τεραστια νικη.
Ναι!
Τότεναμ Τσέλσι 2-1
τεραστια νικη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μπράβο στην Τότεναμ!!!!!!!! μεγάλη νίκη!!!! τώρα η 4η θέση είναι πολύ κοντά!!!! ειδικά με το πρόγραμμα που έχει η Σίτυ....
ΥΓ: ευχαριστούμε που διατηρήσατε ακέραιες τις ελπίδες μας για τον τίτλο!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
μεσα σε λιγες μερες κερδισαμε την αρσεναλ και την τσελσι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
α μωρη ομαδαρα.δεν ξεκινησαμε καλα απεναντι σε μμια ομαδα που ειναι πολυ καλος πελατης μας.παμε για αλλα.-
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bασικα επαιξε καλα χανοντας καλες ευκαιριες που θα μοπρουσε να τις δωσει την νικη!
Χαχαχα! Τον πίνει η Τότεναμ νωρίς νωρίς![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Όχι ρε ομάδα, έλα μπορείς να το γυρίσεις!! Θέλω επιτέλους να δω Τότεναμ στο ΤσουΛου!!!![]()
iosif (17-08-10)
Δεν γίνονται αυτά ρε!!! Αυτή είναι η ομάδα που έπνιξε την Σίτυ το Σάββατο;;
2-0 η Γιούνγκ Μπόις! Η ποιά;
Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!
τη βλεπω την Γιουνγκ Μποις ομιλους![]()
20 λεπτα ειδα, δεν εχω ορεξη για μπαλα σημερα. 2-0 αντι για 5-0 η Γιανγκ Μποις και αν αυτο το Τοτενχαμεν δεν ξυπνήσει θα το βιασουνε χωρις προφυλακτικο. Παντως του πουτσου ομαδα, η Τοτεναμ. Βασικα και περσι και προπερσι οσες φορες την ειδα για γελια ητανε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κανεις απλα δεν εχω ορεξη να δω μπαλα. Εννοω αυτο που λενε μπαλα αυτοι που παιζουνε.
Οσο για την Τοτεναμ τελευταία φορα που την θυμάμαι να εχει αξιολογη (οχι μεγαλη, απλα αξιολογη) ομαδα ειναι επι Αρντίλες και Βίγια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αυτόν τον Αρβίλεςεγώ δεν τον θυμάμαι οπότε θα λες προπολεμικά.
Βασικά καλή ομάδα έχει ρε, αν είδες το Σάββατο έπαιξε μπαλάρα, άσχετα αν ο άλλος έβγαζε τ' άντερά του. Αλλά κλασικά,
μόλις βγαίνουν απ' το νησί παθαίνουν κοκομπλόκο οι μαλάκες. Εγώ πάντα την γούσταρα την Τότεναμ και θέλω επιτέλους
να την δω στους ομίλους μια φορά.
Υ.Γ. Ο μαλάκας ο Ρέντναπ έβαλε Παβλιουτσένκο και άφησε πάγκο Ρόμπι Κιν και Κράουτς.
Edit: 3-0!!! Υπνωτικά ο Θεούλης απόψε λέμεεεεεε!!
3-0 χαχαχαχα!!! Τσόντα ρεεεεεεε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο Ρέντναπ άρχισε να πατζαριάζει και τον πιάνουμε τα τικ σιγά σιγά!Μαζέψτε τα κουζινομάχαιρα!
![]()
Haris1984 (17-08-10)
χαλαρη τσοντουλα στην Ελβετια.
δεν υπαρχχει αυτο που γινεται..3-0 στο 40???
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks