Δυσκολο να νικησει η Τοτεναμ στη μαχη των μεταγραφων αλλες πλουσιοτερες ομαδες αλλα πολυ καλη προσθηκη αν τα καταφερει!
Μεγαλη μεταγραφη αν την πετυχει η τοτεναμ αλλα αυτος δεν ελεγε οτι μιλαει και θελει να παει στην Ρεαλ?
Δυσκολο να νικησει η Τοτεναμ στη μαχη των μεταγραφων αλλες πλουσιοτερες ομαδες αλλα πολυ καλη προσθηκη αν τα καταφερει!
Εχει πολυ χρημα επειδη ακριβως δεν κανει πανακριβες μεταγραφες οπως οι υπολοιποι, ενω πουλαει ακριβα. Ριξε μια ματια εδω! :
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Δεν αποκλειω βεβαια να κανει την εκπληξη μιας και οπως ειπες εχει εσοδα απ'το καλοκαιρι αλλα αμα δωσει καμια 35 εκατομμυρια θα ειναι η εξαιρεση στον κανονα!
Πω ρε μάγκες, τι μου θυμίσατε μ' αυτή τη λίστα. Βίγια, Αρντίλες, Τόνυ Γκάλβιν, Αλαν Μπραζίλ, Κρις Γουόντλ, το τσεκούρι ο Νιλ Ράντοκ, Γκασκόιν, Γκλεν Χοντλ κλπ. Κάπου πήρε το μάτι μου και τον Γκαρθ Κρουκς και θυμήθηκα που στην ομάδα του Λυκείου είχαμε κι έναν γύφτο από τους Αγίους Θεοδώρους Λαμίας που τον φωνάζαμε Κρουκς λόγω χρώματος!![]()
Οχι, δεν είχε αφάνα. Κάτσε μπας και βρω καμιά φωτό στο γούγλη.
ρε συ δεν υπηρχε ενας κρουκς με αφανα?μηπως ηταν σε αλαλη ομαδα?
θυμαμαι εναν στη γειτονια παλια που παιζαμε μπαλα και ειχε αφανα και
τον φωναζαμε κρουκς...τοσο λαθος κανω?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εναν Κρουκς θυμάμαι κι είναι ο ανωτέρω. Αν υπήρξε κι άλλος, το αγνοώ.
Mπορεί να είχε αφάνα και μετά να πήγε στρατό και να κουρεύτηκε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
0-2 την Άρσεναλ μέσα στο Έμιρειτς με πέναλτι-φάντασμα! Όλα αυτά στο 35' λεπτό!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
1-2 η Άρσεναλ με τον Σανιά!
www.f1rstlap.com
Επιστρέφει η Άρσεναλ!! 2-2 με γκολάρα του Ρόμπιν Φάν Πέρσι!
www.f1rstlap.com
Φανταστικό παιχνίδι! 5-2 η Άρσεναλ!!!!
www.f1rstlap.com
Ω, ρε κατακαημένα πετεινάρια! Τι ήταν αυτό το σημερινό!
Εγώ πάντως οφείλω ενα "μιλ μερσί" στον Σαχά για το ταμείο που μ΄ έστειλε με απόδοση 9 για τον παίχτη που θα άνοιγε το σκορ!![]()
Ω, ρε κατακαημένα πετεινάρια! Τι ήταν αυτό το σημερινό!
Εγώ πάντως οφείλω ενα "μιλ μερσί" στον Σαχά για το ταμείο που μ΄ έστειλε με απόδοση 10,50 για τον παίχτη που θα άνοιγε το σκορ!![]()
Ιδού!
2012-02-26
16:30 18521164924 2012-02-26
13:31 Αγώνες 26 Φεβρουαρίου Άρσεναλ - Τότεναμ / Θα σκοράρει πρώτος; / Louis Saha
Υπέρ 10,50 10,00 Κέρδος 95,01
Φρίκη να βλέπεις ένα 23χρονο παιδί να παλεύει για τη ζωή του. Μακάρι ν' αντέξει, γιατί διαβάζω ότι είναι σε κώμα και η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη.
Μπράβο και στην αγγλική τηλεόραση που έκανε μόνο μακρινά πλάνα. Ούτε να σκεφτώ δε θέλω τι θα γίνει σε ανάλογο περιστατικό (ω μη γένοιτο) σε ελληνικό γήπεδο.
Bookmarks