ναι ρε πουστη μου.3-3 θα ερθει γιατι ετσι γουσταρουμε.
Φτου! 3-1![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ναι ρε πουστη μου.3-3 θα ερθει γιατι ετσι γουσταρουμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καλα...ετσι και απο 3-1,παει πχ 3-4......![]()
Μωρε και 3-50 να ερθει μεγαλη ομαδα δεν θα γινει ποτε η Τοτεναμ Σταθη. Μια μικρομεσαία Εγγλέζικη με ξεπεταγματα που σπανιως επαιξε μπαλα θα ειναι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Haris1984 (17-08-10)
καλα ρε ειπα εγω οτι ειμαστε μαντσεστερ?μια ομαδα μεσα στις 5 πρωτες ειμαστε.
ενιοτε εχουμε καταπληκτικο ροστερ οπως παλια με αρντιλες,βιγια,χοντλ,γουοντλ,γκασκοιν κλπ..
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και τώρα έχετε καταπληκτικό ρόστερ. Ομάδα δε βλέπω να έχετε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
εχουμε.θα δεις κοσμα τι θα σας κανουμε φετος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
3-2 η Τοτεναμ.
ετσι.μπραβο ρε παβλιουτσενκο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panahs7 (18-08-10)
Θα περάσει η Τόττεναμ, ασυζητητί.
Απλά για νιοστή φορά στο ποδόσφαιρο αποδείχτηκε πως πρέπει να δειξεις την ανωτερότητά σου στο γηπεδο ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ κι οχι να περιμένεις οτι θα κερδίσεις μονο με τα βιογραφικά των παιχτών σου.
Η Γιουνγκ Μπόις απλα εκανε μια εμφάνιση που θα θυμούνται οι οπαδοί της και τιποτα παραπανω. Αυτά να τα βλεπουμε εμεις που καθε φορα που κανουμε μια καλή εμφάνιση κοντρα σε ισχυρό αντίπαλο νομιζουμε πως ειμαστε οι καραγαμιαδες της Ευρώπης κι οτι ολος ο πλανήτης θα μιλά για μας.
Πολυ συμπαθητικη ομαδα αλλα πρεπει να αποβαλει αυτο το κομπλεξ που εχει καποια στιγμη
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (21-08-10)
Περναει η Τοτεναμ ανετα!
Η Γιουνγκ μπους και εκει η ομαδαες στην Ελβετια ετσι παιζουν.αναρχο ποδοσφαιρο που η θα τους βγει η θα θα φανε πολλα..
μπραβο μωρη ομαδαρα.1-2 σημερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τρομερο το δευτερο γκολ απο τον bale !!!
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
και τα 2 ο bale.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks