αντιπαθεστατος παικτης ο γκατουζο.μαγκια,κλανια κια αποστημα.μεχρι και με τον 60χρονο
β προπονητη μας εκανε μαγκιες.μεχρι εκει που τον παιρνει.δωστου καμμια κοκκινη ρε μαλακα διαιτητη.
γελοιος εντελως.
στα ποδοσφαιρικα τωρα τους περασαμε ενα μακτρο και θα ερθουν λονδινο και για το δευτερο.
μετα τις πιπες που μας εκανε η ιντερ ηρθε και σειρα της συμπολιτισσας να κανει το
ιδιο.μικρη ομαδα η μιλαν και την κερδισαμε καθαρα μεσα στο σπιτι της.παμε για αλλα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μου θύμησε τον Γεωργίου στην εκπομπή μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη που λέει:
"Να πούμε και για τον Μπάγεβιτς. Βλέπει ο Ντούσκο δεξιά έναν φορμαρισμένο Γκαλέτι και για να
τον σταματήσει πάει και βάζει τον Καράμπελα"...
.
.
.
.
.
"Ρε τον Καράμπελα, ρε; ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ;;; Ήμαρτον!!"![]()
ελπίζω να βλέπεις Γεωργίου μόνο για να γελάςο τύπος είναι ΑΣΧΕΤΟΣ.....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
γουσταρω του χρονου να ειμαστε στον ιδιο ομιλο για να παω
στο λονδινο.ειναι ενα ονειρο για μενα να παιξουμε μαζι....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
fil-kom59 (16-02-11)
εννοω τωρα γιωργο μου.σαφως και εχει τεραστια ιστορια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Πριν 2-3 χρόνια τον έβλεπα Χριστάρα... Τις περισσότερες φορές λέει μαλακίες αλλά από μπάλα δεν είναι άσχετος. Εντάξει για
τον Φουστέρ όλοι λέγανε (εκτός από μένα) στην αρχή "το βύσμα" "ο άχρηστος" κτλ. Αν το λέει και τώρα τότε λέει μαλα-
κίες αλλά και πάλι δεν τον θεωρώ άσχετο ποδοσφαιρικά... Είναι μια περίπτωση Αλέφα της δημοσιογραφίας.
Αντι-Ολυμπιακός δεν νομίζω Στάθη να είναι, άλλωστε έχει πει ότι ο γιος του είναι γαύρος και ο ίδιος παλιά έκανε ρεπορτάζ Ολυ-
μπιακού στον Φίλαθλο. Απλά την έχει δει ο επαναστάτης του χώρου που θέλει να ξεχωρίζει απ' όλους και να μην λένε ότι υπο-
στηρίζει κάποιον και μερικές φορές το παρακάνει.
Ολυμπιακος σιγουρα δεν ειναι ο Γεωργιου.
Το οτι καποτε πριν 30 τοσα χρονια εκανε για ενα χρονο ρεπορταζ Ολυμπιακου ,δεν μου λεει απολυτως τιποτα.Τουναντιον μαλιστα.Η μηπως ΟΛΟΙ αυτοι που κανουνε ρεπορταζ Ολυμπιακου,ειναι Ολυμπιακοι?
Περα απο αυτο,απο μπαλα βλεπει,αλλα πολλες φορες,διαφορες εμμονες του η υπερενθουσιασμοι του,τον κανουν να προβαινει και σε λανθασμενες κρισεις για παικτες η ομαδες.
Καποιες ακρες μπορει να εχει,αλλα πιστευω οχι τοσες,οσες θελει να δειχνει.Δεν ειναι λιγες αλλωστε οι φορες που εχει πεσει εντελως εξω η εχει πει πολυ χοντρες πατατιες,που ποτε δεν επιβεβαιωθηκαν.
εδω ειναι το θεμα της τοττεναμ.αν θελετε να μιλατε για μαλακιες πηγαινετε
παρακαλω στο θεμα της μαντσεστερ.![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Για τον Φουστέρ πιστεύει οτι είναι παίκτης ομάδας κι οτι ατομικά είναι ένας μέτριος παίκτης για τον Ολυμπιακό που απλά κολλάει στο σύστημα του Βαλβέρδε. Το ξέρω γιατί τον ακούω καθημερινά.
Του βγαίνει συχνά το αντι-Ολυμπιακό του ειδικά όταν μιλάει για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό 15-20 χρόνια πριν. Ο ίδιος είναι Απόλλων Αθηνών, που πρόλαβε τον Απόλλωνα στις καλές του. Το οτι έκανε ρεπορταζ στον Ολυμπιακό δεν λέει κάτι, απλά γνωρίζει τα πάντα παρασκηνιακά και ποτέ δεν πέφτει έξω ειδικά σ'αυτό το θέμα.
εγώ 2-3 φορές τον άκουσα στο ράδιο (κατά τις 5 στον ρίαλ) και άσχετο τον ανέβαζε, άμπαλο τον κατέβαζε. όταν έβαλε το ψαλίδι κατάπιε την γλώσσα του, αλλά τον πήρε ένας ακροατής, τον είπε άμπαλο (τον Φουστέρ) και ξεθάρρεψε πάλι....
― Bertrand Russell
Haris1984 (17-02-11)
μην ξεγραφει κανεις τη μιλαν. απο το πουθενα παιρνει τσ.λ. και δε θα κωλωσει να το ξανακανει αμα λαχει. για μενα αυτη ειναι η πραγματικη βασιλισσα της ευρωπης καθως η ρεαλ τα αρχικα ευρωπαικα της τα πηρε πουστικα
Bookmarks