Du3lisT (08-03-13)
Du3lisT (08-03-13)
βεντουζα.....παμε και για ψωνια στο μιλανο την αλλη εβδομαδα.μια χαρα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μεγάλη νικη δεν έβλεπα λογω της αποσταση το σκορ απο την οθονη της τηλεορασης και δεν είμαι σίγουρος για το τελικο σκορ δεδομένου ότι εριχνα κλεφτές ματιές , απο τον προτζέκτορα που έβλεπα το ματς μπασκετ μπραβο στην αξιοπρεπέστατη πάντα Τοτεναμ , για πάντα πολυ ομορφη και καλή ομάδα και με ελάχιστο μπατζετ μπροστα στους Ιταλούς μπραβο και πάλι μπράβο
sk12072 (08-03-13)
Καλά αυτόν τον Μπέιλ πως και δεν τον έχει τσιμπήσει ακόμα καμμία από τις Manchester, Ρεάλ ή Μπάρτσα είναι περίεργο.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
μην είσαι βιαστικός
Η Τόττεναμ ΔΕΝ ξεπουλάει τ' αστέρια της, όσοι φύγαν πληρωθήκαν πανάκριβα. Κάρικ και Μπερμπάτοφ έφεραν τρελλά πακέτα στα ταμεία της Τόττεναμ. Προσωπικά πάντως θα ήθελα να μείνει ο Μπέιλ και να πλαισιωθεί με ανάλογους παίχτες. Οσο περισσότερες ομάδες διεκδικούν τον τίτλο τόσο το καλύτερο.
H Ρεάλ έχει τον Μαρσέλο και τον Κοεντράο που είναι καλοί παίκτες και ίσως για αυτό δεν θέλει να κάνει μεγάλο άνοιγμα. Το ίδιο και εμείς με Χολέμπας-Λυκογιάννη. Ειδικά Χολέμπας, ε Sir?![]()
sirkostas (09-03-13)
Ό,τι τώρα ο Κοεντράο έχει σχέση με τον Μπέιλ. Με τον Χολέμπας μπορεί χαχαχα
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εγω αν ημουν Φεργκιουσον τον Μπειλ θα τον ειχα παρει απο περυσι.
Ο τυπακος θα αφησει εποχη,για εκτος αγγλιας δεν πιστευω οτι μπορει να πιασει σε μεγαλη ομαδα αλλα στην αγγλια θα ηταν οτι καλυτερο.
Στην παράταση κατάφερε να το πάει το ματσάκι..
Τι εννοείς στην παράταση? 3-0 είχαν κερδίσει οι πετεινοί.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Α, άρα περνάει δηλαδή. Δύο γκολ ακόμα θέλει τώρα η Ίντερ.
Ε πέρασε λογικά.
4-1 η Ίντερ! Για να βάλω να δω τα τελευταία λεπτά
4-1 !!!!!!
Κόλαση!
Bookmarks