Τον ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ η ΠΑΕ![]()
που το διαβασες ρε;ειναι αληθεια;τολμω να το πιστεψω;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
κουφάλες , ερχόμαστε ....
αντε μαθετε λίγο μπαλίτσα ... βρομωάγγλοι
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Δυνατό φιλικό μπράβο!
.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας σε φιλικό αγώνα απέναντι στην Τότεναμ που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου, στην Αγγλία.
Αν είναι το ίδιο σκατά με τη φετινή η Τότεναμ τότε θα πέσει γέλιο.![]()
Προφανώς το φιλικό κλείστηκε στα πλαίσια της μεταγραφής του Ρόμαν Παβλιουτσένκο από την Τότεναμ στον Ολυμπιακό![]()
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ή στα πλαίσια ανταποδοτικότητας του Ολυμπιακού με το Red-Dna, τόσους Στάθηδες, ε, οπαδούς της Τότεναμ έχουμε![]()
Yulin (16-04-09)
παντως ωραια θα ηταν να παιζαμε εδω....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δύσκολος ο αγώνας ο σημερινός. Δίνω ένα 80% στην Έβερτον για νίκη. Αν τυχόν κερδίσουμε, βγαίνουμε uefa.
Μια ομάδα που πολύ συμπαθώ, η Σαουθάμπτον πέφτει στην Γ κατηγορία. Εντάξει η Αγγλία είναι γεμάτη ομαδάρες, αλλά όπως και να το κάνουμε έχω στενοχωρηθεί. Ελπίζω να ανεβούν ξανά και κυρίως γρήγορα και να ξαναβρεθούμε αντιμέτωποι στα μεγάλα σαλόνια.
η σαουθαμπτον δεν παιζει στο stadium of light?καποτε ειχε τρομερη ομαδα....
σταθαρα απο εκει που πηγαιναμε για β κατηγορια παμε για ουεφα ε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Yulin (09-05-09)
Έτσι είναι Στάθαρε. Είμαστε πολύ κοντά στο uefa, φτάσαμε και στον τελικό του league cup και το χάσαμε στο πέναλντι. Παρόλα αυτά η χρονιά μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Αυτή η ομάδα και με αυτό το υλικό μπορούσε κάτι καλύτερο.
Δεν πειράζει έχουμε τον Ολυμπιακό, όπου οι κούπες είναι αμέτρητες!![]()
σωστος.του χρονου θα ειμαστε πολυ καλυτεροι και ανταγωνιστικοι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ.Η ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
1-0 κερδιζουμε την σιτυ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καπου πηρε το αυτι μου οτι παμε να δημιουργησουμες ενα ρεκορ με τα μολις 9 τερματα που εχουμε δεχθει εντος εδρας.αρκει σημερα να μην φαμε γκολ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks