ο 35χρονος απάντησε:
"Σε αυτόν που όλα αυτά τα χρόνια με είχε ξοφλημένο δεν έχω απαντήσει ποτέ απευθείας. Εδώ και χρόνια δεν ασχολούμαι.
Και αν το σκεφτώ θα έχω ακόμα περισσότερα κίνητρα. Σκέφτομαι περισσότερο τα άτομα που κάθε ημέρα υποφέρουν και διασκεδάζουν δίπλα μου.
Τα αποτελέσματα που παίρνω μέσα στο γήπεδο είναι η απάντησή μου, αυτό είναι που μου αρέσει να κάνω. Δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι το επόμενο ρεκόρ μου".
Ο Αλεσάντρο ντελ Πιέρο είναι επίσης ο ρέκορντμαν συμμετοχών της Γιουβέντους μπροστά από τους Γκαετάνο Σιρέα και Τζιουζέπε Φουρίνο και ο πρώτος σκόρερ της σε όλες τις διοργανώσεις μπροστά από τους Τζιαμπιέρο Μπονιπέρτι και Ρομπέρτο Μπέτεγκα.
Μυθική φυσιογνωμία για τη Γιούβε!
τον λατρευω αυτον τον παικτη
τεραστια ρεκορ εχει πετυχει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τεραστιος παικτης ο Αλεσαντρο πραγματικα μυθος.
Ο Ντελ Πιέρο τα έχει... 179!
Αφού τον ισοφάρισε δύο εβδομάδες πριν στο ματς με τη Λέτσε, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ξεπέρασε οριστικά τον Τζαμπιέρο Μπονιπέρτι και είναι πλέον ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Γιουβέντους στη Serie A. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Με το τέρμα που σημείωσε στο "Σαν Σίρο" απέναντι στη Μίλαν (έκανε το 2-0), ο "Πιντουρίκιο" έφτασε τον ιστορικό αριθμό των 179 τερμάτων στη μεγάλη κατηγορία με την ομάδα της καρδιάς του, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ωστόσο ότι δεν έχει την παραμικρή διάθεση να σταματήσει
"Τα ρεκόρ τελείωσαν αλλά ο καθένας πρέπει να συνεχίσει να προχωρά, είναι ανάγκη να θέτει νέους στόχους. Όλα τα ματς είναι ίδια, αλλά μερικά έχουν ξεχωριστή γεύση και το συγκεκριμένο έχει", τόνισε στις δηλώσεις του ο εμβληματικός αρχηγός της "βέκια σινιόρα", για να συμπληρώσει:
"Εδώ και καιρό δεν νικούσαμε στο Σαν Σίρο, για αυτό το λόγο υπήρχε στο τέλος τόση μεγάλη χαρά από όλους. Η νίκη που κάναμε εδώ τη σεζόν 1994-95; Φυσικά και την θυμάμαι (σ.σ 2-0 η Γιουβέντους με τέρματα των Ραβανέλι και Βιάλι).
Τότε μας έδωσε να καταλάβουμε ότι θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα. Η σημερινή μας δίνει πολύ μεγάλο ενθουσιασμό, αλλά από αύριο θα πρέπει να σκεφτόμαστε τις επόμενες υποχρεώσεις μας, διαφορετικά ρισκάρουμε να ακυρώσουμε τα πάντα".
δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία πως είναι ο παίκτης-σύμβολο της Γιούβε , ο Μύθος της Βέκια Σενιόρα ... ο Μεγαλέξανδρος του Πιεμνόντε όπως τον λένε !!!!
Η Γιουβέντους νίκησε με 2-1 την Μίλαν μέσα στο "Σαν Σίρο", ανέβηκε στην 4η θέση και παραμένει ζωντανή στην "μάχη" του τίτλου.
Η ομάδα του Τορίνο άνοιξε το σκορ με την εντυπωσιακή κεφαλιά του Φάμπιο Κουαλιαρέλα στο 24' από την σέντρα του Ντε Τσέλιε.
Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους "μπιανκονέρι" στο 65' με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Μοαμέντ Σισοκό του έστρωσε την μπάλα, αφού απέτυχε να σουτάρει, ενώ τροφοδοτήθηκε από σέντρα του Κουαλιαρέλα από αριστερά.
Το μόνο που κατάφερε η Μίλαν ήταν να μειώσει στο 82' με κεφαλιά του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από σέντρα του Λούκα Αντονίνι.
Οι συνθέσεις
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μπονέρα (35' Αμπάτε), Παπασταθόπουλος, Νέστα, Αντονίνι, Γκατούζο, Πίρλο, Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ (70' Ζέεντορφ), Ρομπίνιο, Πάτο (75' Ιντζάγκι), Ιμπραχίμοβιτς.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Μάρκο Μότα, Μπονούτσι, Λεγκροτάλιε, Ντε Τσέλιε (41' Πέπε), Φελίπε Μέλο, Ακουϊλάνι, Μαρκίζιο, Μαρτίνες (56' Μοαμέντ Σισοκό), Κουαλιαρέλα, Ντελ Πιέρο (86' Αμάουρι).
κρίμα δεν το είδα , έπαιζαν την ίδια ώρα με εμάς και μετά την δική μας πατάτα δεν είχα ορέξεις για ζάπινγκ !!!
το κακό είναι πως "χαλάσαμε" την καθιερωμένη ενδοοικογενειακή κόντρα !!! που όρεξη για πειράγματα μετά την μαλακία στο ΟΑΚΑ ... και είχα πολλά να του πω του Μητσάρα![]()
ιστορικος παιχτης. εκτος απο τα ρεκορ του νομιζω δεν εχει παιξει σε αλλη ομαδα πλην της γιουβε και την ακολουθησε απο τις μεγαλυτερες χαρες μεχρι την πτωση στην β κατηγορια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Επαιξε για 2 χρονια στην Παντοβα πριν παει στην Γιουβε οπου ειναι 17-18 χρονια αν θυμαμαι καλα.
Τεραστια φυσιογνωμία όχι μονο για τη Γιουβέντους και το ιταλικό ποδόσφαιρο, αλλά για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δε συμπαθώ ουτε το ιταλικο ποδοσφαιρο, ούτε καμια ιταλική ομάδα αλλά οι αξίες πρέπει να αναγνωριζονται. Και ο "μεγας Αλέξανδρος" ειναι ιστορική φυσιογνωμία όντως.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
τον παω με 1000
«Καπαρώνει» Τζέκο η Γιουβέντους
Σφήνα στην προσπάθεια της Μάντσεστερ Σίτι να αποκτήσει τον Έντιν Τζέκο θέλει να μπει η Γιουβέντους.
Οι «πολίτες» προσφέρουν 35 εκατομμύρια ευρώ στη Βόλφσμπουργκ για τον Βόσνιο επιθετικό, αλλά σύμφωνα με την “Tuttosport”, οι «μπιανκονέρι» είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν καλύτερη προσφορά.
Το πρόβλημα των Ιταλών έγκειται στο γεγονός ότι δεν έχουν ελεύθερη θέση ξένου στο ρόστερ του και για τον λόγο αυτό προσφέρουν τον Μοχάμεντ Σισόκο στη γερμανική ομάδα, με σκοπό να «καπαρώσουν» τον 24χρονο φορ για το καλοκαίρι. Από την πλευρά τους οι «λύκοι» ενδιαφέρονται για τον μέσο από το Μαλί, τον οποίο ήθελαν να αποκτήσουν μαζί με τον Ντιέγκο.
Γιουβέντους:Απειλεί με αποχώρηση
Απειλές από πλευράς Γιουβέντους. Με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο, ο πρόεδρος των «μπιανκονέρι», Αντρέα Ανιέλι ανέφερε πως θα αποσύρει την ομάδα του από το πρωτάθλημα στην περίπτωση που δεν βρεθεί λύση στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. «Υπάρχουν πέντε ομάδες που αντιπροσωπεύουν το 75% των οπαδών, αλλά αναγκάζονται να δεχτούν τις προτάσεις των υπόλοιπων ομάδων», είπε αρχικά.
Και συνέχισε: «Έχουμε 3 εκ. κοινό ως ομάδα, ενώ οι άλλες 15 μόλις 300.000. Θα κάνουμε έφεση στην Ιταλική Ολυμπιακή Ομοσπονδία για να εξασφαλίσουμε την ανάπτυξη του αθλήματος. Είμαστε ενωμένοι με τις υπόλοιπες τέσσερις ομάδες, και ίσως αποχωρήσουμε από την Λίγκα. Αν αυτό σημαίνει πως θα πάμε στην Premier League ή στο Championnat; Εξετάζουμε όλες τις πιθανότητες».
πηγή: sigmalive
www.f1rstlap.com
και ποιος σου είπε ρε παπάρα πως οι Άγγλοι θέλουν σάκο του μποξ στο πρωτάθλημα τους??? ούτε την Τσάμπιονσιπ δεν θα έπαιρνε η Γιουβέντους...
ΥΓ: το "παπάρα" πάει στον Ανιέλι![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ανακοίνωσε επίσημα τον Πίρλο
Η Γιουβέντους ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Αντρέα Πίρλο για τα επόμενα τρία χρόνια, με την παρουσίασή του να γίνεται το μεσημέρι της Τετάρτης στο προπονητικό κέντρο των "μπιανκονέρι".
"Η Γιουβέντους ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Αντρέα Πίρλο. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο που τον δένει με τον μπιανκονέρο σύλλογο από την 1η Ιουλίου 2011 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης η διοίκηση της "βέκια σινιόρα".
Λίγες ώρες νωρίτερα, ο επί μία δεκαετία μέσος της Μίλαν ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις του στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους, ενώ η παρουσίασή του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα γίνει στο Βινόβο το μεσημέρι της Τετάρτης (12 ώρα Ιταλίας).
Bookmarks