Ελεύθερη πτώση....
Γουλβς - Τότεναμ 1-0 (27' Ντέιβιντ Τζόουνς)
Ελεύθερη πτώση....
Γουλβς - Τότεναμ 1-0 (27' Ντέιβιντ Τζόουνς)
Θελατε και την 4η Θεση...
Απο την Γουλβς χασατε..Ντροπη!
Ο Ντεφοε μαλλον δεν επαιξε..
Du3lisT (10-02-10)
μονο τοττεναμ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
οποτε γουσταρεις σπυρο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
βεβαιως.να γνωριστουμε και απο κοντα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πρόταση της Τότεναμ για Μπέλεκ!
Την εντυπωσιακή του παρουσία ως τώρα, με τη φανέλα του Πανθρακικού, αναμένεται να εξαργυρώσει με μεταγραφή σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ο Στιβ Μπέλεκ. Ο 18χρονος καμερουνέζος του Πανθρακικού βρίσκεται στο στόχαστρο της Τότεναμ, η οποία σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα είναι έτοιμη να δαπανήσει κοντά στα 1,5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει.
Ο Μπέλεκ αρέσει στους ανθρώπους των πετεινών οι οποίοι προσπάθησαν να τον πάρουν από το Δεμέμβριο για δοκιμές, ωστόσο ένα πρόβλημα με την προσωρινή βίζα δεν του επέτρεψε να μεταβεί στην Αγγλία.
Δεν αποκλείεται πάντως να συμβεί το καλοκαίρι αυτό, με κανονική μεταγραφή αυτήν τη φορά. Ο Χάρι Ρέντναπ έχει γνώμη και μάλιστα καλή, για τον άσο των θρακιωτών και έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.
Ο σύλλογος της Κομοτηνής έχει βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη που φτάνει στα 2 εκ. ευρώ, συζητά όμως και με αρκετά λιγότερα.
Αλλωστε, αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα από τη Μεγάλη Βρετανία που θέλουν την ομάδα του Ντάνιελ Λίβι (γνωστό στους φίλους της ΑΕΚ από εποχής Enic) να καταθέτει πρόταση ύψους 1,2 εκ., η ολοκλήρωση της μεταγραφής θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Για τον Μπέλεκ, ενδιαφέρον έδειξαν πρόσφατα και ομάδες της Γαλλίας, αλλά και Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός.
μωρε μπραβο.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
ελεος ρε μαγκες.δωστε λεφτα να παρουμε καλυτερους,
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μια ερωτηση εχει κοινωτικο διαβατηριο?γιατι αν δεν εχει πρεπει να παιζει στην εθνικη της χωρας του.
δευτερη ερωτηση: παιζει στη νεθνικη της χωρας του?
εχω την εντυπωση οτι η απαντηση και στις δυο ερωτησεις ειναι οχι, που σημαινει πως για μια ακομη φορα οι αρδ λενε μακακιες
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
παμε μωρη ομαδα σημερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ετσι μωρη ομαδαρα.2-0 στο 55
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μακαρι να το κρατησει
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
θα το κρατησει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τελικά το κράτησε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks