Σιγά ρε..ένα ματς έκανε καλόσα να λέμε οτι ο Άρης πάει άνετα στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ..
Παντως τρομερη ομαδα η Λιντς...για πλακα την εχει την League 1..
Σιγά ρε..ένα ματς έκανε καλόσα να λέμε οτι ο Άρης πάει άνετα στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ..
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
σκατα ηταν...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Du3lisT (25-01-10)
πεστα ρε σταθαρα.ποιο πεναλτι και μαλακιες τωρα στο 95?σαλτα και γαμησου παλιο κορακα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
1) Μαν Γιουν 50 Β
2) Άρσεναλ 48
3) Τσέλσι 48
4) Τότεναμ 38
5) Μαν Σιτι 38
6) Λιβερπουλ 37
![]()
sk12072 (25-01-10)
Στο τελος Σταθη να μου το πεις αυτο...![]()
Ανδρικη ομαδα παρακαλω..!!!Με μεταλο!!!!![]()
Reds (25-01-10)
εμεις του χρονου θα ειμαστε τσ.λ. σπυρο μου.για εσας δεν ξερω...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Du3lisT (26-01-10)
“Έμφραγμα” στα... χασομέρια
Στο “Σεντ Άντριους” η Τότεναμ έδειχνε να ελέγχει το ματς κόντρα στη Μπέρμιγχαμ, ούσα καλύτερη σε όλο το ματς. Το γκολ του Ζερμέιν Ντεφόε στο 69' έδειχνε αρκετό για να δώσει στους “πετεινούς” την υπερπολύτιμη νίκη”, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Ρίτζγουελ. Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στις καθυστερήσεις, στερώντας από τους Λονδρέζους τη δυνατότητα να γίνουν το απόλυτο φαβορί για τη συμμετοχή στο επόμενο Champions League.
Στους "16" η Τότεναμ με χατ-τρικ Ντεφόε
Με χατ-τρικ του Ζερμέιν Ντεφόε η Τότεναμ κέρδισε με 3-1 την Λίντς στο "Έλαντ Ρόουντ" και συμπλήρωσε την 16άδα του "FA Cup".
Ο διεθνής άσος άνοιξε το σκορ στο 37' για να ισοφαρίσει ο Μπέσιο στο 45', όμως ο Ντεφόε πέτυχε άλλα δύο γκολ στην επανάληψη (73' και 90'), χαρίζοντας την πρόκριση στους "σπερς", οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν στους "16" την Μπόλτον στο "Ρίμποκ".
ΛΙΝΤΣ: Άνκεργκρεν, Νέιλορ, Μίκαλικ, Μπρόμπι, Ντόιλ, Χόσον, Τζόνσον, Χιούτζις, Μπέκφορντ, Μπέσιο, Σνόντγκρας.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Εουρέλιο Γκόμες, Ντόσον, Μπασόνγκ, Τσόρλουκα, Μπέιλ, Χάντλστοουν, Τζίνας, Μπέντλεϊ, Κράνιτσαρ, Κράουτς, Ντεφόε.
Τα ζευγάρια των "16"
Σαουθάμπντον - Πόρτσμουθ
Ρέντινγκ - Γουέστ Μπρομ
Φούλαμ - Νοτς Κάουντι
Τσέλσι - Κάρντιφ
Μπόλτον - Τότεναμ
Ντέρμπι - Μπέρμιγχαμ
Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
Κρίσταλ Πάλας - Άστον Βίλα
παρτε τα λουγκρες που νομιζατε οτι θα περνουσατε με το μουφα πεναλτι στο 95
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ