αυτος ο ρουνει φετος δε βλεπεται ρε πουστη μου, φαντασμα ειναι
ας όψεται ο Γκόμεζ που έπιασε τις σουτάρες του Ρούνεϊ και ο ρεφ που είδε δεύτερη κίτρινη στον Ράφαελ...όπως είπε ο φίλος μου ο σπίκερ "that was a harsh, harsh decision"
πάντως η ομάδα δεν έπαιξε καλά...μάλλον το Χ ήθελε ο Σερ Άλεξ. κι εδώ που τα λέμε αν κάνει 2 νίκες στα 3 αναβληθέντα ματς, τότε έχει πάρει το πρωτάθλημα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
αυτος ο ρουνει φετος δε βλεπεται ρε πουστη μου, φαντασμα ειναι
Fulham-Tottehnam 4-0 στο 84 για το Κυπελλο.οεο?
στο 14 ειχε σφυριξει ο κορακας 2 πεναλτυ εις βαρος μας και μας ειχε δωσει και κοκκινη...
για ποιο ματς να μιλησουμε?τετοια διαιτησια μονο ο σερ τσιχλας εχει....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
απο 1-0 το γυρισαμε το ματσακιον και ειναι τωρα στο 1-2.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
συνεχιζουμε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Tην Τρίτη τα σπουδαία! Εναντίον της πρωτοπόρου του Καμπιονάτο στο Σαν Σίρο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
πουτσα στα γεροντια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
iosif (14-02-11)
παιζουμε παρα πολυ καλα απεναντι στα γεροντια.η ομαδα πιεζει,δεν τους αφηνει να παρει
ανασα και ολοι οι παικτες ειναι πολυ συγκεντρωμενοι.επρεπε να τους ειχαμε πεταξει και ενα παστελι αλλα ας οψεται...
το κραταμε για το δευτερο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
όλα καλά και άγια αλλά αυτό τον Κράουτς ...... τι διάολο τον θέλουν ;;;;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
καλος ειναι βασιλη.παιζει καλα σημερα.
αν ειχαμε και τον bale θα καναμε παρτυ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δεν μου αρέσει καθοοοοοοοολου , τον θεωρώ υπερβολικά παράταιρο με αυτή την ομάδα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Ζαβαρακατρανέμια, ίλεως, ίλεως. ΧΑΛΑΝΤΡΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕ![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μα ο Κραουτς ;;;;;;;;
ΕΛΕΟΣ!
Ρουφάτε Μιλανέζοι!!!! Κλάψα, μίρλα, γκρίνια, κλωτσά κι Άγιος ο Θεός! ΟΥΣΤ! Ίδια ο Μπάοκ η Μίλαν ρε φούστη! ΙΔΙΑ! Την
έχουν κάνει τόσο μικρή... Αμ ο άλλος ο Καραγκουνο-Γκατούζο; Γιατί δεν τον έστελνε σπίτι του ο ρεφ;! Αυτόν θέλατε να
έρθει; Ο πιο αλήτης παίκτης που υπάρχει, δεν σέβεται τίποτα και κανέναν. Το ότι είναι σκυλί στο κέντρο και μαρκάρει κα-
θόλου δεν με ενδιαφέρει! Ευτυχώς έμεινε εκεί που είναι! Αλλά τι ρεφ λέω κι εγώ;! Ο Λανουά ο βλάκας που συναγωνίζεται
στη μαλακία τον Μπουζάκα; Πάρ' τον ένα και χτύπα τον άλλον!
Ελάτε τώρα και στο Λονδίνο να σας περάσουμε το 2ο χέρι!![]()
ΠΟΥΤΣΑ γαμώ τον Μπερλουσκόνι! Τώρα μια βόλτα απ' το νησί για μια ωραία 3άρα να γουστάρουμε![]()
ρίξτε τους μια 4αρα στο Λονδίνο να στρώσουν!!!! άντε με την κωλοομάδα....μπράβο στην Τότεναμ για την νίκη!!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks