limani7 (01-09-09)
Mιας και είναι ελεύθερος ο Ζέντεν δεν τον παίρνουμε στον Ολυμπιακό να τελειώνουμε με το αριστερό χαφ?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
limani7 (01-09-09)
Δεν είναι κακή περίπτωση, αλλά για μένα είναι πιο κοντά στην περίπτωση: "πρωην παίχτη" με τις τελευταίες 2 χρονιές του. Το θέμα είναι πως κολλάει και του Kranjar και μετά την νούλα στον Ολυμπιακό , σκοτώνω άνθρωπο για πλάκα από τα νεύρα μου... Βέβαια η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία λήγει 7 Σεπτεμβρίου νομίζω.
για να δουμε ...θα απαρουμε καποιον;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Νικο Κρανιτσαρ ....
καλως ήρθε (κατα τα λεγόμενα)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
O Kranjcar δεν έχει κλείσει οριστικά. Πριν λίγο πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον απομένουν λεπτομέρειες να κλείσει η μεταγραφή. Αν δεν πέσει υπογραφή όμως..... Επιπλέον νέο σενάριο θέλει την city να κάνει πρόταση στην Tottenham για 10m£ + τον Petrov, για να πάρει τον Bentley. Το θέμα είναι πως έχουμε δώσει δανεικό τον o'hara και βέβαια ο modric είναι τραυματίας. Θα συμβούν πολλές καραμπόλες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Πάει ο zeden στην portsmouth, παιρνουμε kranjcar, δίνουμε bentley και παίρνουμε petrov + 10 μυρια τα οποία δίνουμε για κεντρικό αμυντικό(arton ferdinand της subnderland?)!!! Πως σας φαίνεται αυτό?![]()
Yulin (01-09-09)
τουλαχιστον εκει κατι κινειται.γιατι απο εδω...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ωραια.παμε γερα.ακομα πιο ψηλα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εεεε
Οοοοο
Πρωτάθλημα και κύπελλο
στον άσπρο πετεινό![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Yulin (02-09-09)
differance (02-09-09)
Glory, glory, Man United,
And the reds go marching on, on, on.
Just like the Busby Babes in Days gone by
We'll keep the Red Flags flying high
You've got to see yourself from far and wide
You've got to hear the masses sing with pride
United! Man United!
We're the boys in Red and we're on our way to Wem-ber-ly
Wem-ber-ly! Wem-ber-ly!
We're the famous Man United and we're going to Wem-ber-ly
Wem-ber-ly! Wem-ber-ly!
In Seventy-Seven it was Docherty
Atkinson will make it Eighty-Three
And everyone will know just who we are
They'll be singing 'Que Sera Sera'
United! Man United!
We're the boys in Red and we're on our way to Wem-ber-ly
Wem-ber-ly! Wem-ber-ly!
Wem-ber-ly! Wem-ber-ly!
Glory Glory Man United
Glory Glory Man United
Glory Glory Man United
chainsaw (12-09-09)
παρακαλειται να διαγραφει το ποστ αυτο γιατι ειναι ιεροσυλια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δεν μας εφτανε η ισοπαλια του ολυμπιακου ειχαμε και αυτο σημερα....
σκατο-μερα γαμω την που****να μου....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"Γιατί όχι στη Τότεναμ;"
Αποφασισμένος να αλλάξει φανέλα από την στιγμή που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο είναι ο Πατρίκ Βιεϊρά, με τη Τότεναμ να αποτελεί την πρώτη του επιλογή.
Ο πρώην άσος της Αρσεναλ λεγόταν ότι θα καταλήξει εκ νέου στα "κανόνια" για να κλείσει την καριέρα του, αλλά η εκτίμηση που τρέφει στον Χάρι Ρέντναπ, τον "στέλνει" στους "Σπερς":
"Σέβομαι απεριόριστα τον προπονητή της Τότεναμ. Είναι ένας τεχνικός, με τον οποίο θα μπορούσα πολύ άνετα να δουλέψω υπό τις οδηγίες του. 'Όποιος παίκτης, από αυτούς που γνωρίζω, έχει δουλέψει μαζί του, ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία τους", τόνισε ο 33χρονος άσος.
Nτέρμπι κορυφής αύριο στο Στάμφορντ Μπριτζ. Για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος![]()
άντε να πάρετε κανένα βαθμό εκεί να μας βοηθήσετε να το ξανασηκώσουμε!!!!!!!
Σωθηκες αν περιμένεις απο τη Τόττεναμ!
ετσι ειναι.αν δεν μπορειτε να το παρετε μονοι σας θελετε βοηθεια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks