chainsaw (18-12-10)
και εγω με τη πρωτια ματια τα ιδια ελεγα,,, αλλα ειναι πολυ σιχαμενη ομαδα αυτη η Μιλαν
chainsaw (18-12-10)
iosif (18-12-10)
θα κανουμε τον ραναλντινιο να φτυνει τα πατατακια που διαφημιζει...τα γεροντια θα αναστεναξουν...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Du3lisT (18-12-10)
Οπως κάποτε ο Φερέιρα της Τσέλσι αλλαξε φανέλες στο ημίχρονο με τον Ροναλντίνιο που τον ειχε ξεφτιλίσει στο γήπεδο, κάτι ανάλογο περιμένω και με Ντόσον-Ιμπραήμοβιτς!
Πολυ την υποτιμουν οι τσαλαπετεινοι τη Μιλαναρα,και δνε θα τους βγει σε καλο.
dtakis80 (18-12-10)
βιασμος πρωτου βαθμου χαρη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μαγκια της τοτεναμ αν περασει αλλα δεν νομιζω.90-10 οτι θα περασει η μιλαν.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
απο ποτε οι αγγλικες ομαδες εγιναν ευκολες;
ηλια θα περασουμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μακαρι σταθη για να δουμε και κατι διαφορετικο στο τσαμπιονς λιγκ. παντα οι εκπληξεις ειναι ωραιες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
εκλπηξη θα ειναι αν περασει η μιλαν...![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καλα καλα γελατε πετηναρια...κρασατα με κρεμυδακια κ σαλτσουλα σας βλεπω!
Εγώ θεωρώ οτι η Τότεναμ θα πάει ημιτελικό φέτος.
sk12072 (24-12-10)
ο Μπειλ θα είναι ο Γκίγκς 2010+ ;;;;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Καλησπέρα σε όλα τα Σπυρούνια
Συνάντηση των ''Σπυρουνιών''(ή "Πετεινών" αν προτιμάτε) την Κυριακή 16/01/11 στις 18:10 στο James Joyce στο Μοναστηράκι.
Το "γκάλοπ" για την Αθήνα τουλάχιστον έδειξε James Joyce στο Μοναστηράκι.
Βάλτε λοιπόν την φανέλα των σπυρουνιών και ελάτε να παρακολουθήσουμε παρέα το match με την Manchester United με την ελπίδα να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη, θα γνωριστούμε μεταξύ μας και θα συζητήσουμε για το επόμενό μας βήμα...
Απλώς αν είναι εύκολο όσοι γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι θα μπορέσουν να παρευρεθούν να μας στείλουν ένα μήνυμα στο Fb ή ενα e-mail στο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ή ένα sms στο 6944500552...
Ελευθέριος Μάριος Μπαράκος
Bookmarks