Εγκλωβισμένη στις επιλογές του Χάρι Ρέντναπ η Τότεναμ χθες έπαιξε με τη φωτιά αλλά τη γλίτωσε με λίγη κάπνα μόνο. Θα μου πείτε τώρα τι να έκανε, να έπαιζε επιθετικά σε ένα παιχνίδι που η ισοπαλία της αρκούσε? Δεν ξέρω. Μπορούσε απλά να παίξει πιο έξυπνα και όχι με το ταγάρι τον Κράουτς στην κορυφή, σέντρα και άγιος ο Θεός.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
μεγαλη προκριση.παμε για τους 4 τωρα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
φτηνά την γλύτωσε η συμπάθειά μου .
εντάξει κανένας δεν μπορεί να την κατηγορήσει που δεν απλώθηκε απέναντι στην Μίλαν αλλά ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που έκαναν .
ας όψεται η μετριότητα των Μιλανέζων
άντε πάμε για καλύτερη συνέχεια
υ.γ. ρε τι έκανε ο Σάντρο ;;;;;; ρε μεγάλε έπαιζες όλη την Μίλαν μόνος σου ;;;;;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ηταν μαλακια οντως του ρεντναπ να παιζει με 5 αμυντικους στην ουσια και 1 μονο προωθημενο. επαιξε πολυ με τη φωτια και αν στη θεση της μιλαν ηταν καμμια σαχταρ θα ειχε φαει 2 χαλαρα
Προσωπικά μου αρέσει πολύ ο Κράουτς και δε μπορώ να καταλάβω αυτή την υψηλή κριτική. Η τεχνική του είναι εξαιρετική κι έχει σκοράρει παρα πολλά γκολ με σουτ, οχι μόνο με το κεφάλι. Ειδαμε και τους "βιρτουόζους Ρομπινιους" τι κάναν στα δυο ματς! Ο Κράουτς δεν εχει καμια σχέση με τους παλιους "ραγκμπίστες" φορ των αγγλικών ομάδων που δε ξέραν τι να κάνουν τη μπάλλα, οταν τους ερχόταν σε ύψος χαμηλότερο απο το μήλο του Αδάμ. Διαθετει και ντρίμπλα και πασα και δεν είναι τυχαίο οτι στέκεται για χρονια σε ομαδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν τίθεται θέμα αν τον ήθελα στον Ολυμπιακό. Ποιος θα τον μαρκαριζε στην Ελλάδα? Ο Τσιρίλο ή ο Μανωλάς? Μη χέσω δηλαδή.
Οσο για χθες, την τακτική να παίζει η Τόττεναμ αποκλειστικά με ψηλές μπαλιές την επέλεξε ο Ρέντναπ κι όχι ο Κράουτς.
Άμα σε πείραξε το "ταγάρι" να το αφαιρέσω. Κατά τα άλλα δε βλέπω σε τι διαφωνούμε.
Εγκλωβισμένη στις επιλογές του Χάρι Ρέντναπ η Τότεναμ χθες έπαιξε με τη φωτιά αλλά τη γλίτωσε με λίγη κάπνα μόνο. Θα μου πείτε τώρα τι να έκανε, να έπαιζε επιθετικά σε ένα παιχνίδι που η ισοπαλία της αρκούσε? Δεν ξέρω. Μπορούσε απλά να παίξει πιο έξυπνα και όχι με τον Κράουτς στην κορυφή, σέντρα και άγιος ο Θεός.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Οταν στο πρωτο παιχνιδι κερδιζεις εκτος εδρας 0-1, η φερνεις ισοπαλια 1-1.
Ειναι δυσκολο να διαχειρηστεις το μπονους αν δεν εισαι καταξιομενη ομαδα με εμπειριες απο
νοκ αουτ ματς σε τετοιο επιπεδο.
Μπραβο στην Τοτεναμ που εφτασε τοσο ψηλα, τελικα η σωστη δουλεια και ο προγραμματισμος
φερνουν καρπους.
Δεν ήταν αποκλειστικά απάντηση σε σένα, Κοσμά. Από χθες βράδυ εχουν γραφτεί ενα σωρό πράγματα περι Κράουτς, με τα οποία διαφωνώ κι απλά ήθελα να εκφράσω αυτή τη διαφωνία.
ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΟΥΤΣ ΡΕ ΕΧΩ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Συγχαρητηρια στην Τοτεναμ για την πορεια τις φετος εχει πολυ καλη ομαδα και δικαια ειναι στους 8.
αν εχει καλη κληρωση ισως μπορεσει να προχωρησει και στον επομενο γυρο, δυσκολο ομως
εγινε η κληρωση;ξεκωλιασμα στην πουτανα της καταλωνιας...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Geo 5 (11-03-11)
Tι λέτε ρε? Ακόμα δεν ολοκληρώθηκε η φάση των 16.
Geo 5 (11-03-11)
ξερω εγω μωρε κοσμα...μπερδευτηκα.νομιζα οτι κληρωνονται οι μεχρι τωρα ομαδες μεταξυ τους...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κλήρωση έχει πάλι η οποία θα βγάλει και τις διασταυρώσεις της ημιτελικής φάσης...
Bookmarks